Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:CatAngel pisze:Mam pytanie:) skąd są te koty z górnego boksu(po zmarłej osobie) ? Z jakiego miasta.
Z Sosnowca
edisza pisze:Powiedzcie mi, te rzeczy które przygotowaliśmy (papu) możemy dać do lodówki ?? bo te puszeczki i saszetki są w szafie, w domu gorąco, na dworze gorąco... chyba można je schłodzić co ?![]()
Przy okazji zdjęcia szwów u naszych kociastych może przyjedziemy przy okazjipiątek ewentualnie by pasował ?
Marzenko miejsce jedyne chyba gdzie żarłoki nie dostają się, lub jeszcze nie wyczaiły jak.Alienor pisze:na kwarantannie jest świeży RC kitten
edisza pisze:Powiedzcie mi, te rzeczy które przygotowaliśmy (papu) możemy dać do lodówki ?? bo te puszeczki i saszetki są w szafie, w domu gorąco, na dworze gorąco... chyba można je schłodzić co ?![]()
Przy okazji zdjęcia szwów u naszych kociastych może przyjedziemy przy okazjipiątek ewentualnie by pasował ?
Cookie1706 pisze:Przyjdę na dyzur w piątek wieczorem,
Na imprezie Kocio Chatkowej niestety raczej nie dam rady być.
terenia1 pisze:Cookie1706 pisze:Przyjdę na dyzur w piątek wieczorem,
No chyba sobie żartujesz![]()
a dlaczego nie
przyjdziesz
Cookie1706 pisze:terenia1 pisze:Cookie1706 pisze:Przyjdę na dyzur w piątek wieczorem,
a dlaczego nie
przyjdziesz
To samo powiedział do mnie teściu i jego kumpel jak im powiedziałam, że nie pojadę z nimi w góry na urodziny...
Jestem w kropce![]()
Niech mnie ktoś przytuli...
Dorota Wojciechowska pisze:A może udało by wam się wpaść też w sobotę na naszą coroczną kocią imprezębyłoby super.
terenia1 pisze:Cookie1706 pisze:terenia1 pisze:Cookie1706 pisze:Przyjdę na dyzur w piątek wieczorem,
a dlaczego nie
przyjdziesz
To samo powiedział do mnie teściu i jego kumpel jak im powiedziałam, że nie pojadę z nimi w góry na urodziny...
Jestem w kropce![]()
Niech mnie ktoś przytuli...
Oż kurdeno to ciężka sprawa
mała, ale imeprezka Kocio-Chatkowa bez Ciebie
Cookie1706 pisze:Przyjdę na dyzur w piątek wieczorem,
terenia1 pisze:nowych maluszków ze Szkłobudowy....trzeba podjechać z nimi do weta na przegląd odrobaczenie, odpchlenie i założenie książeczek zdrowia.
Maluszki maleńtasy jak Beatka pisała oczka zaropiałenie wiem albo je z mamuśką zabrać do lecznicy, albo skonsultować z wetem co dalej, one chyba za małe na podawanie antybiotyku - da radę ktoś ogarnąć ten temat
![]()
![]()
![]()
MarKotek pisze:Cookie1706 pisze:Przyjdę na dyzur w piątek wieczorem,
aleś narobiła teraz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 92 gości