wszystko dzięki cioci OKI

Olu, odezwała się p.Basia w wiadomej sprawie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:
OKI pisze:Uprzejmie donoszę...![]()
Jeżynka zaszczepiona (50,0), po praniu wzbudziła zachwyt pana doktoraWczorajsza waga 1,95 - goni Fostera
Komisyjnie też uznano, że Jeż jest jednak ciut starszy - ma jakieś 5-6 miesięcy, a nie 4-5. Tylko drobniutki jest Jeżyk
Awanturka nie zaszczepiona, bo jeszcze pokichuje. Ciągniemy antybiotyk jeszcze kilka dni.
Poza tym jest symulant paskudny i wstrętny - ona wcale nie miała sraczki, tylko wręcz przeciwnie![]()
Była lekko przytkana, a sadzone przez nią kleksy i rzadzizny to dla zmyłki były, żeby mnie w błąd wprowadzić![]()
Wczoraj od rana kupy niet. Po powrocie od weta wypuściłam ją, żeby sobie pohasała po korytarzu i wystawiłam jej kuwetkę (raz tego nie zrobiłam, to kupa była w kącie - potem wystawiałam i ładnie trafiała). Dalej kupy nietDopiero sprzątając duże kuwety natknęłam się na coś, co musiało być awanturną produkcją z kilku dni
Na potwierdzenie tegoż faktu w nocy walnęła do swojej kuwetki coś podobnego tylko już mniej zatwardzonego
No skąd ja u diabła miałam wiedzieć, że się przytkała, skoro posrajdywała cały czas?
Mam nadzieję, że teraz już się wszystko pomalutku unormuje
Wczorajsza waga (z kupą) 500 g![]()
Awanturka też wzbudziła zachwyt pana doktora![]()
A na oczku już prawie nic nie widać - wygląda wręcz na to, że rogówka się zregeneruje bez śladu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 1650 gości