Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasiatatry pisze:nie zapoznałam się, bo mam za mało czasu a i pewnie niewiele mi to da. Ja na własną reke nie dam nic Lesiowi. Wszyscy na forum zgodnie stwierdzili, ze najlepsza klinika jest na białobrzeskiej i tam Lesio jest leczony. Jest mi okrutnie ciezko. Lesia trzeba leczyc nie tylko na białaczkę, ale na FIPa i to tutaj jest problemem.
Przejrze jutro to forum białaczkowcow. dzisiaj miałam sie uczyc starozytnej greki na kolokwium, ale niestety trzeba było pojechac z Lesiem. generalnie juz nie mam siły.
kasiatatry pisze:Moj TZ uwaza, ze skoro nie ma badania potwierdzającego, tzn, ze nie ma tez chorobyale to jest umysł ścisły
kasia86 pisze:kasiatatry pisze:Moj TZ uwaza, ze skoro nie ma badania potwierdzającego, tzn, ze nie ma tez chorobyale to jest umysł ścisły
I tego się trzymajmy!![]()
kasiatatry pisze:P. dzisiaj miałam sie uczyc starozytnej greki na kolokwium, ale niestety trzeba było pojechac z Lesiem. generalnie juz nie mam siły.
kasiatatry pisze:Moj TZ uwaza, ze skoro nie ma badania potwierdzającego, tzn, ze nie ma tez chorobyale to jest umysł ścisły
honda11 pisze:kasiatatry pisze:P. dzisiaj miałam sie uczyc starozytnej greki na kolokwium, ale niestety trzeba było pojechac z Lesiem. generalnie juz nie mam siły.
może mógłby zamiast Ciebie ktoś jechać do lecznicy? może z forum?
zawalisz studia jeszcze...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 601 gości