K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 11:21 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

miszelina pisze:
Akima pisze:Dzwoniłam do Marioli Gajko. Poszuka u siebie innych namiarów na Panią Elenę. Może znajdzie email.

Mariola szuka dla swojego znajomego biało-szarej (burej?) koteczki około roku, pół roku - po sterylce. Do odebrania będzie około 20 listopada

Ja mam sterylizowaną burą przymilną koteczkę w wieku ok. roku. Zdjęcia mogę Ci przesłać wieczorem. Będzie oczywiście zaszczepiona.

Ma być trochę białego :-) Przemaluj
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon paź 25, 2010 11:33 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Tweety nie wiem czy doczytałaś wiec kopiuje tutaj :
czy ja mogę prosić o jeden chip dla psicy ? wszczepi go mój wet.
chip 20 zł ?
koty 3 muszą poczekać na lepsiejsze czasy

Pozdrawiam Wszystkich....
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon paź 25, 2010 11:38 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Etiopia pisze:Tweety nie wiem czy doczytałaś wiec kopiuje tutaj :
chip 20 zł ?

czytałam ale umawiałam się z Kerią na weekend po Wszystkich Świętych

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon paź 25, 2010 11:50 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Tweety pisze:
miszelina pisze:Tweety, sprawdź na stronie tekst o Madame. Bo stoi, że jest zaczipowana. A następne zdanie:"Czeka na chipowanie". To jak jest w końcu?

Madame chyba była czipowana ale to do sprawdzenia na 100% w książeczkach, chyba, że Lutra pamięta

Była czipowana na pewno.

Biało-bura jest Agatka u edit_f, ale jeszcze niesterylizowana.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon paź 25, 2010 11:57 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

posyłajcie mi kandydatki na maila, ja prześlę je dalej do Marioli
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon paź 25, 2010 12:01 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Łubu dubu, Łubu dubu, niech nam zyje, Prezes naszego Klubu :birthday: :partygirl: :surprise: :torte: :balony: :dance: :piwa:

to spiewalam ja, kosma
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon paź 25, 2010 12:41 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Akima pisze:posyłajcie mi kandydatki na maila, ja prześlę je dalej do Marioli

Masza u _namidy_. Typowa biało-bura, pięęękna.

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Pon paź 25, 2010 12:53 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Akima pisze:
miszelina pisze:
Akima pisze:Dzwoniłam do Marioli Gajko. Poszuka u siebie innych namiarów na Panią Elenę. Może znajdzie email.

Mariola szuka dla swojego znajomego biało-szarej (burej?) koteczki około roku, pół roku - po sterylce. Do odebrania będzie około 20 listopada

Ja mam sterylizowaną burą przymilną koteczkę w wieku ok. roku. Zdjęcia mogę Ci przesłać wieczorem. Będzie oczywiście zaszczepiona.

Nie da rady. Lucky jest złotą burasią, z centkowanym brzuszkiem.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon paź 25, 2010 12:54 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Armaturki odrobaczone. Gdybym dała się zwieśc ich mruczeniu i zlizywaniu śmietanki z palca i postanowiła samodzielnie je odrobaczyć, to albo bym juz obu rąk nie miała, albo miabym dwa dzikie koty luzem w mieszkaniu.
TDT zrobił mi psikusa, bo przyjął kociaka z...AFN :mrgreen: . Ale powtarzam za Tweety, że wszystkie koty sa nasze :wink: Ubłagalam znów lecznicę o przetrzymanie ich przez 3dni do szcze[pienie, potem, tuż po szczepieniu, pojadą do Miuti. Mam nadzieję, że przynajmniej ta częśc planu się nie zmieni, bo inaczej będę musiała je wypuścić :evil:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pon paź 25, 2010 13:07 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

miszelina pisze:
Akima pisze:

Nie da rady. Lucky jest złotą burasią, z centkowanym brzuszkiem.

Ma być biało-bura symetryczna z równowaga obu kolorów, czy może być biała w bure laty?

Tosza

Post » Pon paź 25, 2010 13:59 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Tweety pisze:
Etiopia pisze:Tweety nie wiem czy doczytałaś wiec kopiuje tutaj :
chip 20 zł ?

czytałam ale umawiałam się z Kerią na weekend po Wszystkich Świętych

Oki
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon paź 25, 2010 14:04 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Tosza pisze:Armaturki odrobaczone. Gdybym dała się zwieśc ich mruczeniu i zlizywaniu śmietanki z palca i postanowiła samodzielnie je odrobaczyć, to albo bym juz obu rąk nie miała, albo miabym dwa dzikie koty luzem w mieszkaniu.
TDT zrobił mi psikusa, bo przyjął kociaka z...AFN :mrgreen: . Ale powtarzam za Tweety, że wszystkie koty sa nasze :wink: Ubłagalam znów lecznicę o przetrzymanie ich przez 3dni do szcze[pienie, potem, tuż po szczepieniu, pojadą do Miuti. Mam nadzieję, że przynajmniej ta częśc planu się nie zmieni, bo inaczej będę musiała je wypuścić :evil:

jakiego kociaka? 8O

Kosma, dzięki :1luvu:
a przy okazji, to co Ty się tak tajniaczysz? w ogóle nie widać Cię na mieście :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon paź 25, 2010 14:54 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Tweety pisze:
Tosza pisze:Armaturki odrobaczone. Gdybym dała się zwieśc ich mruczeniu i zlizywaniu śmietanki z palca i postanowiła samodzielnie je odrobaczyć, to albo bym juz obu rąk nie miała, albo miabym dwa dzikie koty luzem w mieszkaniu.

jakiego kociaka? 8O

Pięciotygodniowego :)
Podejrzana jest lutra, bo przyznała się, że miała w zanadrzu jakis dt, ale dom zeznał, że czeka na kociaki ode mnie. Ale ponieważ nie mogłam odzyskać łapki i co za tym idzie, podać terminu, w jakim dostarczę kociaki, a natura nie znosi próżni, to dom wziął innego kociaka. Nawet gdyby nie był od was, to przecież i tak potrzebował pomocy.

Tosza

Post » Pon paź 25, 2010 14:57 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

troche ciezkie czasy nastaly.
nie mam kiedy na kompa zagladac.

aha, mam jeszcze pocZtowki, dostarcze na kocimska.
Wszystkich pozdrawiam i przepraszam za brak aktywnosci :(
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon paź 25, 2010 15:36 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Aga sto lat !!!!!! :balony: :birthday: :dance: :dance2: :torte: :surprise:
życzy zespół warcząco-sikająco-sprzątający :twisted:

Herman przestał sikać po łóżkach i szafach zaczęła Hedwiga ... :evil: pytam się dlaczego? :roll:
Mam nowe fotki mojego sikająco-warczącego Tria :D wyśle dzisiaj do Ogłaszarek :)
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

[poprzednia][następna]