Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:i tu dla przypomnienia wkleję nasze aby "ogłoszeniodawcy"![]()
mieli pełny wybór
smarti pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smarti pisze:a to co Ty czcesz konkretnie dostać?bo ja się pogubiłam..
..
Marzenia11 pisze:smarti pisze:a to co Ty czcesz konkretnie dostać?bo ja się pogubiłam..
..
ZDJĘCIA smarti, Wasze zdjęcia, zwłaszcza Mućki, Krówki - wiesz do czego - i Kałboja do ogłoszeń, waśnie te które wkleiłas na wątku są ok i poproszę je na emaila.
smarti pisze:Marzenia11 pisze:smarti pisze:a to co Ty czcesz konkretnie dostać?bo ja się pogubiłam..
..
ZDJĘCIA smarti, Wasze zdjęcia, zwłaszcza Mućki, Krówki - wiesz do czego - i Kałboja do ogłoszeń, waśnie te które wkleiłas na wątku są ok i poproszę je na emaila.
nie są okdziś zrobimy przepiękną fotę jego pysia
bo nie ma foty jego pysia
a bez foty pysia nie ma fajnego ogłoszenia
![]()
Szalony-czyli od 21-szej Cię będę molestować bezustannie![]()
Jus-ja bym chciała abyś mi coś przywiozła tylko jest jeden problem-że nas praktycznie przez cały weekend,a nawet chyba już od jutra nie ma i albo odebrałaby pani Grażynka która u nas pracuje i będzie przychodziła do kiciów,albo przerzuciłabyś przez płot-czy to możliwe?
kaska byłaby w umówionym miejscutak że tylko wsadzić rączkę i można wyciągnąć bez problemu
![]()
![]()
przepraszam że tak, ale inaczej nie mam szans, a moje koty są uzależnione od royala - to wszystko wina Bianki bo powiedziała że tam są uzależniacze i ....wykrakała![]()
aaa i ile teraz golden grey master 15 kg? bo coś wróbelki ćwierkały że podrożał?
Erin pisze:Pingusia odeszła![]()
![]()
![]()
Dziękuję wszystkim za kciuki i ciepłe myśli.
Erin pisze:Pingusia odeszła![]()
![]()
![]()
Dziękuję wszystkim za kciuki i ciepłe myśli.
smarti pisze:Jus,dziś też nas nia ma bo mam wizytę z Carloskiem.
czyli gdybyś mogła przez płot to powieszę Ci dużą torbę na grocie od furtki i włóż w nią proszę rzeczy i spuść na lince oczyw. po mojej stronie![]()
poprosze więc 1 golden graya i po kilu rojali- na pewno hairball,hair and skin, i co jeszcze mam do wyboru?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 71 gości