Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 14, 2011 15:10 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

Jeśli kierownik ma na imię Bryś, to ja byłam pierwsza spoza Waszego miasta 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro wrz 14, 2011 17:01 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

http://kiciaki-miziaki.manifo.com/ogloszenia <--- moja strona! Można sie ogłaszać

totalniekapek

Od: Wto lip 19, 2011 20:25

Post » Śro wrz 14, 2011 18:19 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

Pojechałam do schroniska zrobić fotkę biało -rudemu kotu o którym mówila mi pracownica schroniska.Kot dorosły przepiękny bał sie mnie lecz jest w schronisku dwa-trzy dni więc na pewno jest przerażony.Jest bało-biszkoptowy piękny,jest tez kolejna koteczka tri około 3 miesięczna i biało -bura ,oraz dziki pingwinek też z 3 miesięczny pilnie trzeba je zabrać ze schroniska za kilka dni może być za późno.Zaraz prześlę fotki do Kasi.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro wrz 14, 2011 18:36 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

Boże, kolejne nieszczęścia :cry: :cry: :cry:

Za chwilę muszę wyjść, jak nie zdążę wstawić zdjęć przed wyjściem, to zrobię to zaraz po powrocie.
po_prostu_kaska

Post » Śro wrz 14, 2011 18:46 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

Jakby się nie udało to ja też moge wstawić... i tak mam pracę przy kompie :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro wrz 14, 2011 20:16 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

Szylka

Obrazek Obrazek Obrazek

Biszkopt

Obrazek

I maluszki przy okazji

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Śro wrz 14, 2011 20:19 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

Jak zwykle - brzydkich nie ma :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro wrz 14, 2011 20:26 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

o moj Boze ... never ending story ....

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Śro wrz 14, 2011 20:30 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

Jest dużo ładnych lecz kociaki nawet te 3-4 miesięczne mają minimalne szanse na przeżycie.Wydaje mi się ,ze z biało-burą kicia coś już się dzieje zawsze mnie witała dzisiaj leżała w budce i szukałam jej z pracownicą by sprawdzić czy jest.Szylka dopiero trafiła do schroniska zostawiona w nim umrze.U mnie horror sikanie przez dorosłe gdzie popadnie bo zagęszczenie totalne,maluchy trzeba karmic ,ukrywać i strach by coś się nie rozchorowało ,więc małej nie zabralam ale może ktoś mógłby.Jest śliczna ,pcha się do człowieka ,biało-bura też cudna.Nawet nie próbuję robić już zdjęc tym które chorują bo zaczyna mnie przerażać ilość tych co odchodzą. :(

horacy 7

Post » Śro wrz 14, 2011 20:39 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

...dlaczego...??? :(
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro wrz 14, 2011 20:45 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

bagheera pisze:...dlaczego...??? :(

Dlatego ,że my ludzie jesteśmy egoistami .Przecież maluszki sa takie piękne ktoś je weźmie a jak nie to do lasu,w kartonie pod schronisko.Ci zaś co chcą pomóc nie dają rady za mało miejsca,czasu,kasy itp.Wiem ,że to było pytanie retoryczne lecz musiałam sobie ulżyć. :evil:

horacy 7

Post » Śro wrz 14, 2011 21:05 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

horacy 7 pisze: (...)Wydaje mi się ,ze z biało-burą kicia coś już się dzieje zawsze mnie witała dzisiaj leżała w budce i szukałam jej z pracownicą by sprawdzić czy jest.(...)

Basia, czy kotka, o której piszesz to nasz numer 75? Bo po Twoim poście wstawiłam ją jako nowego kociaka z nr 95, ale rozumiem, że ona już chwilę jest w schronisku?

Powoli uzupełniam galerię kotów ze Szczytna, tych ze schroniska, z ulicy, Twoich tymczasów. Notowałam to co ostatnio pisałaś, wprowadziłam Niuńka jako Twojego byłego tymczasa, teraz już rezydenta i Niuniek dostał kolejny numerek 114... 114 kotów,...ogrom, a jednak to przecież tylko kropla w morzu...
po_prostu_kaska

Post » Śro wrz 14, 2011 21:12 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

Kasiu tak to ta sama kotka więc ten nowy numer skasuj.Nowe tylko dzisiaj dwa zrobiłam szylki i biało-biszkoptowego kocura.Nie bardzo miałam czas i nie bardzo też chciałam oglądać inne koty bo nie mam gdzie ich zabrać.Maleństwa dobrze.

horacy 7

Post » Śro wrz 14, 2011 21:32 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

horacy 7 pisze:
bagheera pisze:...dlaczego...??? :(

Dlatego ,że my ludzie jesteśmy egoistami .Przecież maluszki sa takie piękne ktoś je weźmie a jak nie to do lasu,w kartonie pod schronisko.Ci zaś co chcą pomóc nie dają rady za mało miejsca,czasu,kasy itp.Wiem ,że to było pytanie retoryczne lecz musiałam sobie ulżyć. :evil:

wiem, tylko czasem bardziej niż zwykle nie znoszę jak ten świat jest urządzony i przytłacza mnie bezmiar zupełnie bezsensownego cierpienia
Więc staram znaleźć pocieszenie w fakcie, że chociaż w kartonie pod schronisko...
Sorry, też mi się ulało
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Czw wrz 15, 2011 4:51 Re: Szczytno 4 - maluszki, jeszcze nie jedzą samodzielnie.Pomocy

Basiu, jak się macie?
pozdrowienia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]