Mayrycy kiedyś umierał, teraz mieszka w Gdańsku!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 06, 2011 8:04 Re: Pomóżcie ratować "Parszywka" Maurycego-już prawie zdrów:)!

Jestem jak najbardziej za :ok:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pt maja 06, 2011 9:27 Re: Pomóżcie ratować "Parszywka" Maurycego-już prawie zdrów:)!

justyna p pisze:Mysle, ze to dobry pomysl. Marcelek dostal pomoc kiedy byl w potrzebie, a teraz moze pomoc innym potrzebujacym. :D

też tak uważam, on już jest całkiem wyprowadzony i też pomógłby innym :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Pt maja 06, 2011 9:28 Re: Pomóżcie ratować "Parszywka" Maurycego-już prawie zdrów:)!

dziewczyny!dziekuje!
rozmawialam przed chwila z gagga ona dzwonila do swojej lekarki zeby zapytac o ten swierzb
powiedziala ze moze zamiast strongholdu advocat? ale to jakos przez 3 miesiace trzeba podac miesiac w miesiac czy jakos tak?kompletnie zglupialam 8O juz nic nie wiem
wiem tyle ze mam 6 kotow i wszystkie drapia uszka i pyszczki bo maja swierzb, podobno nie doleczylam9wet tak powiedziala) go i wrocil
wczesnie moi weci dali stronghold psi 2 tubki te srednie i dzielilam strzykawka na koty przypadalo 4 ml(cztery te kreseczki na strzykawce)
i przeszlo im.
oczywiscie moge poprosic o rachunek wetow i wyslag go poczta za ten stronghold czy advocat, albo po prostu kupcie ten preparat i prosze o przeslanie poczta :oops: :oops: :oops: :oops:
gerardbutler

Post » Pt maja 06, 2011 10:37 Re: Pomóżcie ratować "Parszywka" Maurycego-już prawie zdrów:)!

ewentualnie moge wziasc na fakture na afn i po prostu wyslecie te pieniadze do nich a oni przeleja a na konto wetow
gerardbutler

Post » Pt maja 06, 2011 12:13 Re: Pomóżcie ratować "Parszywka" Maurycego-już prawie zdrów:)!

gerardbutler pisze:ewentualnie moge wziasc na fakture na afn i po prostu wyslecie te pieniadze do nich a oni przeleja a na konto wetow

też może być tak, ale wtedy fakturę musisz wysłać do AFN

czyli - załatw tak żeby było najszybciej, a ja przeleję pieniądze gdzie wskażesz (lecznica lub AFN)
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Pt maja 06, 2011 12:22 Re: Pomóżcie ratować "Parszywka" Maurycego-już prawie zdrów:)!

dziewczyny!gagga rozmawiala ze swoim wetem powiedziala ze lepszy i tanszy preparat od strongholdu jest advocate
i faktycznie poszlam do wetow spytac i duza tubka dla wszystkich kotow bedzie kosztuje 30 zl od razu wzielam
dziekuje za chec pomocy!1mam nadzieje ze ten advocat wytepi ten syf :ok: :ok: :ok:
gerardbutler

Post » Pt maja 06, 2011 13:40 Re: Pomóżcie ratować "Parszywka" Maurycego-już prawie zdrów:)!

gerardbutler pisze:dziewczyny!gagga rozmawiala ze swoim wetem powiedziala ze lepszy i tanszy preparat od strongholdu jest advocate
i faktycznie poszlam do wetow spytac i duza tubka dla wszystkich kotow bedzie kosztuje 30 zl od razu wzielam
dziekuje za chec pomocy!1mam nadzieje ze ten advocat wytepi ten syf :ok: :ok: :ok:

trzymamy kciuki, jak nie to Maurycy jest gotowy pomóc :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Pt maja 06, 2011 13:51 Re: Pomóżcie ratować "Parszywka" Maurycego-już prawie zdrów:)!

kaja555 pisze:
gerardbutler pisze:dziewczyny!gagga rozmawiala ze swoim wetem powiedziala ze lepszy i tanszy preparat od strongholdu jest advocate

trzymamy kciuki, jak nie to Maurycy jest gotowy pomóc :ok:

Maurycy - Specjalista W Tępieniu Świerzba :D

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

Post » Pt maja 06, 2011 14:30 Re: Pomóżcie ratować "Parszywka" Maurycego-już prawie zdrów:)!

Nie boj , Maurycy jeszcze nie raz zadziwi :mrgreen:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pt maja 06, 2011 16:17 Re: Pomóżcie ratować "Parszywka" Maurycego-już prawie zdrów:)!

he he kociaki zakropione mam nadzieje ze pomoze!
ciesze sie ze z maurycym juz dobrze, gdyby nie wasza pomoc juz pewnie by nie zyl :cry: :cry: kochany kicius :mrgreen:
gerardbutler

Post » Pt maja 06, 2011 19:42 Re: Pomóżcie ratować "Parszywka" Maurycego-już prawie zdrów:)!

Kciuki za kociaki i za Maurycka też jeszcze :ok: :ok: :ok:

grzanka.ch

Od: Pt sie 06, 2010 21:44

Post » Sob maja 07, 2011 8:33 Re: Pomóżcie ratować "Parszywka" Maurycego-już prawie zdrów:)!

Nowe wpływy:

70 PLN Daggie (bazarek foto) 28.04.2011

dziękujemy!!!!!!!!!!! :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Sob maja 07, 2011 8:38 Re: Pomóżcie ratować "Parszywka" Maurycego-już prawie zdrów:)!

w poniedziałek rozliczę i wkleję rachunek za karmę i puszki jakieś 160 zł (Royal Intestinal)

miałam strasznie zakręcony tydzień i dlatego mam poślizg w rozliczaniu - przez 3 dni byli u nas inspektorzy z Danii, musiałam się wykradać żeby nakarmić koty na kopalni, ale jeden kocur Zdzichu sam się przychodził upominać i molestował o głaskanie Duńczyków :) więc musieli go głaskać :)
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Post » Nie maja 08, 2011 7:50 Re: Pomóżcie ratować "Parszywka" Maurycego-już prawie zdrów:)!

Cześć Maurysiu :)
Jak się dziś miewasz?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]