Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 24, 2010 21:13 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

To co dorosły facet robi w środku nocy w kuwecie ???????? :twisted: No przecież go w łóżku nie napadły.
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Wto sie 24, 2010 22:00 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

CoToMa pisze:One nie pogryzły innego kocura, tylko Wiesia.
Wiesiu to dorosły facet jest :ryk:

Poplułam monitor!

CoToMa, koniecznie musisz to opowiedzieć Wiesiowi!
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Wto sie 24, 2010 22:39 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

I co z tą chudą Majką? Nie ma na nią sposobu? Może Kitekata by jadła?
A z Nomisia, to niezły numerek :twisted:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Wto sie 24, 2010 23:04 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Upsss...to ja rozpowszechniłam takie info.
Bardzo przepraszam Pana Wiesia :oops:
CoToMa proszę ode mnie pozdrowić :wink:
Legnica

Post » Wto sie 24, 2010 23:07 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Marudka pisze:I co z tą chudą Majką? Nie ma na nią sposobu? Może Kitekata by jadła?
A z Nomisia, to niezły numerek :twisted:

Próbowałam te zwykłe karmy,zresztą już chyba wszystkiego próbowałam,poza jednym...poprzednia właścicielka mówiła że kotki nie sa wybredne,u niej jadły pasztetową i do kupienia Majce tej pasztetowej jakoś nie mogę sie zmusić .
Legnica

Post » Wto sie 24, 2010 23:36 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Nie, no jeżeli chodzi o pasztetówę, to w pełni Cię rozumiem 8)
Ostatnio edytowano Śro sie 25, 2010 12:34 przez Marudka, łącznie edytowano 1 raz

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Śro sie 25, 2010 7:51 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

No i się spłakałam od rana :ryk:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Śro sie 25, 2010 10:02 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Dzisiaj pierwsza noc nie zamykałam gryzoni na noc.Tylko dwa razy wstawałam słysząc jakieś odgłosy "klatki",okazywało sie że to świniorki hałasują,koty zaspane nie zwracały na nie uwagi.
Legnica

Post » Śro sie 25, 2010 10:22 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Legnica pisze: :lol: :oops:

Daj spokój ... kto mógł przypuszczać, że dorosły facet da się pogryść takiemu pluszakowi jak Nomiś Obrazek

Willow_

Post » Śro sie 25, 2010 13:37 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

No ja tak trochę OT, ale ... zobaczcie jakie puchate szylkretowe cudo trafiło do mirka_t - Pusia viewtopic.php?f=1&t=116257 Obrazek

Willow_

Post » Śro sie 25, 2010 18:15 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Przykro że rodziny osób które odchodzą,najczęściej i najchętniej przejmują opiekę nad :mieszkaniem,stanem konta.

U nas na razie bez zmian,Maja nie wiele je,Beza leje jak opętana,porozkładałam jej podkłady,mam nadzieję ze skorzysta.Borysek i Wandzia odrobaczone po raz drugi,Bayera chyba w przyszłym tygodniu pokażę wetowi i zapytam po raz...eeee...nie wiem już który czy można go kastrować.
Legnica

Post » Śro sie 25, 2010 18:37 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Wiesiu, jak chrupkowe testy na kotach :?:
Moje jadły ostatnio: Sanabelle Sensitive i Senior, Orijen z kurczakiem, Applaws z kurczakiem i łososiem i Mastery Skin N' Coat - moje są mniej wybredne niż Twoje ;)
Orijen i Applaws jest bardzo wydajne - koty jedzą mniej tych chrupek i mniej mokrego też, ale na głodne nie wyglądały.
Dla Maji może jakaś bardzo pachnąca karma by się zdała :?: - ponoć Orijen z rybą jest bardzo aromatyczny

Willow_

Post » Śro sie 25, 2010 18:58 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Chcę żeby najpierw zjadły tę karmę która już jest otwarta.Do tej pory próbowałam podać im:Animondę,Hill'sa,Purinę Pro Plan.Animondę obchodziły szerokim łukiem,Hill'sa jadły chętnie,ale że mam małą paczkę,to odłożyłam dla Maji bo nawet ona się na nią dała skusić,nie wiele ale troszkę jej zjada.Purinę też chętnie jadły i najważniejsze Forest nie ma na nią alergii.
Do wypróbowania mam jeszcze małe:Orije,Brit.
Trudno mi dzisiaj powiedzieć przy której karmie zostaniemy.Na pewno Sanabell odpada,kiedyś dawno temu próbowałam i skończyło sie kilkudniowa głodówką i rzadkimi kupami.Moze popróbujemy Applaws lub Mastery?Tych nie próbowały i na razie nie mam.
Legnica

Post » Śro sie 25, 2010 19:31 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Może chcesz trochę Almo Nature :?: Mogę Ci przesłać na spróbowanie. Znaczy - dla kota :kotek:
Jakby co adres wrzuć na PW

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

[poprzednia][następna]