KOCIA CHATKA Sosnowiec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 18, 2012 19:41 Re: KOCIA CHATKA coroczna impreza KOCIO-CHATKOWA 23.06.12r.

Przypominam, że (o ile Pysiol z Deniskiem jeszcze się do tego nie dobrali) na kwarantannie jest świeży RC kitten ( w woeczku, opisany) i Frieskies dla maluchów (otworzony przeze mnie w sobotę) - dawać niech zjedzą maleńtasy (zwłaszcza to RC).
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon cze 18, 2012 19:51 Re: KOCIA CHATKA coroczna impreza KOCIO-CHATKOWA 23.06.12r.

Powiedzcie mi, te rzeczy które przygotowaliśmy (papu) możemy dać do lodówki ?? bo te puszeczki i saszetki są w szafie, w domu gorąco, na dworze gorąco... chyba można je schłodzić co ? :)
Przy okazji zdjęcia szwów u naszych kociastych może przyjedziemy przy okazji :) piątek ewentualnie by pasował ? :)

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

Post » Pon cze 18, 2012 19:54 Re: KOCIA CHATKA coroczna impreza KOCIO-CHATKOWA 23.06.12r.

terenia1 pisze:
CatAngel pisze:Mam pytanie:) skąd są te koty z górnego boksu(po zmarłej osobie) ? Z jakiego miasta.

Z Sosnowca

Ciekawe czy to te same koty po zmarłej osobie o których Marcin rozmawiał z taką Panią przez tel. :roll: Że tam jakiś Pan sie nimi opiekuje chwilowo, po śmierci ich właściciela

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon cze 18, 2012 20:01 Re: KOCIA CHATKA coroczna impreza KOCIO-CHATKOWA 23.06.12r.

edisza pisze:Powiedzcie mi, te rzeczy które przygotowaliśmy (papu) możemy dać do lodówki ?? bo te puszeczki i saszetki są w szafie, w domu gorąco, na dworze gorąco... chyba można je schłodzić co ? :)
Przy okazji zdjęcia szwów u naszych kociastych może przyjedziemy przy okazji :) piątek ewentualnie by pasował ? :)

Jak tylko miejsce w lodóweczce to pewnie że można, a nawet lepiej dla produktu :ok:

A może udało by wam się wpaść też w sobotę na naszą coroczną kocią imprezę :ok: byłoby super.
Alienor pisze:na kwarantannie jest świeży RC kitten
Marzenko miejsce jedyne chyba gdzie żarłoki nie dostają się, lub jeszcze nie wyczaiły jak.
Jedzonko już dawałam małym zlowionym i Arusiowi.
Dodaję też do suchego ogólnego :ok: tak że spoko :ok: = niedługo braknie dlatego nowe w promocji kupiłam już :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon cze 18, 2012 20:06 Re: KOCIA CHATKA coroczna impreza KOCIO-CHATKOWA 23.06.12r.

edisza pisze:Powiedzcie mi, te rzeczy które przygotowaliśmy (papu) możemy dać do lodówki ?? bo te puszeczki i saszetki są w szafie, w domu gorąco, na dworze gorąco... chyba można je schłodzić co ? :)

Saszetki puszki jak są nie otwarte to można trzyać nie w lodowce. Po otwarciu -w lodówce a najlepiej przesypać to do szklanego zakręcanego słoika. W puszce po otwarciu trzyma się tylko 12 godziny w lodówce bo zachodzi reakcja z metalem i jedzenie traci smak i nie jest zdrowe.
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Pon cze 18, 2012 20:15 Re: KOCIA CHATKA coroczna impreza KOCIO-CHATKOWA 23.06.12r.

Cookie1706 pisze:Przyjdę na dyzur w piątek wieczorem,
Na imprezie Kocio Chatkowej niestety raczej nie dam rady być.

No chyba sobie żartujesz :evil: :wink: a dlaczego nie :wink: przyjdziesz :?:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon cze 18, 2012 20:18 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec znów zaprasza do nowego wąteczku

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 18.06.-24.06.2012 r.
18.06. pon. rano Dorotka wie. Beatka
19.06.wt. rano Alienor wie. Ewa
20.06. śr. rano Marta wie MaraS.
21.06. czw.rano brak wie. Teresa
22.06. piat rano brak wie.Cookie
23.06. sob. brak wie. brak
24.06. niedz. rano Dorotka wie. brak

terenia1

Post » Pon cze 18, 2012 20:28 Re: KOCIA CHATKA coroczna impreza KOCIO-CHATKOWA 23.06.12r.

terenia1 pisze:

To samo powiedział do mnie teściu i jego kumpel jak im powiedziałam, że nie pojadę z nimi w góry na urodziny...
Jestem w kropce :placz:
Niech mnie ktoś przytuli... :crying:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pon cze 18, 2012 21:12 Re: KOCIA CHATKA coroczna impreza KOCIO-CHATKOWA 23.06.12r.

Cookie1706 pisze:
terenia1 pisze:

To samo powiedział do mnie teściu i jego kumpel jak im powiedziałam, że nie pojadę z nimi w góry na urodziny...

Oż kurde :( no to ciężka sprawa :( mała, ale imeprezka Kocio-Chatkowa bez Ciebie :?:

terenia1

Post » Pon cze 18, 2012 21:21 Re: KOCIA CHATKA coroczna impreza KOCIO-CHATKOWA 23.06.12r.

Dorota Wojciechowska pisze:A może udało by wam się wpaść też w sobotę na naszą coroczną kocią imprezę :ok: byłoby super.

Bardzo dziękujemy za zaproszenie :)
Ale niestety pracujemy oboje w sobotę i nie damy rady wpaść :( szkoda na prawdę... ale może za rok ? :)
W piątek rano przywieziemy wszystko :)
Zobaczycie jak nasze łobuzy urosły :)

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

Post » Pon cze 18, 2012 21:22 Re: KOCIA CHATKA coroczna impreza KOCIO-CHATKOWA 23.06.12r.

terenia1 pisze:
Cookie1706 pisze:
terenia1 pisze:

Oż kurde :( no to ciężka sprawa :( mała, ale imeprezka Kocio-Chatkowa bez Ciebie :?:

Mnie też nie jest łatwo... :crying:
Jedno jest pewne: jeszcze nie raz będzie okazja do...pogadania :lol:

Cookie1706

Post » Pon cze 18, 2012 22:23 Re: KOCIA CHATKA coroczna impreza KOCIO-CHATKOWA 23.06.12r.

Nie szukajcie jutro Arusia w kociarni - dziś zawiozłam go do DT do Pani Marii. No generalnie Aruś zawładnął wszystkim :D
Frania persica gdzieś się ukryła, ale pierwsze spotkanie z Arusiem było spokojne, Julka trikolorka miała oczy jak spodki jak zobaczyła Arusia 8O
Więc no może nie jest tragicznie, mam nadzieję, że dziewczyny się przekonają do Arusia, bo ten bez żadnego stersa zaczął zwiedzać mieszkanie - a po nakarmieniu gotowanym indykiem smacznie zasnął :D
To były ostatnie relacje Pani Marii o Arusiu.

Do domku pojedzie Ksara rozmawiałam z Panią domek wydaje się być całkiem sensowny. Jedyne wymagania to kotka do półtorej roku i wysterylizowana, więc proszę bardzo o transport.

Emil i Emilka - koniecznie trzeba jechać z nimi na testy, szczepienia, załozenie książeczek do schroniska do gabinetu, jesli nikt nie da rady ja pojadę w sobotę - można je potem przenieść do woliery na zdrową.

Proszę o zdjęcia nowych maluszków ze Szkłobudowy - zrobię im ogłoszenia trzeba podjechać z nimi do weta na przegląd odrobaczenie, odpchlenie i założenie książeczek zdrowia.

Maluszki maleńtasy jak Beatka pisała oczka zaropiałe :( nie wiem albo je z mamuśką zabrać do lecznicy, albo skonsultować z wetem co dalej, one chyba za małe na podawanie antybiotyku - da radę ktoś ogarnąć ten temat :!: :!: :!:
Amelkę postaram się w tym tygodniu podrzucić do DT - ale w weekend teraz nie dam rady bo jeszcze na dodatek mam delegację w Pszczynie.
No i muszę Arusiowi zrobic ogłoszenia, bo jeszcze jako sam nie ma :(

terenia1

Post » Wto cze 19, 2012 5:42 Re: KOCIA CHATKA coroczna impreza KOCIO-CHATKOWA 23.06.12r.

aleś narobiła teraz :!:
:evil:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Wto cze 19, 2012 7:27 Re: KOCIA CHATKA coroczna impreza KOCIO-CHATKOWA 23.06.12r.

terenia1 pisze:nowych maluszków ze Szkłobudowy....trzeba podjechać z nimi do weta na przegląd odrobaczenie, odpchlenie i założenie książeczek zdrowia.

Maluszki maleńtasy jak Beatka pisała oczka zaropiałe :( nie wiem albo je z mamuśką zabrać do lecznicy, albo skonsultować z wetem co dalej, one chyba za małe na podawanie antybiotyku - da radę ktoś ogarnąć ten temat :!: :!: :!:

się zapisałam z nimi na dziś na 18 :wink:

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto cze 19, 2012 8:26 Re: KOCIA CHATKA coroczna impreza KOCIO-CHATKOWA 23.06.12r.

MarKotek pisze:

aleś narobiła teraz :!:
:evil:

Proszę o wybaczenie :roll:
Tesciu też naciska, nie mogę mu odmówić bo mnie wydziedziczy :lol:
A poważnie to naprawdę jestem niepocieszona takim obrotem spraw :evil:
Do soboty byłam pewną, że będę z Wami (i wkońcu zobaczę Martynke na żywo a nie tylko pw i Fb) :piwa:
A tu taki klops...
Wybaczycie?

Cookie1706

[poprzednia][następna]