M jak ...masakryczna pora roku :/

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 26, 2012 18:41 Re: M jak Migdał czyli od nienawiści do... miłości ?chyba ta

Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie wrz 02, 2012 8:54 Re: M jak Migdał czyli od nienawiści do... miłości ?chyba ta

Witam,
Poczytaj o grzybku jak się zdecydujesz to przy okazji podrzycę
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Nie wrz 02, 2012 9:43 Re: M jak Migdał czyli od nienawiści do... miłości ?chyba ta

Dzień dobry!! Cześć i czołem. Znalazłam Was i wpadłam gnana ciekawością: co powiedział mąż na masło? :mrgreen:
Aniada

Post » Nie wrz 02, 2012 11:00 Re: M jak Migdał czyli od nienawiści do... miłości ?chyba ta

Aniada pisze:Dzień dobry!! Cześć i czołem. Znalazłam Was i wpadłam gnana ciekawością: co powiedział mąż na masło? :mrgreen:

No najwidoczniej coś mnie ominęło :roll:
Innym razem będę do końca :D
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Post » Nie wrz 09, 2012 19:00 Re: M jak Migdał czyli od nienawiści do... miłości ?chyba ta

Iza_ pisze:Witam,
Poczytaj o grzybku jak się zdecydujesz to przy okazji podrzycę

Ok.Poczytam i dam znać :ok:

kotx2

Post » Nie wrz 09, 2012 19:03 Re: M jak Migdał czyli od nienawiści do... miłości ?chyba ta

Aniada pisze:Dzień dobry!! Cześć i czołem. Znalazłam Was i wpadłam gnana ciekawością: co powiedział mąż na masło? :mrgreen:

:lol: Ucieszył się ,bo chciał sobie zrobic kanapki a skończyło sie smarowidło .Akurat wybierał się do sklepu :lol:

kotx2

Post » Nie wrz 09, 2012 19:04 Re: M jak Migdał czyli od nienawiści do... miłości ?chyba ta

Iza_ pisze:

No najwidoczniej coś mnie ominęło :roll:
Innym razem będę do końca :D

:D 8) No ,masła by wy starczyło dla wszystkich :mrgreen:

kotx2

Post » Pt wrz 28, 2012 18:20 Re: M jak Migdał czyli od nienawiści do... miłości ?chyba ta

Mam mega doła... :(
Dziś jadąc samochodem z Tż -em ,zauważyliśmy leżącego czarnego malentasa na środku chodnika,wokół pełno ludzi ,każdy przechodził obok albo przeskakiwał nad kotem .Małżon zatrzymał samochód ,wysiedliśmy ...maluch niestety nie żył ,miał zimne i sztywne ciałko ,oczka otwarte ,zimne podusie ,był śliczny :cry: .Tż zawinął ciałko w kawałek przescieradła i pojechaliśmy do lasu :( Wygłaskaliśmy go jeszcze ,pod skórą czuć było połamane kości :cry: Umierał sam na środku chodnika ...

kotx2

Post » Pt wrz 28, 2012 18:44 Re: M jak Migdał czyli od nienawiści do... miłości ?chyba ta

nie wiem co napisać, ale dobrze, że tam byliście,
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Pon paź 15, 2012 21:48 Re: M jak Migdał czyli od nienawiści do... miłości ?chyba ta

Dla odwiedzających wątek krótkie info: u nas OK :kotek:

kotx2

Post » Czw paź 18, 2012 11:08 Re: M jak Migdał czyli od nienawiści do... miłości ?chyba ta

Fakt, krótko :D
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Pon paź 22, 2012 21:26 Re: M jak Migdał czyli od nienawiści do... miłości ?chyba ta

trafiłam tu z wątku- dokocenie.. co robić by by było lepiej i nie zejść na zawał?

Baardzo zainteresowana
no i w końcu Obrazek doczytałam

kotx2 pisze:Dla odwiedzających wątek krótkie info: u nas OK :kotek:

uf
:D

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Śro lis 07, 2012 20:06 Re: M jak Migdał czyli od nienawiści do... miłości ?chyba ta

egwusia pisze:trafiłam tu z wątku- dokocenie.. co robić by by było lepiej i nie zejść na zawał?

Baardzo zainteresowana
no i w końcu Obrazek doczytałam

kotx2 pisze:Dla odwiedzających wątek krótkie info: u nas OK :kotek:

uf
:D

Idealnie nie jest ...jeszcze,a ja wciaż liczę na wiecej,egoistka ze mnie :twisted: Od jakiegoś tygodnia - nagle z dnia na dzień Zuzia zaczęła prowokować zabawy 8O .Migdał pojął w lot osochodzi ,Figa też szybko się dołączyła 8O .Efekt : Wielka Pardubicka Pomieszczeniowa,gonią się na zmianę,wygląda to komicznie - kawał Migdała uciekajacego w popłochu pod tapczan :twisted: a za nim babska pogoń ,role się odwrociły ,w końcu wygląda to na normalną kocią zabawę :twisted: ,sąsiadom nie współczuje :twisted: :lol: :P .Po za tym Zuzia i Migdał porozumiewają się dzwiękami tj.gruchaniem,ćwierkaniem ,miaukoleniem etc etc ...czasem o 6 rano :evil: :D .
Postaram się to udokumentować :D ,ale uprzedzam trochę upasłam Migdała :oops: :D No i tak w ogóle to kochany kot :1luvu: .

kotx2

Post » Śro lis 07, 2012 23:21 Re: M jak ...masakryczna pora roku :/

ZAZDRASZCZAM

i czekam na foty :ok:

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Sob lis 10, 2012 9:42 Re: M jak ...masakryczna pora roku :/

A może jakaś fotka aktualna -czekamy
Obrazek, Obrazek

Iza_

[poprzednia]