alessandra pisze:wątek Kociej Chatki, skąd mógł pójśc kotek do tego psychola- wstawiam po to, aby w jednym wątku zebrac miejsca, z których mogły być wyadoptowane kotki- aby zebrac dokumentację,która może przydac sie do sprawy
viewtopic.php?f=1&t=152187&start=1260Mara S pisze:To on - gadałam z tą behawiorystką - powiedziałam o metodach działania (że z dziewczyną przyjeżdża i że długo zdjęć nie wysyła i potem mówi, że kot uciekł). Jak go wydawałam to była też Marta Szops i EwaS - może one coś więcej pamiętają. Sprawdzę dziś tę umowę. Jestem załamana![]()
![]()
![]()
![]()
. Gość ogólnie działał w Scu,. Rzeszowie i Opolu. On jakieś eksperymenty na tych kotach robił...
The Szops pisze:Ten facet chciał czarnego kota, koniecznie czarnego. Pamiętam jak Mara rozmawiała z tym facetem przez telefon i pytała dlaczego ten kot ma byc koniecznie czarny. Pierwotnie chciał Amelkę, ale Amelka go pogoniła. Facet niewiele sam mówił, całą robotę za niego odwaliła ta dziewczyna. Ona twierdziła, że jest jego kuzynką, że ma (chyba ) 3 koty adoptowane ze schroniska i znajdy. Jako że facet twierdził, ze nigdy nie miał kota, więc ona zapewniała, że będzie mu udzielała w razie czego wskazówek itp. Była szalenie miła i przekonująca. Facet był raczej cichy i szybko chciał wyjśc.
Ale mi źle, biedne kociaki
Proszę sprawdzac informacje zanim zaczniecie je dalej udostępniac! w dalszym ciągu wątku są informacje, ze to nie ten człowiek. Chwilę zastanowienia propopnuję zamiast nakręcania czegoś bez sensu!!!!! Teraz takie błędne informacje powielane są w prasie.