SchronWro - 260 kotów w schronisku!!! Zdjęcia str. 62-63.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 11, 2012 20:50 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

sroka7 pisze:
turkawka pisze:Ej, sroczka domaluj im trochę kolorowych plamek ;) Bo znowu jakieś talkie czarne są ;)

TŻ twierdzi uparcie, że "okrągła głowa" i jeszcze drugi nie są czarne tylko wpadają w czekoladę :roll: :ryk:

Musisz nas odwiedzić z Ewą, i książkami :mrgreen: - się zgadajcie i mi dajcie znać, mi pasuje codziennie po 18.00, w weekend to wiadomo, że wcześniej też być może.

Mi pasuje po weekendzie. W Czekoladę, to wpadają tylko bure koty ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro lip 11, 2012 21:38 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

sunicram pisze:Uwaga, pilna prośba - czy ktoś mógłby mi do jutra wieczorem załatwić (kupić) albo po prostu ma i odsprzedać testy na FIV i Felv (po 1 szt)? Bo potrzebuję na piątek rano a będę we Wrocławiu dopiero jutro ok 20-tej. Sklepy będą już zamknięte, lecznice też, ale mógłbym do kogoś podjechać i odebrać.

A rano w piątek nie dasz rady kupić w lecznicy jakiejś? Wątpię żeby ktoś miał na stanie, choć wiesz co... zadzwoń do Asi ona przecież załatwiała dla Juno testy, może ma skąd załatwić :roll:

Sroka szkoda że nie powiedziałaś że potrzebujesz podkładów, bo mam trochę ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lip 11, 2012 21:42 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

Sroka, dzięki za dobre wieści i zdjęcia :)

W piątek już o 8 chciałem być w schronisku, ale jak trzeba będzie to pojadę najpierw gdzieś po testy, jutro będę dzwonił do okolicznych wetów. Orientujecie się jakie są dobre/niedobre ceny za takie testy?
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Śro lip 11, 2012 22:09 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

Gibutkowa pisze:Sroka szkoda że nie powiedziałaś że potrzebujesz podkładów, bo mam trochę ;)

Spokojnie, jeszcze zdążysz się podzielić ze mną podkładami :wink: bo śmierdziuszki na razie zużywają średnio 1-2 na dzień, żeby nie były upaćkane po uszy (miałam kilka w domu, zostało mi jeszcze 3 bodajże) ale na czas żarcia lepiej im dawać coś materiałowego co się daje prać, bo wtedy robią rozpierduchę na całego :twisted:
A podkłady świeżę na noc i rano, na czas pracy, w zależności od tego ile mają trafień poza kuwetkę :roll:
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Czw lip 12, 2012 9:03 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

sunicram pisze:Sroka, dzięki za dobre wieści i zdjęcia :)

W piątek już o 8 chciałem być w schronisku, ale jak trzeba będzie to pojadę najpierw gdzieś po testy, jutro będę dzwonił do okolicznych wetów. Orientujecie się jakie są dobre/niedobre ceny za takie testy?

80zł to cena u znajomego weta, 100-120zł możesz zapłacić u nieznajomego.

Sroka mam nowe podkłady małe i mam też duuże podkłady tylko że one były "używane ale nie użyte", a dokładniej mówiąc, były rozłożone na fotelach a na nich były koce (jak mi Ziutek sikał to tak robiłam a jak przestał sikać to jeszcze jakiś czas na wszelki wypad też miałam podkłady na fotelach i na łóżkach), więc podkłady są nie zasikane, są czyste ale są pogniecione. Jakby Ci takie odpowiadały to Ci też mogę dać (one są duże, to są te Happy, na tą króliczą klatkę co jest u mnie w piwnicy używałam jeden taki podkład, albo dwa Rossmańskie na zakładkę).
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lip 12, 2012 9:57 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

Słuchajcie kolejny kociak pilnie potrzebuje DT:

felin pisze:Hej,
Na cito poszukuję domu dla malutkiego kicorka! Jestem na "letnisku" niedaleko Wrocka, od soboty poszukiwalam domu dla trójki kociąt, które najwyraźniej mieszkaly w zywoplocie po drugiej stronie ulicy. W sobotę jednego wzięla znajoma kobieta, dwa pozostale mieli wczoraj wziąć znajomi sąsiadów ale oczywiście się rozmyślili. Dziś, godzinę temu, na moich oczach glupia sucz równie glupiego syna równie glupiego sąsiada zagryzla malą koteczkę. Ostatniego malucha zgarnęlam do domu, żeby nie zostal sam na tej ulicy i teraz siedzi w transporterze (bo nie mam klatki ani nic, a na żywiol nie puszczę - jestem tu ze swoimi trzema kocurami) i lamentuje. Muszę mu coś znaleźć do soboty-niedzieli [...] Zdjęć nie mam, bo wszystko dzialo się już po zmroku, a teraz nie chcę go straszyć. W każdym razie to burasek w bialych skarpetkach i z bialym żabotem. Na oko 8-10 tygodni, chyba kocurek. Ew. dowóz do Wroclawia nie jest problemem.
Mam tu koleżankę-weta (też ją jutro poproszę o pomoc), która w razie czego zrobi przegląd wstępny malucha.
HELP!!!

Ktoś, coś?

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Czw lip 12, 2012 10:46 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

Gibutkowa pisze:
sunicram pisze:Sroka, dzięki za dobre wieści i zdjęcia :)

80zł to cena u znajomego weta, 100-120zł możesz zapłacić u nieznajomego.
.

Dzięki :) Jadę do Gruszki, właśnie za 80zł mam kupić.
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Czw lip 12, 2012 12:40 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

Hej, przygotowałam parę zdjęć z wczorajszej sesji z Bunią:

https://picasaweb.google.com/102640817716682526007/Bunia?authuser=0&feat=directlink

Jedno pozwoliłam sobie opatrzyć hasłem reklamowym ;)
Dziękuję też bardzo turkawce za pomoc!

Możecie z nimi robić, co chcecie :)
Jeżeli potrzeba będzie większe, to też nie ma problemu.

PS
W następnym tygodniu mogłabym wpaść do schroniska. Powiedźcie tylko konkretnie kiedy byłoby najlepiej. I czy może mnie ktoś wprowadzić w meandry... ? ;) Potrzebny mi przewodnik i ewentualnie trochę taki asystent fotografa, jeżeli można :)

myrmeleon

Od: Pon lip 09, 2012 14:29

Post » Czw lip 12, 2012 13:45 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

Wow 8O piękne zdjęcia :1luvu: teraz to ktoś musi zwrócić uwagę na Bunisławę :mrgreen:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw lip 12, 2012 13:55 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

A ja nie mogę w pracy zobaczyć :(
No i nie ma mi za co dziękowac bo stałam jak słup, a i Bunia nie za bardzo mnie słuchała ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Czw lip 12, 2012 14:07 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

Wow!!! Fajna sesja. Te z myszką mi się podobają :mrgreen: Dziękuje za poświęcony czas. Bunia zasługuje na dobry domek. Zbyt długo już czeka. Te zdjęcia na pewno pomogą.
www.siechnice24.pl
Obrazek Obrazek

jimmy_lodolamacz

Od: Śro wrz 23, 2009 20:26

Post » Czw lip 12, 2012 14:46 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

ale czadowe, zwłaszcza te z mycholem i jęzorem :D
Super!
coś czuję, że nam w końcu adopcje z ogłoszeń skoczą :)

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Czw lip 12, 2012 14:58 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

myrmeleon pisze:Hej, przygotowałam parę zdjęć z wczorajszej sesji z Bunią:

https://picasaweb.google.com/102640817716682526007/Bunia?authuser=0&feat=directlink

PS
W następnym tygodniu mogłabym wpaść do schroniska. Powiedźcie tylko konkretnie kiedy byłoby najlepiej. I czy może mnie ktoś wprowadzić w meandry... ? ;) Potrzebny mi przewodnik i ewentualnie trochę taki asystent fotografa, jeżeli można :)

Ja mogę w poniedziałek ale niestety w godzinach od 12 do 16. Nie wiem czy te godziny Ci pasują. Mam samochód, więc mogłabym po Ciebie podjechać.
Obrazek

unawena

Od: Śro kwi 11, 2012 20:31

Post » Czw lip 12, 2012 15:09 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

Czy mogę prosić nr tel do felin na pw? Mam dla malucha od niej DS u mojej babci :mrgreen:
Proszę o pilny kontakt! :) w sobotę wyjeżdżam, jutro mogę odebrać kotka z każdej części Wrocławia :)
Obrazek Obrazek
Adoptuj króliczka! :) http://adopcje.kroliki.net/

marciula

Od: Pt gru 30, 2011 15:15

Post » Czw lip 12, 2012 15:35 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

Moje ulubione to to z myszką "Ale co to jest?!"

myrmeleon pisze:Hej, przygotowałam parę zdjęć z wczorajszej sesji z Bunią:

PS
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

[poprzednia][następna]