spróbuję wieczorem jak wrócę
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaja pisze:Moja Kitusia ma tak samo, ale czytałam na forum, że jest coś takiego jak "zespół falującej skóry" więc możesz coś poszukać na ten temat.
carmella pisze:mysikluliczek pisze:A tak poza tym to zaczynam się zastanawiać, czy ktoś mi nie podmienił kota na odkurzacz. Gdzie się mój mały niejadeczek podział?![]()
no Kroliczku, najpierw razem wymyslalysmy sposoby jak kota podkarmic a teraz bedziemy koty odchudzac. Pola tez wsuwa co jej dam (no nie wszystko, tylko to co lubi juz jej daje, a wczoraj zezarla mojego kotleta schabowego, w panierce !!!)
sabianka pisze:Emisiowa galeria ładuje mi się juz prawie 10 minut, no i nie zobaczę![]()
mysikluliczek pisze:sabianka pisze:Emisiowa galeria ładuje mi się juz prawie 10 minut, no i nie zobaczę![]()
Oo chyba trafiłaś akurat w jakiś moment niedyspozycji serwera, powinno to w miarę szybko się ładować. Ale zapraszam wieczorem
carmella pisze:(...)witaj na forum po dlugim niewidzeniu cie
Anja pisze:Drugi powodo to moze byc lakomstwo. Jezeli kot lyknie na szybko zarlocznie kilka przysmakow, moze sie zdarzyc, ze zwymiotuje. Rysio kiedys "oddal" cale sniadanie, ktore wsunal na jednym oddechu w ciagu 3 minut
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], kasiek1510, puszatek, smoki1960 i 1479 gości