Poznań Główny PKP/PKS 2012 r| Budowa w pełni i nowe stado...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 18, 2012 14:57 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Dziękujęmy Miau Power! ;-)

moorland pisze:No tak, bo to w sumie blisko Lubonia jest, jeśli to ta ulica o której myślę. No wiadomo, że wizyta potrzebna, ale zapytałaś czy spokojna okolica to odpowiadam :wink:

Avian nie da rady :( Piszę jeszcze do Animal Security.
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Śro sty 18, 2012 15:59 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Dziękujęmy Miau Power! ;-)

http://www.epoznan.pl/news-news-30029-Z ... e_zwierzat

Widziałyście? Wykorzystali zdjęcie z pks. Podlinkowali nasze koty.
Obrazek
http://www.pustamiska.pl
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta George Bernard Shaw

merka

Od: Śro cze 09, 2010 9:09

Post » Śro sty 18, 2012 16:21 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Dziękujęmy Miau Power! ;-)

Kurcze nie wspomnieli, że interwencje przeprowadziła wraz ze Strażą dla Zwierząt nasza fundacja Animal Security :| ale dobrze, że chociaż widać Emilię w kamizelce AS :D
Kinia zaraz zapytam na naszym fundacyjnym forum, czy ktoś może, weź mi podaj na PMa swój tel, jak jakaś dziewczyna będzie mogła to podam jej Twój numer i już się dogadacie co do szczegółów.

saggi

Od: Nie wrz 13, 2009 11:55

Post » Śro sty 18, 2012 18:02 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Dziękujęmy Miau Power! ;-)

kinia098 pisze:
moorland pisze:No tak, bo to w sumie blisko Lubonia jest, jeśli to ta ulica o której myślę. No wiadomo, że wizyta potrzebna, ale zapytałaś czy spokojna okolica to odpowiadam :wink:

Avian nie da rady :( Piszę jeszcze do Animal Security.

Hehe, blisko Lubonia, ale wpław przez Wartę :lol:
Musiałabym się albo przez Starołękę pchać, albo Rogalin.
Tu najbliżej miałby ktoś z osiedli Rataje - Starołęka ...

Dziewczyny, gdzie macie tą piwniczkę? To ta Pod Lipami?
Będę w piątek popołudniu jechała na O.Śmiałego, to mogę gdzieś po drodze podrzucić drapak, jeśli to gdzieś w okolicy.
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro sty 18, 2012 18:08 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Dziękujęmy Miau Power! ;-)

Ale również nie powiedzieli, że ZiM akcje przeprowadzał a jak widać był tam. Komentarze pod artykułem to jak zwykle dno totalne.
A pan ze Straży Miejskiej ma ładną tapetę na pulpicie :roll: bardzo świąteczną, chociaż by zmienił na czas wywiadu.

A to, że miasto ma dokarmiać dzikie koty to pierwszy raz słyszę, na sterylki nie ma a nagle dokarmiać będą :roll: to bardzo ciekawe

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Śro sty 18, 2012 19:32 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Dziękujęmy Miau Power! ;-)

Otrzymaliśmy kilka pudeł styropianowych po lekach nadających się na budki dla kotów. Nie potrzebujecie?
Obrazek

fuerstathos

Od: Sob sty 24, 2004 17:53

Post » Śro sty 18, 2012 23:41 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Dziękujęmy Miau Power! ;-)

Dziewczyny bardzo proszę o głosy w Krakvecie na Klembów :!: Niestety ale Agn się wyłamała z koalicji i wystartowała jako kontrkandydat naszego kandydata i jest na mocnej pozycji :evil:
Także GŁOSUJMY :mrgreen: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14699
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Śro sty 18, 2012 23:48 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Dziękujęmy Miau Power! ;-)

Ale ten baner w Twoim podpisie bije po oczach, aż głowa boli, może my też sobie taki zafundujemy "albo znajdą ogródki albo zginą na budowie" :twisted: Może by podziałał :wink:

moorland

Post » Śro sty 18, 2012 23:53 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Dziękujęmy Miau Power! ;-)

Tej właśnie taki baner byłby dobry.

Ale ten banerek tylko do niedzieli będzie. Też mi zaburza moją ... hmm wizję czasoprzestrzeni ale może znajdzie się jakiś kąt dla Korabiewickich mruczków.
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Czw sty 19, 2012 13:51 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Dziękujęmy Miau Power! ;-)

Jarka pisze:Czy jakiś dobry człowiek mógłby pójść za mnie w piątek na PKP? Jestem przeziębiona i chciałabym się trochę podleczyć :(

Jutrzejsze zastępstwo niestety nadal aktualne, jakoś mi się nie polepszyło, a wręcz przeciwnie :(
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Czw sty 19, 2012 14:07 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Dziękujęmy Miau Power! ;-)

Jarka,spoko wodza,podskoczę tam w końcu będę jutro na Składowej :wink:
A ty się dziewczyno kuruj i nie martw :D
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Czw sty 19, 2012 14:27 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Dziękujęmy Miau Power! ;-)

Małgocha Pe pisze:Jarka,spoko wodza,podskoczę tam w końcu będę jutro na Składowej :wink:
A ty się dziewczyno kuruj i nie martw :D

Bardzo Ci dziękuję w imieniu kotów oraz własnym :D :1luvu:
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Czw sty 19, 2012 16:32 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Dziękujęmy Miau Power! ;-)

Wieści z naszego frontu
Radzio ukochał się z moją córką, sam do niej przychodzi, pozwala sie nawet jej czasem podnieść i przenieść :oops: :oops: Mówię jej ze ma go nie podnosić ale jak grochem o scianę
śpi z nami w łóżku, tak jak mówiłyście w nim nie ma cienia agresji, młoda się na nim kładzie, przytula, całuje, łazi za nim a on nawet na nią nie syknie 8O Nie miałyśmy do czynienia z takim kotkiem :twisted: :twisted: :twisted:
Dziewczyny też go zaakceptowały, Olka czasem jeszcze na niego burknie ale to u niej normalne, Marysia widze ze już też luz, widziałam juz pierwsze nieśmiałe gonitwy
Teraz Radzio leży na wypasionym różowym kocyku z księzniczkami i patrz jak młoda maluje sobie usta :twisted: :twisted: :twisted:
Radosław najbardziej kocha młodą jak trzyma jakieś jedzenie :twisted: :twisted: :twisted: ale nie tylko, widac ze ją polubił :D
Kupy mają zdecydownie lepszy zapach, pierwsze jak znalazły się w kuwecie zapychałam od razu zawijac w worek i na balkon bo aż nos wykręcało, teraz jest normalnie, są bardziej intensywne niż te dziewczyn ale już nie ma takiego aromatu jak wczesniej ;) Bączki też są coraz rzadsze.
Jedzenie jest na stałe w misce więc mam nadzieję ze się nauczy ze nie trzeba się napychac na zapas. Wczoraj i dziś dostaly mokre w postaci serduch i żołądków

Dziewczyny myślę że dam mu jeszcze jakiś tydzień, góra półtora spokoju i czas na szczepienie
w związku z tym potrzebowałabym jego książeczkę, chyba że mam mu założyć nową :?:
NIE KUPUJ! Adoptuj

ObrazekObrazek

marinella

Od: Nie wrz 04, 2005 21:24

Post » Czw sty 19, 2012 16:44 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Dziękujęmy Miau Power! ;-)

Książeczkę jego gdzieś mamy, jutro poszukam w piwniczce. W piwniczce taż stało suche w miskach przez cały czas a i tak się opychał na zapas :mrgreen: Super, że się tak ładnie zaklimatyzował :ok:

moorland

Post » Czw sty 19, 2012 19:31 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Dziękujęmy Miau Power! ;-)

100 lat nie zagladalam na watek, juz chyba nie doczytam... Marta przeslij mi numer konta bo gdzies mi sie zapodzial a musze przelac w koncu kase za bazarek :oops: . Goraco przepraszam za tak dluga zwloke ale na swoje usprawiedliwienie napisze tylko ze rok nie bylam w Lodzi wiec ciagle cos sie dzialo i rzadko bylam na forum.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

[poprzednia][następna]