jasdor pisze:Sol pozdrawia wszystkie czarowniceJest zapracowana, a po pracy zmęczona, że zapomina jak się nazywa (sama chciała - to ma
) Zjawi sie niedługo .
Pozdrawiamy Sol
Moderator: Estraven
jasdor pisze:Sol pozdrawia wszystkie czarowniceJest zapracowana, a po pracy zmęczona, że zapomina jak się nazywa (sama chciała - to ma
) Zjawi sie niedługo .
alix76 pisze:Opłucz futro z boczku i udawaj, że nic się nie stało
AniHili pisze:majencja pisze:Pytanie czy aby na pewno złocisty-?? jeżeli tak to powinien mieć zmiany ropne
No ponoć jakiś nietypowy, a zmian to on już nie ma wcaleJutro dowiem się więcej, niż przez telefon.
pomponmama pisze:Jasny gwint!Boczkowy skrytożerca, który w ramach słusznej i sprawiedliwej kary zesłanej mu przez opatrzność, sraczki dostał, właśnie mi narobił do butów
Całe szczęście buty stare, już właściwie myślałam, że czas je wywalić, więc teraz nie mam skrupułów. Podałam mu taninal, mam nadzieje, że mu przejdzie, bo.... naprawdę ma przesrane
Toż taka tłusta przekąska niezdrowa strasznie i mamusi na talię źle by wpłynęła.... 
Asia_Siunia pisze:Bidny frędzel...biedna pomponmama...oboje macie przesr....
Asia_Siunia pisze:Co do komunii...przerabiałam w zeszłym roku. Połowa dziewczynek miała profesjonalny manicure francuski z...naklejkami na paznokcie adekwatnymi do uroczystości - aniołki i hostie! Trzy dziewczynki miały robioną na tę okazję hennę na rzęsy i brwi!
Asia_Siunia pisze:Gitara wymarzona znalazła się po choinką i czasem mam ochotę razem z dzwonkami chromatycznymi wystawić kapelę za drzwi bo jak zacznie brzękolić to po godzinie tracę zmysły...![]()
shira3 pisze: Toż taka tłusta przekąska niezdrowa strasznie i mamusi na talię źle by wpłynęła....Za bohatera!
pomponmama pisze:shira3 pisze: Toż taka tłusta przekąska niezdrowa strasznie i mamusi na talię źle by wpłynęła....Za bohatera!
Na jaką talię?kochana, ja już nawet nie pamiętam, gdzie miałam talię
Ja się chcę w pasie złapać "pod boczki" to się muszę zastanowić, gdzie ja miałam pas.

Pasibrzucha pisze:pomponmama pisze:shira3 pisze: Toż taka tłusta przekąska niezdrowa strasznie i mamusi na talię źle by wpłynęła....Za bohatera!
Na jaką talię?kochana, ja już nawet nie pamiętam, gdzie miałam talię
Ja się chcę w pasie złapać "pod boczki" to się muszę zastanowić, gdzie ja miałam pas.
pomponmamo, muszę to powiedzieć - uwielbiam Cię

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], KROPISZON i 56 gości