ze względu na zaistniałą sytuację i ciagłe pytania do mnie ...
pytania, na które ja nie znam odpowiedzi, prosze o odpowiedź osobę,
która od początku tym się zajmuje, wie, a więc KŚnaMiau (Ania, oczekuję bardzo konkretnych odpowiedzi):1. dlaczego zostało odwołane wydarzenie Kropka?
2. dlaczego nikt mnie o to nie zapytał?(pytałaś czy chcę, abyś "zrobiła" wydarzenie, jak to się stało, że nie zapytałaś o zamkniecie?)
3. jak wygląda całkowite rozliczenie zbiórki pieniążków dla Kropka?
przez całkowite rozliczenie rozumiem rozliczenie zbiórki na konto przez fb i rozliczenie zbiorki na allegro - prosze oddzielnie i prosze nie mówić, że nie mozna, że czas i takie tam pierdoły bo to są ludzkie pieniadze i kazdy ma prawo wiedzieć
4. proszę równiez o wstawienie specyfikacji do faktury za operację Kropka w AC , tutaj również wszyscy mają prawo wiedzieć za co zapłacili koszmarne pieniadze, a szczególnie w zaistniałej sytuacji
proszę o:
"odblokowanie" wydarzenia Kropka na fb ... kazdy ma prawo tam zajrzeć i zapytać ... jak mówiłaś do mnie ... prawie 300 osob .....dokładnie tak - ma prawo wiedzieć, napisać, dopisać, zapytać itd. dowiedzieć jak jest ...
Fakt ... Ty stworzyłaś wydarzenie, ale nie jest Twoją własnością - ani ja, ani Kropek nie jesteśmy przedmiotami i nie mam zgody aby traktować nas przedmiotowo ....
A i jeszcze jedno ... pisze publicznie aby nie było, że atakuję fundację
Nie atakuję fundacji, nie atakuję nikogo, proszę jedynie o uzupełnienie informacji, uzupełnienie podstawowych informacji,
Prosze o wyjasnienie pytań
Proszę o wyjasnienie niedopowiedzeń
Prosze o wyjasnienie domysłów
Prosze o wyjasnienie finansów
...... o wyjaśnienie .....
Aby nie było pytań
niedopowiedzeń
domysłów
wątpliwości
i całej reszty za tym idącej
to jest sprawa nas wszystkich i wszyscy mamy prawo wiedzieć
ma być jasno, przejrzyście i czytelnie
czyli
fakty, fakty i jeszcze raz fakty
p.s.
nie pisz do mnie w tej sprawie sms ....
W każdej innej jestem do Twojej dyspozycji o każdej porze dnia i nocy. Wiesz z resztą o tym.