KOTY PANA STANISŁAWA - WSZYSTKIE ZWIERZAKI U SIEBIE:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 14, 2011 16:03 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

a próbowaliście cegiełkowy na maluchy? na allegro na przykład...

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon lis 14, 2011 20:00 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

Psiastym ja na bieżąco robię allegro :) Kocim damą też mogę zrobić.
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Pon lis 14, 2011 22:12 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

Świetna akcja :D :ok:
Czyli zostały już tylko 3 kociaste i 2 psiaste ? Czy te w Fundacji też jeszcze czekają na domki ? Ale to i tak super :D :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon lis 14, 2011 23:43 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

W Fundacji jest Maruda i Klusek, Maruda niedługo będzie sprawdzany w potencjalnym domku :>
Dzisiaj kilka osób się mnie pytało o Sophie, posłałam do Natalii...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto lis 15, 2011 18:18 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

kolejny :arrow: bazar, zapraszam

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Wto lis 15, 2011 20:04 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

Bazar jak zwykle w terminie :twisted:

Wieści więc są różne, dobre i mniej niestety. Najpierw te dobre:
1 Karolka nazywana jest w nowym domy Księżniczką. Po stresie 1 wieczoru już następnego dała się ponosić po mieszkaniu 8O , skonsumowała wołowinkę z ręki 8O oraz zaprezentowała brzuszka do głaskania w tle delikatnego jej mruczenia 8O 8O 8O Jest to zdecydowanie NIE TEN SAM KOT, którego ja widziałam kilkukrotnie u P. Basi najbliżej z odległości 1 metra. Schnuppi nafukał na nią, ona nie oddała zniewagi. Na tym obecnie ich kontakty się zakończyły.
2. Wstępnie plan jest taki, że Maruda pakuje się do domu. Cieszenie się dozwolone po środzie, na kiedy to planowana jest przeprowadzka Marudziastego pod Leszno,
3. w zw. z powyższym trwają naciski na Fundację, czy by aby nie rozważyła przetymczasowania nam Asystenta,
4. Samanta przytyła, spuchaciała i wygląda w końcu jak porządny Kot, ba - Kot piękny, z cudną, lśniącą sierścią, i NIE UCIEKAJĄCY na sam widok OBCEGO; bardzo fajna to Kota jest :)
5. no i wieści złe: Hobbicio wygląda bardzo, bardzo niedobrze :( Jest przepotwornie chudy, zrudziała mu cała sierść mimo, że parametry nerkowe ma ustabilizowane, je i nie wymiotuje, cały czas ma robione kroplówki. Wet będzie u P. Basi w środę żeby zrobić kolejne badania. Kotku trzymaj się, proszę.. To taki kochany Koć, Pani Basia wzięła go na ręce przy mnie a on się przytulił, mruczał i cały czas ugniatał jej ręce......... :(

To tyle.
O Hobbitka bardzo, bardzo się martwię :(

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Wto lis 15, 2011 20:38 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

biedny Hobbit.... moze jednak da rade, kciuki za to :ok:
Magis co do breloczka- w sobote wybiore i powiem, bo tera z kasa krucho, pensja dopiero w piatek na konto przyjdzie :evil:
jeszcze za gaz mi przyszlo o tyle 8O 8O lajzy jedne z gazowni przez pol roku nie chodzili, teraz za 6 m-cy rahunek mi przyslali....650 zl :roll: :roll: niby za m-c 108 zl to niewiele, ale tak zaplacic to naraz :roll: :roll: :roll: :roll:
wlasnie moja kurtka zimowa i buty polecialy....z gazem.
pocieszajace jest to, ze wreszcie dali anm opcje do wyboru, zeby rachunek byl co m-c a zuzycie wg licznika. i musze to zalatwic w tym tygodniu, zmiane taryfy :roll: ja sie zastrzele....
jak nie urok to sraczka, jak nie oc to gaz.. :evil: :evil:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Wto lis 15, 2011 22:09 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

1. No, ja o Karolcię się nie bałam ;)
2. Maruda ma się dogadać z kotami :/ i psem... oby oby...
3. Naciski są też oddolne 8)
4. Supcio! Samanta - tak trzymać! A Malwisia może też nie ucieka? :D
5. Hobbit dostaje coś antywymiotnego? Bo powinien...
I czy wet będąc mógłby też zerknąć na Sophie? Ostatnio powiedziałam, że jest zdrowa jakiemuś zainteresowanemu domkowi, wiec wolałabym mieć pewność, że jest :mrgreen:

Szalony Kot

Post » Wto lis 15, 2011 23:19 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

Magis pisze:kolejny :arrow: bazar, zapraszam

Kobito, Ty to masz rękę do bazarków :wink: nie to co ja... :|

Olu, Karolcia da radę - ja w nią wierzę :)
A Samantka :roll: super. Rozkwitnie Maleńka. Wydaje mi się, że one trochę inaczej reagują w tak małej kociej grupie niż wcześniej, kiedy było ich całe stado. Właśnie, jak Malwisia? :) Nic teraz nie pisałaś o niej.

Kurczę, żeby tylko jeszcze z Hobbisiem się wyprostowało :| Widać, że to taki fajny kot.
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Wto lis 15, 2011 23:20 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

Martyna,
Hobbit je i nie wymiotuje, nie musi nic dostawać przeciwwymiotnego. Zobaczymy na wynikach, czy to nie anemia wyszła.......
Zośka raczej zdrowa, produkowała się przez drzwi jak nie wiem :)
Obecności Malwisi nie zanotowałam wzrokowo żeby wiedzieć czy ta też przytyła.

Kontynuuj naciski :mrgreen:

Gosiu, taki talen do robienia forsy jak Ewa, to ma mało kto. Aż dziw, że ona nie jest ministrem finansów, zaraz by się kryzys w kraju skończył........... :mrgreen:
Uszy do góry i moja rada: wystawiać po 1 albo wysyłać do Ewki zdjecia fantów :ryk:

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Wto lis 15, 2011 23:32 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

Gochulec pisze:

Gosia ja tylko obfotografowuję i wystawiam co mi dobrzy ludzie (czytaj Zabers czy itaka) przyniosą ;) I na całe szczęście jakoś się to kręci.

Carmen201 pisze:Martyna,
Hobbit je i nie wymiotuje, nie musi nic dostawać przeciwwymiotnego. Zobaczymy na wynikach, czy to nie anemia wyszła.......

Misiek dostaje osłonowo Ranigast.

Carmen201 pisze: Gosiu, taki talen do robienia forsy jak Ewa, to ma mało kto. Aż dziw, że ona nie jest ministrem finansów, zaraz by się kryzys w kraju skończył........... :mrgreen:

Taaaaa, tylko szkoda, że to się nie przekłada na finanse prywatne :evil: Toyota Rav4 w dalszym ciągu poza zasięgiem, a o Priusie nawet nie wspomnę :roll:
Carmen201 pisze:Uszy do góry i moja rada: wystawiać po 1 albo wysyłać do Ewki zdjecia fantów :ryk:

O nie, nie! Bunt podnoszę!! Bunt!!! Wystawiać do skutku, ot co. Do mnie ino kasę na konto na koniec :mrgreen:
Na szczęście mam w tym tygodniu trochę luzu więc o ile jutro będzie lepsze światło to będzie kolejny bazar - tym razem smakowity 8)
Ostatnio edytowano Wto lis 15, 2011 23:39 przez Magis, łącznie edytowano 1 raz

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Wto lis 15, 2011 23:36 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

Magis pisze:
Gochulec pisze:

Gosia ja tylko obfotografowuję i wystawiam co mi dobrzy ludzie (czytaj Zabers czy itaka) przyniosą ;) I na całe szczęście jakoś się to kręci.

No niby robię to samo... ale jakoś tak efektów mniej :roll:
Ale dobrze, że choć na Twoich się kręci :wink: :)
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Wto lis 15, 2011 23:44 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

Nie wiem dlaczego, ale "nie" przy wymiotach mi umkło :/
Ech, żeby te zwierzaki już poszły i żeby się skończyło! O!

Szalony Kot

Post » Wto lis 15, 2011 23:55 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

Carmen201 pisze:...moja rada: wystawiać po 1 albo wysyłać do Ewki zdjecia fantów :ryk:

A moja - nie wysyłać zdjęć fantów. To niepotrzebne zamieszanie i ryzyko dla Sprzedającego, że osoba fizycznie posiadająca fant nie wyśle go w terminie (choćby z uwagi na wypadek losowy). Klient nie ma obowiązku zrozumieć, że choć wpłacił pieniądze, nie ma fantu (musi poczekać), bo coś tam, bo ktoś nie dosłał.
jeśli wysyłać - to fanty.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Śro lis 16, 2011 0:13 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-ZWIERZAKI DO DOMÓW!

Ja podczytuję i trzymam kciuku za Hobbicia

Mój Maurycy seniorek po przejściach też ma PNN i bardzo złe wyniki, ale na przekór tym wynikom żyje (już od wielu miesięcy) i jakby nie wiedział, że jest tak źle...
Nie wymiotuje, jest chudy ale sierść ma czarną i błyszczącą... W klinice nie wierzono, że to kot nerkowy... tak dobrze wygląda... ale wyniki są szkoda gadać...

Nie wiem jak to działa :(

Szkoda mi Hobbicia.
Ja bardzo przeżyłam chorobę Maurysia. Myślałam, że zaraz od nas odejdzie... :(

Trzymam kciuki za niego i Hobbicia.
Niestety nic więcej nie potrafię. :( :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia][następna]