Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 02, 2010 23:45 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

tak, tak, lepiej podpytać
co do reszty to nie wypowiadam się, bo totalnie się nie znam
:1luvu: dla Promyka na dobranoc
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Czw gru 02, 2010 23:45 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

o cholerka,nie :roll:
wyszłam z założenia że mu już nic zaszkodzić nie może...
z wetami to trudna sprawa-oni go już na straty spisali mimo że go polubili..
nawet z tym wenflonem to usłyszałam że"w jego stanie to mu przecież wszystko jedno czy ma wenflon czy nie" 8O :mrgreen: miałam ochotę go pobić :!:

ale ten pająk to był po srebrze właśnie :)
jutro zapytam :oops:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt gru 03, 2010 0:02 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Srebro nie powoduje efektów ubocznych. Dorwałam u mojej mamy (fanki medycyny naturalnej) informacje o srebrze, bo jeden z moich kotów ma plazmocytarne zapalenie dziąseł i weci chcą go, albo naszpikować sterydami, albo pozbawić zębów. Stwierdziłam więc, że muszę robić wszystko, żeby do obu opcji nie dopuścić. Postaram się szybko przepisać te informacje. Podaj mi na PW Twój e-mail to Ci prześlę.
smarti pisze:a w ogóle to może masz ochotę go odwiedzić?

Przyznam nieśmiało, że bardzo chciałabym poznać naszego przystojniaka osobiście :wink:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt gru 03, 2010 0:08 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:o cholerka,nie :roll:
wyszłam z założenia że mu już nic zaszkodzić nie może...

Ale ja nie twierdzę, że może - absolutnie! Tylko kompletnie tego nie znam, a mając na uwadze stan Promysia pewnie byłabym nadwrażliwie ostrożna (znając siebie :oops: ).
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt gru 03, 2010 0:08 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Bianka4 ja też chcę te informacje :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt gru 03, 2010 0:09 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

no to serdecznie zapraszam ,tylko w tygodniu po 13-tym bo mam rozbabraną klatkę schodową i stado fachofcuff w domu :mrgreen:

smarti@onet.eu-a jakże by inaczej :D

Marzenia,ale to Gibutkowa mi poleciła :) ta od Julci i Jadziuni :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt gru 03, 2010 0:12 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Wiem, wiem... śledzę watki na bieżąco i wszystko czytam. Ale mówiłam Ci o moim przewrażliwieniu - stąd to wszystko. Nie twierdzę, ze masz tak zrobić tylko ja na twoim miejscu bym zapytała pewnie przez telefon. Żeby się nie zamęczać zastanawianiem się, czy aby dobrze zrobiłam. :mrgreen:

Marzenia11

Post » Pt gru 03, 2010 0:23 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Jak tylko przepiszę (mam nadzieje jutro wieczorem) to prześlę. Marzenia, podaj mi mail'a, bo trochę tego jest i nie wiem czy zmieści się na PW.

Promysiu, szykuj się na wizytę ciotki za dwa tygodnie :wink:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pt gru 03, 2010 0:24 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

super!!

Promyś będzie czekał!! Obiecuje :D :kotek:

Idę do Promysia a potem spać bo padaka. :mrgreen:

smarti

Post » Pt gru 03, 2010 0:29 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Trzymam Promysia za słowo :!:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pt gru 03, 2010 0:30 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

:!: :!: :!:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Pt gru 03, 2010 0:44 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Bianka 4 pisze:Trzymam Promysia za słowo :!:

Ja też!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ps. koty nie rzucają słów na wiatr :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt gru 03, 2010 0:49 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Dobranoc Promyczku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Spokojnej, leniwej nocki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt gru 03, 2010 5:26 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

ASK@ pisze:Iwona u mnie Bisek bierze srebro 1 ml w strzykawce raz dziennie.Nie pozwolono mi innym kotom dawać tylko obserwowac reakcję. Padło na Bisia bo on wtedy była najbardziej potrzebujący. Dopytaj sie,czy mały moze.

ASK, a na co to srebro podajesz?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 03, 2010 5:29 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Cześć Promysiu! :1luvu:
Witam Cioteczki! :)

Cieszę się, że testy wyszły ujemne :)
Odpoczywaj Promysiu :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]