Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skarbonka pisze:Kochani zapraszam na bazarek, może coś komuś się przyda![]()
zbieramy na suchą karmę![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?f=20&t=142270
viewtopic.php?f=20&t=142272
iza71koty pisze:Rozmawiałam z Doktor o Zuzi.......Jest mi bardzo, bardzo ciężko.
Muszę ją jeszcze zabrać na trawkę i słoneczko.Ostatni raz.....Chciałam ją zabrać na jej działkę, ale ona żle znosi podróże i nie będę jej męczyć w tej sytuacji.Wyjdę z nią chyba na przydomowy ogródek.
![]()
nelka83 pisze:iza71koty pisze:Rozmawiałam z Doktor o Zuzi.......Jest mi bardzo, bardzo ciężko.
Muszę ją jeszcze zabrać na trawkę i słoneczko.Ostatni raz.....Chciałam ją zabrać na jej działkę, ale ona żle znosi podróże i nie będę jej męczyć w tej sytuacji.Wyjdę z nią chyba na przydomowy ogródek.
![]()
![]()
Wymiziaj Zuzię ode mnie...
iza71koty pisze:nelka83 pisze:iza71koty pisze:Rozmawiałam z Doktor o Zuzi.......Jest mi bardzo, bardzo ciężko.
![]()
![]()
Dobrze.
Angalia pisze:iza71koty pisze:nelka83 pisze:iza71koty pisze:Rozmawiałam z Doktor o Zuzi.......Jest mi bardzo, bardzo ciężko.
![]()
![]()
Dobrze.
Ode mnie też
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 312 gości