Moderator: Estraven

, która całą tę pomoc koordynowała i nawet przypominała, byśmy nie zapomniały z niej skorzystać
Wizytę przedadopcyjną przeprowadziła kochana Agneska, dzięki której udało mi się podjąć ostateczną decyzję (wiadomo - Jej wizyta to prawdziwe sprawdzenie domu oraz udzielenie mu mnóstwa potrzebnych informacji np. podanie adresu Pana siatkującego okna AYO pisze:Esmeralda.
Jak jeszcze nie wiedziałam, jakiej "peci" będzie kociątko znalezione na parkingu i wiezione do mnie, a tylko wiedziałąm, że jest czarne. To pomyślałam, że jak on, to Behemot, a jak ONA, to Esmeralda
Edit:
Zdrobniale - Esme

charm pisze:AYO pisze:Esmeralda.
Jak jeszcze nie wiedziałam, jakiej "peci" będzie kociątko znalezione na parkingu i wiezione do mnie, a tylko wiedziałąm, że jest czarne. To pomyślałam, że jak on, to Behemot, a jak ONA, to Esmeralda
Edit:
Zdrobniale - Esme
Weaterwax?

charm pisze:AYO pisze:Esmeralda.
Edit:
Zdrobniale - Esme
Weaterwax?

Maupa pisze:charm pisze:AYO pisze:Esmeralda.
Edit:
Zdrobniale - Esme
Weaterwax?
Weatherwax
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 41 gości