Nie pogorszyły się, a nawet polepszyły nieco.
Z leków wyłapujących fosfor jest też Ipakitine.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Ale co Wy chcecie od tych wyników?![]()
Nie pogorszyły się, a nawet polepszyły nieco.
Z leków wyłapujących fosfor jest też Ipakitine.
baku1986 pisze:No wlasnie ten mocznik..co z nim.ze ruszyc nie chce :/ (...)
baku1986 pisze:Pixie..a quatrum?w sensie czy znasz kogos kto uzywal albo slyszalas o efektach. ja wiem ze w 1 Aptece we wro mozna zamowic (jakby ktos byl zainteresowany to aprteka na joannitow). Chyba jutro podjade i.zamowie dla mojej bomby i dyzka. Ostatnio jak wiecie intensywnie myslalam o tych probiotykach. a potem przyszedl dyzka kryzys i mi to nie w glowie bylo. Tylko jak to duze jest ;/
baku1986 pisze:Z tym.ze u dyzka nie ma wiekszego problemu z podaniem.tabletek w otoczkach lub kapsulkach...wystarczy odpowiednio daleko mu to wrzucic zamknac paszcze i po szyjce pogladzic i lyka jak mlody pelikanproblem to ja z bomba mam
ale i bomba nie ma kryzysow mimo ze ma takie same wyniki jak dyziek...ostatnio kreatynina 4.9 i mocznik 42. I to sie tak utrzymuje od kwietnia.
baku1986 pisze:I jeszcze jedna sprawa...bo Dyziek dostaje lespewet codziennie. Czy nie powinno sie go podawac tylko w dni.gdy jest robiona kroplowka?
baku1986 pisze:Aha..czyli odpuscic podawanie codzienne? Bo na dobra sprawe jak to dziala moczopednie to w dni.bez kroplowek tylko szkodzi. I jak tak sie zastanowie to coraz bardziej mysle ze powodem tak wysokiego mocznika jest chyba ten lotensin..w maju dyziek mial wynik powyzej normy.ale do zaakceptowania...po przejsciu z fortekoru na lotensin w badaniach wyszly takie gigantyczne wartosci pomimo podawania kroplowek...w czadie kroplowek lotensin tez byl podawany. Przed chwila gdzies przeczytalam ze tak moze zwierzak reagowac na ten lek ;/ jutro ide po pol litrato. pogadam.
baku1986 pisze:Co do quatrum to moze kwestia w ktorej hurtowni apteki.sie zaopatruja. We wro ponoc 3/4 aptek zaopatruje sie qw tej samej hurtowni. Ta apteka na joannitow w zupelnie innej, stad ponoc mozna zamowic bo moja pani doktor tam dzwonila i.sie dowiadywala.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], sadnessofheart i 230 gości