RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 17, 2012 15:19 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Ja mogę tylko napisać, że ta lecznica nie pyta o okna itp. zabezpieczenia.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon gru 17, 2012 15:56 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Marcelibu pisze:Ja mogę tylko napisać, że ta lecznica nie pyta o okna itp. zabezpieczenia.

Czyli trzeba o wszystko samemu dopytac, sprawdzic osobiscie.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon gru 17, 2012 16:06 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

można go dziś wieczorem zabrać ,jutro już trzeba ,byle się nic nie rypło . :!:
koniecznie trzeba powtórzyć testy ,wetka powiedziała że nie są one 100% wiarygodne :!:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon gru 17, 2012 16:07 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

:ok: za cud przed Świętami i za bezpieczny ,kochający domek

co do testów tez tak mysle ...kot z taka choroba po takich losach w dobrej kondycji???
agula76

Post » Pon gru 17, 2012 16:15 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Agula76, czy mozesz przestac pisac na temat, o ktorym nie wiesz? Ten kot jest nosicielem wirusa, jest bardzo mlody, wiec do uaktywnienia choroby moze byc jeszcze bardzo daleko. Tak, nosiciel moze byc przez lata w swietnej formie.

Testy nie sa nigdy na 100 procent wiarygodne, czasem zdarzaja sie falszywie ujemne, falszywie dodatnie to moze byc jakies 1-2 proc. Powtorzyc za 3 miesiace warto, ale szanse sa jak powyzej.
Obrazek

Agneska

Post » Pon gru 17, 2012 16:21 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Agneska pisze:Agula76, czy mozesz przestac pisac na temat, o ktorym nie wiesz? Ten kot jest nosicielem wirusa, jest bardzo mlody, wiec do uaktywnienia choroby moze byc jeszcze bardzo daleko. Tak, nosiciel moze byc przez lata w swietnej formie.

Testy nie sa nigdy na 100 procent wiarygodne, czasem zdarzaja sie falszywie ujemne, falszywie dodatnie to moze byc jakies 1-2 proc. Powtorzyc za 3 miesiace warto, ale szanse sa jak powyzej.

Agneska czy mozesz nie rozporzadzac kto ma co pisac?????

bo jezeli pisze o kochajacymn domku to co ma piernik do wiatraka ...
a jezeli pisze o mylnych testach to jest takie prawdopodobienstwo i nie bede przytaczała przykładów z forum i po za nim ....

warto zrobic jeszcze raz i nie bede z Toba polemizowała...bo jestem tu po to zeby w jakis konkretny sposób pomóc ...a Ty kazdego jak narazie tu strofujesz ...
agula76

Post » Pon gru 17, 2012 16:30 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

dorcia44 pisze:koniecznie trzeba powtórzyć testy ,wetka powiedziała że nie są one 100% wiarygodne :!:

Jeżeli to jest nawet kilka procent, to powtórzyć trzeba.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon gru 17, 2012 16:31 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Dorotko, sens ma zrobienie testow PCR, nie powtarzanie teraz testu paskowego.

No i oby ten szykujacy sie DT wypalil. :)
Obrazek

Agneska

Post » Pon gru 17, 2012 16:41 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

To znaczy powtórzyć można, oczywiście - pójdzie 80 zł. Jeśli test będzie dodatni, to i tak za 3 miesiące warto zrobić PCR. Jeśli będzie ujemny, to tym bardziej.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon gru 17, 2012 20:23 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Zaraz postaram się przerzucić fotki z jednej komórki do drugiej i wstawię.
Tylko co do zdjęć, to duuużo optymizmu potrzeba. Rudzielec jest w ciągłym ruchu - bez przerwy wywala brzuchala do głaskania, wyciąga całe ciałko do głaskania, mało co nie wypadł z inkubatora. Fotki są nieostre, poruszone.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pon gru 17, 2012 20:32 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

wszystko będę przekazywała .
Jestem dobrej myśli ,obym się nie pomyliła .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon gru 17, 2012 20:43 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Marcelibu

Post » Pon gru 17, 2012 20:44 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Marcelibu

Post » Pon gru 17, 2012 20:45 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Obrazek Obrazek Obrazek

Nie umiem zmniejszyć dwóch pierwszych...

Marcelibu

Post » Pon gru 17, 2012 20:49 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Rudy jest bez przerwy w ruchu jak tylko zobaczy człowieka. Aż żal było odchodzić i zamykać szklane drzwiczki inkubatora - tak miauczał żałośnie i ocierał się...

Marcelibu

[poprzednia][następna]