Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klempusia pisze:to Lu nadal w klatce?
jeny, Taurus jest 4-5 lat w schronisku???? biedak:((((
Magija pisze:klempusia pisze:to Lu nadal w klatce?
Aniu możesz go wyściskać w weekend
klempusia pisze:Justyna1206 pisze:A co do tych zaczepek to mam nadzieje , że w końcu się dotrą i skończą się próby wymuszania zabawy
wiem, ze to nie pocieszy - u mnie zaczepki trwaja do dzis, podobnie u moich rodzicow - 2 miesiace temu wprowadzil sie Antoś i zaczepiają się cały czas. to taka forma kociej socjalizacji. trzeba na nie zerkac podczas tych zaczepek, czy nie lecą zęby i nie zalewają się krwią;-) - ale to taka ich zabawa i wszystko ustalą między sobą. będzie dobrze! u mnie, gdy podaje jedzenie to Lili nawet daje się czasem Luckowi polizać w uszko. Ale po zjedzeniu zaczynają się na nowo walki ...
ale z kotami to nigdy nic nie wiadomo. mogą się nagle zacząć uwielbiać przecież, prawda?
Justyna1206 pisze:Byłam dzisiaj u wet i Celina dostała antybiotykod wczorajszego wieczora je jak szalona a to (najprawdopodobniej ) za sprawą saszetek z cielęciną
Chyba poprostu niezła z niej wybredna istotka
![]()
A co do tych zaczepek to mam nadzieje , że w końcu się dotrą i skończą się próby wymuszania zabawy
Pozdrawiam was dziewczyny
ruru pisze:wiecie co, nie wiem gdzie jest Lu
wczoraj go specjalnie dla klempusi szukałam
i nie znalazłam![]()
Poszedł do domu?
też myślałam, że to ten z "1", ale to dzikus Zorro
Gdzie jest LU?
Justyna1206 pisze:Szkoda , że mam tak daleko do schroniska bo chętnie zajęłabym się wolontariatem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 75 gości