Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 02, 2011 15:30 Re: Prosimy o wsparcie na leczenie,karmę.Rudy z porażeniem pupy.

Dziewczyny, chodzę po wątkach z prywatą, proszę o wybaczenie ;)

http://www.cztery-lapy.pl/

Jednym z nominowanych do tytułu Kociarza Roku jest Filip Łobodziński.

Filip Łobodziński – dziennikarz. Wraz z żoną zawsze pamiętają o bezdomnych czworonogach i ptakach. Obecnie współpracuje i pomaga w Kocim Azylu w Konstancinie. Włączył się również do projektu mieszkańców w sprawie postawienia na warszawskich Kabatach budek dla zwierząt, które już stoją i są doglądane przez życzliwych ludzi. W tej chwili mieszka z nim Mila – przygarnięta, wysterylizowana koteczka, która jak sam mówi zaprzyjaźniła się z nim i jego żoną bez reszty.

Proszę o głosy na niego :) Wystarczy wysłać maila na adres: cztery-lapy@aster.pl[/quote]
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro lut 02, 2011 19:17 Re: Prosimy o wsparcie na leczenie,karmę.Rudy z porażeniem pupy.

Willow_! Wycałowałaś ode mnie mojego lubego Samsona? :lol:

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Śro lut 02, 2011 19:20 Re: Prosimy o wsparcie na leczenie,karmę.Rudy z porażeniem pupy.

Aniu! Prześliczne zdjęcia!!! Prześliczne kotki! :1luvu:

mavi

Post » Śro lut 02, 2011 19:21 Re: Prosimy o wsparcie na leczenie,karmę.Rudy z porażeniem pupy.

Boluś wygląda całkiem ładnie, Samsonik jeszcze biedniutki ale to już o wiele "lepszy" kot niż na poprzednich zdjęciach :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lut 02, 2011 19:24 Re: Prosimy o wsparcie na leczenie,karmę.Rudy z porażeniem pupy.

Afatima pisze:Bingo :D wygrywa Pani piłkę lekarską z portretem Guntera Verheugena :mrgreen:

Nie, prosze pani! Za Verheugena dziękuję! Obrazek

mavi

Post » Śro lut 02, 2011 20:12 Re: Prosimy o wsparcie na leczenie,karmę.Rudy z porażeniem pupy.

Witam kotecki :lol:

Jak tam Bolunio 8)
Kacper ["] i Albercik ["]
Obrazek Obrazek

borosia

Od: Śro wrz 06, 2006 7:04

Post » Śro lut 02, 2011 20:33 Re: Prosimy o wsparcie na leczenie,karmę.Rudy z porażeniem pupy.

Witaj Borosiu :) dziękujemy serdecznie za pomoc z leczeniem Bolusia :1luvu:

Gibutkowa pisze:Boluś wygląda całkiem ładnie, Samsonik jeszcze biedniutki ale to już o wiele "lepszy" kot niż na poprzednich zdjęciach :ok:

Boluś zawsze wygląda ładnie
dziś zrobiła się mu nowa ranka na głowie :?
nie uciekał jak Willow_przyjechała 8O :)
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Śro lut 02, 2011 20:35 Re: Prosimy o wsparcie na leczenie,karmę.Rudy z porażeniem pupy.

mamy też problem z oczkiem Bolusia, babrze się, kanalik łzowy najprawdopodobniej się zatkał
skóra, ranki goją się powoli ale jak mówiłam powstają tez nowe, co mnie martwi :( smarujemy maścią oczywiście

Anna Rylska

Post » Śro lut 02, 2011 20:43 Re: Prosimy o wsparcie na leczenie,karmę.Rudy z porażeniem pupy.

Willow_ w drodze do domu
parę minut po Jej wyjściu Rudasek Zyzol zadowolony wskoczył na szafę, pozostawiając super wielkie kleksy na podłodze :( chwilami wymiękam normalnie

Anna Rylska

Post » Śro lut 02, 2011 20:45 Re: Prosimy o wsparcie na leczenie,karmę.Rudy z porażeniem pupy.

Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro lut 02, 2011 21:17 Re: Prosimy o wsparcie na leczenie,karmę.Rudy z porażeniem pupy.

Dojechałam, ogarnęłam się i zdaję relację :mrgreen:
Nadźwigaliśmy się (Ania, TŻ Ani i ja) taszcząc worki z karmą i puszki na 4 piętro, ale podołaliśmy :!:

Mavi ... Samsonik wygłaskany i pocałowany w czułko :!:
Afatima ... Boluś pogłaskany :!: - aż zdziwiłam się, że pozwolił mi na to
Rudi wygłaskany, wycałowany i wyściskany :!:
Hektor, Homer, Saba i Kaśka - wygłaskani :!:
Zyzol to piękne kocisko, niedotykalskie - mam nadzieję, że jednak z jego przypadłością pupową uda się coś zrobić :!:
Łacia spała, więc jej nie zaczepiałam. Klara, Dusia i krówek (imienia nie pomnę) ciekawie zerkali, ale były niedotykalskie.
Jurek się nie objawił :evil:

Aniu, miło było mi Was znowu spotkać :1luvu:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Śro lut 02, 2011 22:45 Re: Prosimy o wsparcie na leczenie,karmę.Rudy z porażeniem pupy.

Willow_! Dziękuję za relację i za wycałowanie kociastych w hmm czułka tudzież inne części ciała. Zazdroszczę ci takiej możliwości! Krakówek jest za daleko :?
Tylko dlaczego nie zadałaś sobie trudu żeby znaleźć Juranda? Przecież się nie rozpłynął? Było zanurkować pod łóżko albo pod szafę! Czy on ma dar "dematerializacji"?

mavi

Post » Śro lut 02, 2011 22:55 Re: Prosimy o wsparcie na leczenie,karmę.Rudy z porażeniem pupy.

mavi pisze:Tylko dlaczego nie zadałaś sobie trudu żeby znaleźć Juranda? Przecież się nie rozpłynął? Było zanurkować pod łóżko albo pod szafę! Czy on ma dar "dematerializacji"?

U Ani koty posiadają funkcję dematerializacji ... zaręczam Ci :!:
Są jak kot z Cheshire ... nie każdy i nie każdemu się pokazuje Obrazek

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw lut 03, 2011 15:58 Re: Prosimy o wsparcie na leczenie,karmę.Rudy z porażeniem pupy.

zapraszam bardzo serdecznie na szybki bazarek (potrzebny jest intestinal w saszetach)

viewtopic.php?f=20&t=123663

Anna Rylska

Post » Pt lut 04, 2011 22:59 Re: Prosimy o wsparcie na leczenie,karmę.Rudy z porażeniem pupy.

Potrzebny PILNIE DOM dla burej ok. 9 miesięcznej kotki, siostry kocurka z tego wątku:
viewtopic.php?f=1&t=118159&start=60
kotka ma mało czasu, wraca na ulicę!!!kończy jej się czas u pani, która ubłagałam, by ją zabrała na czas leczenia!
jest spokojna, grzeczna, domowa, czysta, pcha się na ręce
kotka nie jest na razie sterylizowana
PILNIE POTRZEBNY JEST DOM
( nie obiecuję ale postaram się zrobić jej podstawowe badania i testy - w przypadku gdy ktoś jej pomoże)[/b]

Anna Rylska

[poprzednia][następna]