dotarł dziś przelew na 122,50 zł, dziękujemy serdecznie

Moderator: Estraven

Anna Rylska pisze:Witam.
dotarł dziś przelew na 122,50 zł, dziękujemy serdecznie

Ja-Ba pisze:Nareszcie udało mi się zrobić obiecany bazarek. Zapraszam i proszę o propagowanie viewtopic.php?f=20&t=128584&p=7549459#p7549459

cynamon i wanilia pisze:no mam nadzieję, że nie usuną
i pozostaje trzymać kciuki za ewentualne wpłaty ...![]()
http://allegro.pl/show_item.php?item=1654864895

Rakea pisze:Poszłam w ślady Janki i też wystawiłam viewtopic.php?f=20&t=128792v
Leżą dobra po kątach a kaska się przyda![]()
no i podrzucając, zapraszam do FP, oczywiście
ogonia pisze:Kochane-i ALARM![]()
![]()
![]()
![]()
dotalam wlanie wiadomosc na fejsie:
OSTRZEŻENIE !
PROSZĘ, UDOSTĘPNIAJCIE !!!
Dostalam ostrzezenie ze schroniska w Gaju, ze jezdzi po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniat. Psy podobno jada do Niemiec jako przyneta dla amstafow szkolonych do walk !!! Ten facet to Ceglarek Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Moze kontaktowac sie ze schroniskami w calej Polsce.... uprzedz znajome schroniska !
(Od Edyta Ziemiańska) PODAJCIE DALEJ
Ja-Ba pisze:Mamutku, z bazarku na razie zebrałam 155 zł a ponieważ nie wiem czy coś jeszcze się sprzeda, przed chwilą przelałam do Ciebie te pieniądze na konto FP.
Tak jak pisałam wcześniej, chciała bym by połowa trafiła do Anny61 na leczenie Witusia i Madzi a druga połowa dla Hanelki na leczenie Kasi.
Wybrałam jeszcze kilka książek, postaram się w niedzielę zrobić bazarek, może spodobają się komuś ?

Jestescie po prostu bombowe. Moj bazarek jeszcze troche musi poczekac, bo niestety z tad zabieraja tylko w wyznaczone dni paczki do Polski. Moj nowy szef mowi, ze ja mieszkam tam, gdzie koniec swiata jeszcze nie ma ale go juz dobrze widac.mamut pisze:Ja-Ba pisze:Mamutku, z bazarku na razie zebrałam 155 zł a ponieważ nie wiem czy coś jeszcze się sprzeda, przed chwilą przelałam do Ciebie te pieniądze na konto FP.
Tak jak pisałam wcześniej, chciała bym by połowa trafiła do Anny61 na leczenie Witusia i Madzi a druga połowa dla Hanelki na leczenie Kasi.
Wybrałam jeszcze kilka książek, postaram się w niedzielę zrobić bazarek, może spodobają się komuś ?
Ja-Buś, to będzie najlepiej jak wpiszę tą kaskę jako wpłatę celową - pół na pół - dla hanelki i Anna61.
Koty bardzo bardzo Ci dziękują![]()
![]()
. SecretFire pisze::1luvu: Jestescie po prostu bombowe. Moj bazarek jeszcze troche musi poczekac, bo niestety z tad zabieraja tylko w wyznaczone dni paczki do Polski. Moj nowy szef mowi, ze ja mieszkam tam, gdzie koniec swiata jeszcze nie ma ale go juz dobrze widac.

Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 49 gości