Bamboszku - kto Cię uratuje.....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bettysolo pisze:Kto potrzebuję imionka ?
VeganGirl85 pisze:mam Ozyrysa i Bastet przydałoby się coś w klimacie (Izydę, Kleopatrę i Teje TŻ odrzucił...)
Mumino pisze:VeganGirl85 pisze:mam Ozyrysa i Bastet przydałoby się coś w klimacie (Izydę, Kleopatrę i Teje TŻ odrzucił...)
Jakby był czarny kocur, to Rademenes, a tak to sam nie wiem
VeganGirl85 pisze:bettysolo pisze:Kto potrzebuję imionka ?
Ja Monika, biorę sobie Ciebie bezdomna prawdopodobnie ciężara persiczko z Katowic do domu i przyrzekam, że Cię do połowy czerwca 12 r. wykastruję i nie pozbędę się aż do śmierci, a jak się z moją Basią rezydentką nie zgodzisz znajdę Ci najlepszy dom. Tylko imienia dla Ciebie nie mam, a skoro mam Ozyrysa i Bastet przydałoby się coś w klimacie (Izydę, Kleopatrę i Teje TŻ odrzucił...). Będę bardzo wdzięczna i kicia pewnie też, za długo była bezimienna
bettysolo pisze:VeganGirl85 pisze:bettysolo pisze:Kto potrzebuję imionka ?
Ja Monika, biorę sobie Ciebie bezdomna prawdopodobnie ciężara persiczko z Katowic do domu i przyrzekam, że Cię do połowy czerwca 12 r. wykastruję i nie pozbędę się aż do śmierci, a jak się z moją Basią rezydentką nie zgodzisz znajdę Ci najlepszy dom. Tylko imienia dla Ciebie nie mam, a skoro mam Ozyrysa i Bastet przydałoby się coś w klimacie (Izydę, Kleopatrę i Teje TŻ odrzucił...). Będę bardzo wdzięczna i kicia pewnie też, za długo była bezimienna
Może
HATHOR albo NEFERTITI
a gdzieś znalazłam też takie imiona egipskie
- Ahlam, Amina, Asala, Aziza, Aynur,
- Dżamila,
- Fatima,
- Hadija, Halima, Hana, Hurija,
- Iman,
- Jasmin,
- Karima,
- Latifa,
- Mariam,