kocurzyca41 pisze:A czemu mieliby wyjść ze zdekompletowaną szczęką?lejesz w mordę na dzień dobry? jakoś nie zauważyłam
Zazwyczaj nie leję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:A czemu mieliby wyjść ze zdekompletowaną szczęką?lejesz w mordę na dzień dobry? jakoś nie zauważyłam
OKI pisze:Poszatkowany dokumentnie![]()
Po przyschnięciu doliczyłam się trzech sznytów - pewnie stąd wrażenie, że mi staw zmasakrowała![]()
Ale już dużo lepiej, na szczęście to od pazura i nie paprze się jak pogryzienie
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Poszatkowany dokumentnie![]()
Po przyschnięciu doliczyłam się trzech sznytów - pewnie stąd wrażenie, że mi staw zmasakrowała![]()
To Ty zażądaj 1% odszkodowania od Mamyszy za uszczerbek zdrowia
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Poszatkowany dokumentnie![]()
To Ty zażądaj 1% odszkodowania od Mamyszy za uszczerbek zdrowia
Łącznie z tym dziabnięciem, co to mu jutro rok strzeli, to już będzie 2%![]()
Dziurę mam do tej pory
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:To Ty zażądaj 1% odszkodowania od Mamyszy za uszczerbek zdrowia
Łącznie z tym dziabnięciem, co to mu jutro rok strzeli, to już będzie 2%![]()
Dziurę mam do tej pory
Pomyśl dobrze,może jeszcze za córeczkę jest coś winna?Wtedy już będziesz bogatszym człowiekiem
tillibulek pisze:kocurzyca41 pisze:A czemu mieliby wyjść ze zdekompletowaną szczęką?lejesz w mordę na dzień dobry? jakoś nie zauważyłam
ups, teraz to sie wystraszylam![]()
chyba jednak sie nie zdecyduje
![]()
OKI pisze:No to już wiemy wszystko![]()
Zabieg w piątek o 11tej![]()
Jest spory stan zapalny, ale wszystko wskazuje właśnie na te zęby - innych objawów po prostu brak, a tam stan zapalny jest na pewno.
Odrobinę powyżej normy parametry wątrobowe lub jeden z parametrów - nie dosłyszałam co dokładnie, zasięg akurat postanowił zniknąć - ale na pewno bez paniki. Zresztą wet stwierdził coś w rodzaju, że ponieważ nie wiadomo, w jakim ona jest naprawdę wieku, to ciężko powiedzieć, czy to w ogóle powyżej normy. Dopytam dokładnie i doczytam w piątek.
Nereczki w najlepszym porządku (mocznik 50, kreatynina 1,7) - czyli problemów z narkozą nie będzie. W tej chwili to najważniejsze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Williamvow i 32 gości