[WAW]Koty spod PKiN - potrzebna pomoc doświadczonych łapaczy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 21, 2011 19:43 Re: [WAW] Metro Centrum

Uważaj, mój nick zobowiązuje, jeszcze takich znajdę :ryk:
A swoją drogą wiecie, że największe chyba kocie stada w Warszawie są przy szpitalu psychiatrycznym? :roll:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon mar 21, 2011 21:04 Re: [WAW] Metro Centrum

Szalony Kot pisze:Uważaj, mój nick zobowiązuje, jeszcze takich znajdę :ryk:
A swoją drogą wiecie, że największe chyba kocie stada w Warszawie są przy szpitalu psychiatrycznym? :roll:

A wiesz, jak się nazywa mój osobisty wąt? :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon mar 21, 2011 22:10 Re: [WAW] Metro Centrum

Ja bym Totutka już wydawała - nie syczy, na ręce daje sie wziąć, po co ma sie do mnie przyzwyczajać a potem nowych ludzi znowu sie bać.

Wzięliśmy Balbinę do weta, dostała antybiotyk, tolfe i jutro po pracy lecę z kupskiem do badania. Toto zabrana przy okazji do obejrzenia, nie spodobała sie na tyle ze postanowiono upuścić jej trochę krwi. Domek dla niej na wstępie musi byc uprzedzony ze karmy dla niej tylko z najwyższej półki bo odpaść ja trochę trzeba. Wyniki jutro. Tym razem obyło se bez ofiar w palcach bo kotki potraktowane zostały łagodnie (a raczej chwyty były mocniejsze)

Balbinka nawet u weta chwilkę na moich rekach pomruczała ale czasem syczy na mnie jak do niej podchodzę i za każdym razem ucieka gdzie pieprz rośnie. Jak tu wydać takiego schizofrenika - jako kota łazienkowego?
Obrazek

agnieszka336

Od: Czw lis 27, 2008 20:58

Post » Pon mar 21, 2011 23:50 Re: [WAW] Metro Centrum

Już widzę, że Brzdąc taki sam aparat - syczy, żeby syczeć :lol:

Ktoś chciał fotę? :twisted:
Obrazek
Jak się dobrze przyjrzeć, to jest komplet :mrgreen:

Edit: Maluchy wreszcie wyluzowały - zupełnie inaczej się zachowują :lol:
Coś czuję, że będzie wesoła nocka :twisted:

OKI

Post » Wto mar 22, 2011 8:14 Re: [WAW] Metro Centrum

Widzę komplet - znana pozycja "wystające uszy" :twisted: . Jak nocka?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto mar 22, 2011 9:44 Re: [WAW] Metro Centrum

Hhhhmmm.... nocka? :roll: Jaka nocka? :roll: To taki czas, kiedy się śpi, tak? :roll:
Małe dranie jeszcze się jakoś zachowywały.
Baśka ma chyba jakieś niedobory celulozy we krwi, bo wrąbała pół kartonu :twisted: Bardzo głośno z nim walczyła :twisted:

Ale i tak to są aniołki, reklamację muszę złożyć na te Aśkowe wynalazki. Całą noc próbowały klatkę na głowie postawić :strach: :strach: :strach:

OKI

Post » Wto mar 22, 2011 9:55 Re: [WAW] Metro Centrum

OKI pisze:Hhhhmmm.... nocka? :roll: Jaka nocka? :roll: To taki czas, kiedy się śpi, tak? :roll:.....

Poprawka: To taki czas kiedy powinno się spać :twisted:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Wto mar 22, 2011 9:56 Re: [WAW] Metro Centrum

piotr568 pisze:
OKI pisze:Hhhhmmm.... nocka? :roll: Jaka nocka? :roll: To taki czas, kiedy się śpi, tak? :roll:.....

Poprawka: To taki czas kiedy powinno się spać :twisted:

A to już zależy od punktu siedzenia :twisted: Te w klatce najwyraźniej mają zdanie odmienne w tej kwestii :twisted:

OKI

Post » Wto mar 22, 2011 10:37 Re: [WAW] Metro Centrum

Przecież odeśpią jak pańcia pójdzie zapitalać na karmę, co nie? :mrgreen:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto mar 22, 2011 10:42 Re: [WAW] Metro Centrum

Agneska pisze:Przecież odeśpią jak pańcia pójdzie zapitalać na karmę, co nie? :mrgreen:

A jak, przecież muszą naładować akumulatory na kolejną nockę :mrgreen:

OKI

Post » Wto mar 22, 2011 12:14 Re: [WAW] Metro Centrum

To ja poproszę zdjęcie Tototka i kontakt jakiś, podeślę chętny domek. Bo i ja się zgadzam, że nie ma co przedłużać.

Słuchajcie, szukam kogoś kto ma nazwisko i czas w tygodniu między 12 a 16. Żeby pojechał na Paluch i wziął na siebie kota, bo ja już nie mogę, przy siódmym kocie będą protestować :roll:

Szalony Kot

Post » Wto mar 22, 2011 12:16 Re: [WAW] Metro Centrum

Powiesiłam kolejna kartkę. Tym razem przyczepiłam STRASZNIE solidnie :wink: Proszę o info, jakby się ktoś do Szalonego odezwał, bo będę wieszać dalej :mrgreen:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto mar 22, 2011 12:32 Re: [WAW] Metro Centrum

Zofia&Sasza pisze:Powiesiłam kolejna kartkę. Tym razem przyczepiłam STRASZNIE solidnie :wink: Proszę o info, jakby się ktoś do Szalonego odezwał, bo będę wieszać dalej :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:
Dzięki :)

Szalony Kot

Post » Wto mar 22, 2011 20:03 Re: [WAW] Metro Centrum

Szalony Kot pisze:
Zofia&Sasza pisze:Powiesiłam kolejna kartkę. Tym razem przyczepiłam STRASZNIE solidnie :wink: Proszę o info, jakby się ktoś do Szalonego odezwał, bo będę wieszać dalej :mrgreen:

To działa :twisted:
Karmicielka nawiązała kontakt. Cała zachwycona, że mama ciachnięta, a maluchy zabrane. Ostatni maluch się nie pokazuje, ale...
po drugiej stronie Pajacu jest ciężarówka gotowa się w każdej chwili rozsypać :twisted:
Sz. Kot właśnie przeprowadza rekonensans, a ja łykam kanapki do końca (kebabów ostatnio unikam :mrgreen: ) i jadę po łapki do Jopop. Jak ktoś chętny dołączyć, to zapraszamy :lol:

Edit: czemu czarny kot znowu zażywa kąpieli w misce z wodą? Dopiero sprzątnęłam :crying: :crying: :crying:

OKI

Post » Wto mar 22, 2011 20:21 Re: [WAW] Metro Centrum

OKI pisze:
Szalony Kot pisze:

To działa :twisted:
Karmicielka nawiązała kontakt. Cała zachwycona, że mama ciachnięta, a maluchy zabrane. Ostatni maluch się nie pokazuje, ale...
po drugiej stronie Pajacu jest ciężarówka gotowa się w każdej chwili rozsypać :twisted:
Sz. Kot właśnie przeprowadza rekonensans, a ja łykam kanapki do końca (kebabów ostatnio unikam :mrgreen: ) i jadę po łapki do Jopop. Jak ktoś chętny dołączyć, to zapraszamy :lol:

Edit: czemu czarny kot znowu zażywa kąpieli w misce z wodą? Dopiero sprzątnęłam :crying: :crying: :crying:

Powiedzcie tej karmicielce, że matka z trójką kociąt zabrane jesienią jest bezpieczna i w swoich domach. Nie wiem czy miała z nimi do czynienia, jeżeli tak to będzie jej miło.
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

[poprzednia][następna]