Chciał mnie uśpić-jest DS u mamy Mamrocikowej

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 03, 2011 11:07 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

nawiązałam kontakt z Panią Hanią z Wawy ( na FB się mocno i konkretnie zainteresowała Julcią) jesteśmy umówione na moje relacjonowanie spraw Julci. oprócz tego jak wspomniała Marea jest Pani z Gdańska która wesprze przypuszczalnie dom tymczasowy w kroplówkach weekednowych. jeszce z nia nie rozmawiałam ale zaraz bedę dzwoniła mam nr. tel.
JEST DOBRZE.

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Czw mar 03, 2011 11:11 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

Hania :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio tak nieśmiało podsyłałam jej na FB link do wydarzenia :oops: :oops:
I wiem że to dom dla Julci :1luvu:

Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrówko koteczki, a wy dziewczyny nie kłócić się :mrgreen:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw mar 03, 2011 11:28 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

CatAngel pisze:Hania :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio tak nieśmiało podsyłałam jej na FB link do wydarzenia :oops: :oops:
I wiem że to dom dla Julci :1luvu:

Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrówko koteczki, a wy dziewczyny nie kłócić się :mrgreen:

;) jest dobrze! zaczynam ogarniać. Hania z Wawy jako potencjalny dom, Ala z Gdańska jako pomoc w kroplówkach weekendowych które muszą sie odbyc poza lecznicą. Nie odpuszczę ! i bardzo bardzo proszę i dziekuję za wszelkie wsparcie.

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Czw mar 03, 2011 11:55 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

Widzę że Julci wreszcie zaczęło coś się układać :)
Bardzo się cieszę i trzymam kciuki żeby wszystko udało się :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw mar 03, 2011 12:11 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

Dostałam bardzo ładną i uspokajającą wiadomość od Hani :1luvu: i teraz o nic się nie martwię :D Julcia trzymaj się :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Post » Czw mar 03, 2011 12:13 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

Po malutku, na spokojnie doprowadzimy wspolnie do szczesliwego zakonczenia :!: Mysle ze wszelkie nagle ruchy nie sa teraz wskazane, musimy to rozegrac na spokojnie i z rozwaga.
Mysle ze Malgosia powinna zostac koordynatorem, i zbierac na Julcie pieniazki i je rozdysponowywac. Monika nie ma na to czasu, nie ma stalego dostepu do neta by byc na biezaco, i stad sprawa Julci podupadla. Malgosia rozmawiala z wetami, widziala Juleczke, ma doswiadczenie przy nerkowcach takze...
Malgosia bedzie w kontakcie z P Hania, bedzie jej relacjonowac przebieg leczenia, podsylac wyniki, Hania moze konsultowac to ze swoimi zaufanymi wetami, i jak bedzie zielone swiatlo, to zorganizujemy podroz :!: O :!: :lol: (Malgosiu nie miej za zle moje wymadrzanie sie :lol: )

I juz nie myslmy o tym co bylo ale o tym co bedzie , a bedzie dobrze :wink:
Ostatnio edytowano Czw mar 03, 2011 12:37 przez Marea, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw mar 03, 2011 12:15 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

Marea pisze:Po malutku, na spokojnie doprowadzimy wspolnie do szczesliwego zakonczenia :!: Mysle ze wszelkie nagle ruchy nie sa teraz wskazane, musimy to rozegrac na spokojnie i z rozwaga.
Mysle ze Malgosia powinna zostac koordynatorem, i zbierac na Julcie pieniazki i je rozdysponowywac. Monika nie ma na to czasu, nie ma stalego dostepu do neta by byc na biezaco, i stad sprawa Julci podupadla. Malgosia rozmawiala z wetami, widziala Juleczke, ma doswiadczenie przy nerkowcach takze...
Malgosia bedzie w kontakcie z P Hania, bedzie jej relacjonowac przebieg leczenia, podsylac wyniki, Hania moze konsultowac to ze swoimi zaufanymi wetami, i jak bedzie zielone swiatlo, to zorganizujemy podroz :!: O :!: :lol:

:D :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Post » Czw mar 03, 2011 12:19 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

Marea pisze:
I juz nie myslmy o tym co bylo ale o tym co bedzie , a bedzie dobrze :wink:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw mar 03, 2011 12:30 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw mar 03, 2011 13:15 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

Sprawa sie odrobine komplikuje, bo lecznica w ktorej jest Julcia, pomimo ze zapewnila ze bedzie robic kroplowki dozylne, robi je podskornie, poniewaz glowny lekarz tak zalecil wrrr wkurzyc sie mozna i Malgosia jest w mega kropce co robic, konsultowala to ze swoimi wetami i sa zgodni ze przy Julkowych wynikach potrzeba wlewow dozylnych heh zreszta wczoraj wetka przyjmujaca kicie tez tak twierdzila, no ale cuz, glowno dowodzacy dal inne zalecenia :evil: ...
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw mar 03, 2011 14:07 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

Przenieść Julcię do innego weta?

Cieszę się, że powoli się wszystko układa i maluda będzie mieć domek :)

saggi

Od: Nie wrz 13, 2009 11:55

Post » Czw mar 03, 2011 15:44 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

zgadza się przenieść do innego weta albo płynnie przenieść już do DS :ok:

beateczka

Od: Nie lut 07, 2010 21:30

Post » Czw mar 03, 2011 18:47 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

Julcia w drodze do dt Mamrot. Historia jej leczenia wydrukowana jak zdążą (kawałek drogi mają i jeszcze te korki) to pojadą do naszego weta.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw mar 03, 2011 19:38 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

Czyli coś drgnęło w sprawie Julci? Ufff...
Kroplówki koniecznie dożylne, podskórne przy lepszych wynikach oraz gdy absolutnie kot nie pozwoli sobie zrobić dożylnych. Ale jak rozumiem, Beatko, Julcia jedzie do Twojego weta, to on na pewno zaordynuje co trzeba.
Jeszcze raz przepraszam, że nie mogę zaoferować opieki nad Julcią w tej chwili.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Czw mar 03, 2011 20:14 Re: Chciał mnie uśpić,nie udało się,wyrzucił jak śmieć,pilne dt!

Anula nie przepraszaj, nic się nie stało. Jakoś damy radę z moją kochaną Mamrotową.
Wieści z ostatniej chwili: U weta jak zobaczyli te wyniki od razu kroplówka! teraz właśnie Juleczka ją dostaje. Wetka została po godzinach. Pobrano też mocz z samego rana jutro wiozę go na badanie. Mamrocik mój kochany ledwo na nogach stoi....no jakoś podzielimy się od jutra obowiązkami. Juleczka potrzebuje waszych ciepłych serc. Jest słodka, widziałam ją przed chwilką, Mamrocik wysłał fotkę.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

[poprzednia][następna]