The Szops pisze:Ja wezmę dyżur jutro wieczorem i w niedzielę rano.
dzięki wielkie

ja będę w piątek wieczorem
jak tomek wróci to może podjadę tez w niedzielę wieczór ale to narazie nie na 100%
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:Ja wezmę dyżur jutro wieczorem i w niedzielę rano.
The Szops pisze:Grubcio nie potrzebuje DT ponieważ w niedzielę jedzie do domu razem z ReniąPaństwo długo rozmyślali, bo Grubcio bardzo ich ujął, ale tez koniecznie chcieli Renię, no i zapadła decyzja o dwóch kotach
Państwo mieszkają w domku, więc przestrzeni nie zabraknie
CatAngel pisze:To kasuję ogł Kleo i edit:Aldona![]()
Dzisiaj pójdą nowe ogł kociastych. Teresa do kiedy jesteś jeszcze,aby aktywowac linki.Bo zapomniałam![]()
terenia1 pisze:CatAngel pisze:To kasuję ogł Kleo i edit:Aldona![]()
Dzisiaj pójdą nowe ogł kociastych. Teresa do kiedy jesteś jeszcze,aby aktywowac linki.Bo zapomniałam![]()
Jak mnie nie będzie to skrzynkę będzie obsługiwała Marta tak ze spokojnie, ja spadam już w sobotę z samego rana
The Szops pisze:Grubcio nie potrzebuje DT ponieważ w niedzielę jedzie do domu razem z ReniąPaństwo długo rozmyślali, bo Grubcio bardzo ich ujął, ale tez koniecznie chcieli Renię, no i zapadła decyzja o dwóch kotach
Państwo mieszkają w domku, więc przestrzeni nie zabraknie
The Szops pisze:Tigrusia dzisiaj w lepszej formie, leki działają. Koteczka ma calicivirus, na jęzorku ma duże nadżerki. Dostała zastrzyki na wynos, na jutro i pojutrze, w piątek do kontroli. W kontenerku się posiusiała i dostawała szału
mrymry pisze: Do Łapka tylko się nie zbliżałam bo sugerował mi że to nie jest dobry pomysł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], puszatek i 74 gości