Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 27, 2012 7:00 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Hej, ja mogę poogłaszać Cezara

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pt lip 27, 2012 7:54 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

hidi to bierz Cezarka:)

koty które czekają na pakiecik
-> Ilek
- > Daniel
-> Fredek
-> Amando
-> Aszka II
-> Majka
-> kocięta Iwoo1
-> PSY też czekają

Do tej pory na skrzynkę KP wpłynęły aktywacje ogłoszeń dla Klary,Grzadki i kilka dla Yoko.

Marta ,Daniel to dziczek jak na razie czeka na resocjalizację i kastrację .Nie nadaje się do adopcji.

Ja wczoraj wszystkie koty oprócz Rexa wrzuciłam na cafe,tablcę,moruska i eoferty.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lip 27, 2012 8:04 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kolejny raz lista patronatu nad danym kotem

Klara - LadyStardust
Grządka - madit
Czesio - Marcisz
Rex - Marcisz
Kira - Kita-Rzeszów
Paris - Mikuś + TAYSON, CZORT
Żużu - Sylwia (nonsense)
Miś - facebookowi Fani + każdy kto tylko może
Don Juan - Evik75
Bercik - aange
Princesska - hidi, ale ma już dom + BUBA
Cezar - hidi
Glutek - herzpl
Daniel - herzpl
Waleriana - wiiwii
Yoko - Axa76
Majka - Kicia_kluska
Izi - bubor

Bez ogłoszeń są:
-> Ilek -> Ilka
-> Fredek
-> Amando
-> Aszka II
-> kocięta Iwoo1
-> PSY też czekają (Azura, Rico, Master, Wiarus, Dingo)

Dalej, dalej przyjmuje zgłoszenia.

Niestety z ogłoszeń wypadają Victor, Marzena, Wróbelek - brak internetu.
MIKUŚ

Post » Pt lip 27, 2012 8:09 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Marta, Danielek się nadaje jak najbardziej do adopcji 8) Puszczam go normalnie i normalnie łapię, tuli się itp.
On już prawie całkowicie zresocjalizowany. Być może niedługo pojedzie do domu :)
Problem jest z Fredkiem, ale wróbelek obiecała że popracuje nad nim :)
MIKUŚ

Post » Pt lip 27, 2012 9:29 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Zapraszam na bazarek filcowych stworków - kocich zabawek :)
viewtopic.php?f=20&t=144535

Jadę jeszcze na parę dni, wracam w niedzielę wieczór. Niestety nie zawitam na wieczór kocich rozrywek w Stonehenge, ale postaram się być na następnym :kotek:
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Pt lip 27, 2012 10:58 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

To ja biorę kociaki od Iwoo1. Robiąc ogłoszenia podaję swoją pocztę, żeby w razie czego móc edytować czy usunąć. Telefony podaję do Basi i Marty.
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Pt lip 27, 2012 16:54 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Dopiero teraz mam chwilę żeby napisać relację z dyżuru
otóż zastałam skład przemieszany w porównaniu z rozlokowaniem napisanym na 1szej stronie więc nie rozdzielałam już kotów na pokoje i wolierę tylko zostawiłam ich na całości tak jak zastałam
co do nowych kotów w boksach to tylko Kret i młody półdziki z boksu nr 1 nie współpracowali tj nie dali się pogłaskać i puścić na kociarnię żeby im posłanie wytrzepać i zmieść w boksie - reszta dała się głaskać i przenościć więc bezproblemowo
Kret miał transporter przewrócony na bok i siedział za nim więc mu go wzięłam bo się biedak za nim gniótł
młody z boksu nr 2 ( prawy górny) miał nieciekawe oko - opuchnięte, czerwone i dużo ropy a nie doczytałam czy trzeba mu jakieś leki dawać więc samowolnie przemyłam mu oko i zakropiłam dicortineff'em
jakaś brzydula zrobiła koopala dość rzadkiego w kącie przy zlewie- pewnie któreś pamięta że tam była kiedyś kuweta
i klara albo walerka ma biegunkę bo widziałam że coś pręgowanego wychodzi z kuwety a potem miałam "ładny " widok na niezakopanego placka ;/
Białego kocura pełnojajecznego z boksu głaskałam mokrym ręcznikiem - trochę z niego brudu zeszło ale musi się chłopak doprowadzić do porządku. W boksie albo obsikał ręcznik albo go namietnie znaczył jako swój bo śmierdziało kocurem
jutro jeśli dam radę się zjawić w stonehenge to wpadnę ok 18

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Pt lip 27, 2012 19:02 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

To ja rozliczam się z pieniędzy jakie do mnie wpłynęły.

+100 Kita kb świeczka
+60 Kita KB torby
+45 Olciak83 Kb torby
+30 Zireaell666 Kb torby

= +235

-5 przesyłka
-5 przesyłka
-18 zakup kosza na brudne posłania
-64 metalowy regał.Regał niestety musiałam zamówić.Pan który obiecał podarować regał nagle zamilkł :evil: Noo koment

PRZELAŁAM 143 ZŁ
Dziś też sprzedałam piłkę do łapi jutro dam 50 zł.Bardzo dziękujemy darczyńcy owej piłki :1luvu:

mar_tika

Post » Pt lip 27, 2012 19:16 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Wysłałam szelki priorytetem, powinny być w poniedziałek.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pt lip 27, 2012 19:48 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Axa76 pisze:Wysłałam szelki priorytetem, powinny być w poniedziałek.

Wielkie dzięki Axa .Bez szelek ,ani rusz :1luvu:

mar_tika

Post » Sob lip 28, 2012 7:37 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Dziś godz. 16 Stonghane!

Będę czekać :)
MIKUŚ

Post » Sob lip 28, 2012 8:54 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:Dziś godz. 16 Stonghane!

Będę czekać :)

To do zobaczenia :)
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Sob lip 28, 2012 18:09 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

blagam o zapodanie mi fotki daniela bo te co sa w albumie fredek i daniel to chyba tylko fredek jest....

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Sob lip 28, 2012 19:52 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

herzpl pisze:blagam o zapodanie mi fotki daniela bo te co sa w albumie fredek i daniel to chyba tylko fredek jest....

Marta nie miałam kiedy zrobic fotek dla Danielka.Zresztą on jeszcze ma po KK łzawiące jedno oczko .Zrób pakiet ogloszeń Glutkowi.W tym tyg zrobię fotki małemu i wrzucę je do albumu.

Dziewczyny i chłopaki .Dziś było bardzo miło,piszę się na grilla w sierpniu ,oczywiście jak nigdzie nie wyjadę,a wyjeżdżam od maja :ryk:

mar_tika

Post » Sob lip 28, 2012 20:29 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

To ja jeszcze wkleję plan objazdówki na jutro:
8:45 Darmara zbieram cię z przystanku oriona
8:55 Baśka zbieram cię z domu
9:00 Dagmara wysiada pod kociarnią :arrow:
wsiada nowy nabytek na BO 8)
9:05 Hidi zbieram Cię z aleji Mireckiego
Hidi,Baśka ,nowy nabytek i ja

:arrow: KIERUNEK SCHRONISKO BO :D

mar_tika

[poprzednia][następna]