Doberek Wariatusie!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:3:1, kolejny babsztylCiorny
![]()
Zaszczepiony i w lecznicy czeka na odbiór. Użarła dochtorkę w paluch - wskazujący prawej rękiTuż przed kastracją czegoś
![]()
![]()
A na deser walnęła kupala na stół, z robalem dumnie sterczącym z jednej strony![]()
Ja to mam fart, wczoraj się czarny chłop posiurał
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:3:1, kolejny babsztylCiorny
![]()
Zaszczepiony i w lecznicy czeka na odbiór. Użarła dochtorkę w paluch - wskazujący prawej rękiTuż przed kastracją czegoś
![]()
![]()
A na deser walnęła kupala na stół, z robalem dumnie sterczącym z jednej strony![]()
Ja to mam fart, wczoraj się czarny chłop posiurał
To faktycznie masz szczęście.....do burych i czarnychA paszcze choć mają zdrowe?Bo,że brzuchy i nereczki w najlepszym porządku już Ci pokazały
Paszcze zdrowe, mleczaki tyż
kocurzyca41 pisze:Paszcze zdrowe, mleczaki tyż
To odetchnęłam z wielką ulgą muszę przyznać.Bo znając Twoje szczęście do chorych paszczęk.....
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Paszcze zdrowe, mleczaki tyż
To odetchnęłam z wielką ulgą muszę przyznać.Bo znając Twoje szczęście do chorych paszczęk.....
Ciorny chłop już w TDT, a ciorna dziewczyna pewnie też dziś wylądujeNie będę czekać na wymianę ząbków
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:To odetchnęłam z wielką ulgą muszę przyznać.Bo znając Twoje szczęście do chorych paszczęk.....
Ciorny chłop już w TDT, a ciorna dziewczyna pewnie też dziś wylądujeNie będę czekać na wymianę ząbków
Tak szybko pozbywasz się kotecków,żebym ich nie zobaczyła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Kasiasemba, Patrykpoz i 305 gości