piccolo pisze:Nawiązanie do "Przeminęło z wiatrem" nadaje się do zgłoszenia do moderatora
bingo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piccolo pisze:Nawiązanie do "Przeminęło z wiatrem" nadaje się do zgłoszenia do moderatora
piccolo pisze:Nawiązanie do "Przeminęło z wiatrem" nadaje się do zgłoszenia do moderatora ?
Marzenia11 pisze:piccolo pisze:Nawiązanie do "Przeminęło z wiatrem" nadaje się do zgłoszenia do moderatora
bingoLidka - już wiesz
Marzenia11 pisze:lidka02 pisze:redaf pisze:lidka02 pisze:Odpiszę ci jutro dobrze ..
Zrób tak, Scarlet
Co ty kobieto tak w skrócie piszesz , szyfrem
a ja chyba wiemi też - zgłoszone!
vega013 pisze:Marzenia11 pisze:lidka02 pisze:redaf pisze:lidka02 pisze:Odpiszę ci jutro dobrze ..
Zrób tak, Scarlet
A co Wy macie przeciwko Scarlett O'Hara?
vega013 pisze:Marzenia11 pisze:lidka02 pisze:redaf pisze:lidka02 pisze:Odpiszę ci jutro dobrze ..
Zrób tak, Scarlet
A co Wy macie przeciwko Scarlett O'Hara?
lidka02 pisze:Marzenia11 pisze:piccolo pisze:Nawiązanie do "Przeminęło z wiatrem" nadaje się do zgłoszenia do moderatora
bingoLidka - już wiesz
O rany![]()
![]()
![]()
lidka02 pisze:jaaana pisze:Lidko, które Twoje koty są rezydentami, a które tymczasami?
Odpiszę ci jutro dobrze ..
redaf pisze:lidka02 pisze:Marzenia11 pisze:piccolo pisze:Nawiązanie do "Przeminęło z wiatrem" nadaje się do zgłoszenia do moderatora
bingoLidka - już wiesz
O rany![]()
![]()
![]()
Poszłam się pochlastać
vega013 pisze:lidka02 pisze:jaaana pisze:Lidko, które Twoje koty są rezydentami, a które tymczasami?
Przepraszam bardzo, a dzisiaj jeszcze nie wiesz?
iwoo1 pisze:Mam nadzieję, że wreszcie będzie można wejść tutaj do Lidki i tak jak było dotąd, poczytać z przyjemnością, wymienić się swoimi doświadczeniami, popytać, poradzić się, współczuć, czasem także pożartować.
vega013 pisze:lidka02 pisze:jaaana pisze:Lidko, które Twoje koty są rezydentami, a które tymczasami?
Beliowen pisze:Redaf, lidka02 - proszę, dość już.iwoo1 pisze:Mam nadzieję, że wreszcie będzie można wejść tutaj do Lidki i tak jak było dotąd, poczytać z przyjemnością, wymienić się swoimi doświadczeniami, popytać, poradzić się, współczuć, czasem także pożartować.
Moim zdaniem szkoda byłoby, gdyby to wszystko, co wynikło z dyskusji w wątku z ankietą do KV oraz wątku pomocowym, miało zniknąć
forum dyskusyjne od tego jest, żeby pogadać, pożartować itd., ale jednak tu, na tym forum, organizuje się gigantyczną pomoc dla kotów wolnożyjących
byłoby jeszcze przyjemniej czytać, jak los bezdomnych kotów ze Strzelna dzięki tej pomocy się poprawia
szkoda, bardzo szkoda, że emocje biorą górę nad rozsądkiem.
lidka02 pisze:vega013 pisze:lidka02 pisze:jaaana pisze:Lidko, które Twoje koty są rezydentami, a które tymczasami?
Nie .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1624 gości