A swoją drogą wiecie, że największe chyba kocie stada w Warszawie są przy szpitalu psychiatrycznym?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Uważaj, mój nick zobowiązuje, jeszcze takich znajdę![]()
A swoją drogą wiecie, że największe chyba kocie stada w Warszawie są przy szpitalu psychiatrycznym?
OKI pisze:Hhhhmmm.... nocka?Jaka nocka?
To taki czas, kiedy się śpi, tak?
.....
piotr568 pisze:OKI pisze:Hhhhmmm.... nocka?Jaka nocka?
To taki czas, kiedy się śpi, tak?
.....
Poprawka: To taki czas kiedy powinno się spać
Agneska pisze:Przecież odeśpią jak pańcia pójdzie zapitalać na karmę, co nie?
Zofia&Sasza pisze:Powiesiłam kolejna kartkę. Tym razem przyczepiłam STRASZNIE solidnieProszę o info, jakby się ktoś do Szalonego odezwał, bo będę wieszać dalej
Szalony Kot pisze:Zofia&Sasza pisze:Powiesiłam kolejna kartkę. Tym razem przyczepiłam STRASZNIE solidnieProszę o info, jakby się ktoś do Szalonego odezwał, bo będę wieszać dalej
![]()
![]()
![]()
Dzięki
OKI pisze:Szalony Kot pisze:Zofia&Sasza pisze:Powiesiłam kolejna kartkę. Tym razem przyczepiłam STRASZNIE solidnieProszę o info, jakby się ktoś do Szalonego odezwał, bo będę wieszać dalej
![]()
![]()
![]()
Dzięki
To działa![]()
Karmicielka nawiązała kontakt. Cała zachwycona, że mama ciachnięta, a maluchy zabrane. Ostatni maluch się nie pokazuje, ale...
po drugiej stronie Pajacu jest ciężarówka gotowa się w każdej chwili rozsypać![]()
Sz. Kot właśnie przeprowadza rekonensans, a ja łykam kanapki do końca (kebabów ostatnio unikam) i jadę po łapki do Jopop. Jak ktoś chętny dołączyć, to zapraszamy
Edit: czemu czarny kot znowu zażywa kąpieli w misce z wodą? Dopiero sprzątnęłam![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, CatnipAnia, Google [Bot], Google Adsense [Bot], luty-1, puszatek, squid i 162 gości