Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
queen_ink pisze:Czy robi ktoś może zamówienia w zooplusie? Potrzebuję jednej rzeczy.
queen_ink pisze:Czy robi ktoś może zamówienia w zooplusie? Potrzebuję jednej rzeczy.
queen_ink pisze:Czy może mi ktoś pomóc transportowo przy łapaniu w czwartek późnym popołudniem/wieczorem?
Tweety pisze:jako, że nie było kartki na klatce i do zeszytu nic nie było wpisane na temat nowego kota, vanja wydzwaniała. Pamiętajcie o tych zapisach, bo część dyżurujących w ogóle nie ma na forum więc brak informacji w zeszycie powoduje, że nic nie wiedzą co z kotem, czy ma zostać w klatce, czy ma jeść czy cokolwiek czy co z nim zrobić.
queen_ink pisze:Tweety pisze:jako, że nie było kartki na klatce i do zeszytu nic nie było wpisane na temat nowego kota, vanja wydzwaniała. Pamiętajcie o tych zapisach, bo część dyżurujących w ogóle nie ma na forum więc brak informacji w zeszycie powoduje, że nic nie wiedzą co z kotem, czy ma zostać w klatce, czy ma jeść czy cokolwiek czy co z nim zrobić.
To musiało zwiać, bo lutra zostawiała kartkę (sama widziałam;)).
milu pisze:Miszelino, jeśli chodzi o stałe dyżury - potwierdzam piątek wieczór, natomiast chętnie wzięłabym twój wtorek wieczór, a zrezygnowałabym z soboty rano - będę miała dużo spotkań/szkoleń przez cały rok akurat w soboty, i to w kratkę - nigdy nie wiem, gdzie i jaki kurs będę przeprowadzała (zależy od klientów). Najbliższa sobota, która mi wypada to 1.10 - i na nią potrzebuję zastępstwa.
Tweety, ja mogę być w koszulce fundacyjnej - mogę pojechać na Kazimierz po kweście w galerii.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, kasiek1510, MIKI03, moniczka102, puszatek i 305 gości