DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 16, 2010 23:10 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Zobaczcie jaka jestem egzotyczna :kotek: Obrazek
a to maleństwa z białostockich "Uchwytów" Obrazek*Obrazek

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob paź 16, 2010 23:34 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

KITA po sterylce Obrazek*a to już moje prywatne NIE DO ADOPCJI Obrazek

J.D.

Post » Sob paź 16, 2010 23:47 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

I jak się wam podobam? Obrazek*Obrazek**A kuku! to ja DYMKA Obrazek

J.D.

Post » Nie paź 17, 2010 0:07 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek
jest nas trochę ;niestety żeby zrobić zdjęcia JÓZEFIACZKOM trzeba chyba byłoby je uśpić bo "lezą" prosto w obiektyw

J.D.

Post » Nie paź 17, 2010 5:42 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

J.D. pisze:Mam do sprzedania transporter Cabrio.Czy mogę wstawić zdjęcie na wątku?Kto wie czy nie dostanę za to bana?Czy wogóle można jakieś zdjęcia rzeczy do sprzedania wstawiać na wątku?Byłoby łatwiej niż te bazarki :?

Chyba nie można.Jest regulamin na pchlim targu .

Foty cudne , bo koty cudne :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie paź 17, 2010 17:19 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie paź 17, 2010 17:12 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Tak,wiem,że nie można ale tak sobie pomarzyłam.....Muszę cholewa zrobić zdjęciA JÓZEFIACZKOM.Jakie one są cudne :1luvu: głowa mała :1luvu: :ok: szczególnie całą bandą razem z DYMKĄ

J.D.

Post » Wto paź 19, 2010 6:51 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Cześć! Na Dogo masz "walnięty" podpis, bo wyparował obrazek. Naprawiłam ten banerek :)
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=114897][img]http://imgur.com/rzTP9.gif[/img][/url]
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Wto paź 19, 2010 12:58 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Dzięki,właśnie widziałam,że coś tam nie tego ale nie wiedziałam czemu.Banerek w twoim podpisie to cała straszna prawda-TAK ŻLE JESZCZE NIE BYŁO! :cry: Boję się otwierać komputer,mam już takiego doła,że to chyba już deprecha.Nie wiem już co mam zrobić żeby pomóc jeszcze chociaż dla kilku footerek..... żeby każdy człowiek dał tylko 1zł.......

J.D.

Post » Wto paź 19, 2010 13:25 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Oj Asiu fakt,tak źle nie było.Tulu bied, maluszków...Najgorsze jest to,ze wyciachanych tyle kocic a maluszki są. Jak człowiek na swoim podwórku nie znajdzie to sobie z innego przyniesie jakąś biedę.

Ale wszystko kiedyś musi się skończyć i ta zła passa też.I tego się trzymajmy :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto paź 19, 2010 13:36 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Asiu wszystkim zwierzakom nie pomożesz :( ogranicz się tylko do tego co dasz rade robić nie bierz zbyt wiele na siebie...nie odciążaj innych...bo zaniedługo sama będziesz potrzebować ogromnej pomocy :( :( :( :(
Ja widze co się dzieje na forum na wątkach i wiem, że nie damy rady nic zrobić...bo same mamy na utrzymaniu zwierzaki.
Każdy chciałby pomóc jak największej ilosci (kot,pies) ale tego się nie da po prostu zrobić, w totka się nie wygrało :(

Asiu nie bierz wszystkiego na siebie bo zwariujesz :cry:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto paź 19, 2010 18:38 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Wiem,że całego świata nie uratuję, niestety, ale nie mogę,nie daję sobie rady z cierpieniem zwierząt.Przyznam się,że na cierpienie ludzi jestem mniej wrażliwa.Sama codziennie rano walczę ze swoim ciałem-mam genetyczną chorobę stawów+rozchrzaniony dokumentnie kręgosłup- więc wiem,że da się duuuużo wytrzymać.Teraz ostatnio dobrze dają mi się we znaki moje kości więc i taka rozbeczana bardziej zrobiłam się.Tak prawdę mówiąc to interes w tej chwili ledwo zipie ale ja mam tak duuuuuuużo rzeczy na bazarki [tylko nie ma kto mi ich zrobić],że kasy to byłoby....Niestety bazarek zrobić dobrze to sporo pracy i chętnych brak a ja sama niestety,nie umiem no i nie mam czasu.To właściwie z tego powodu tak mnie dołuje,że kasa leży zablokowana a tyle bidy dookoła :(

J.D.

Post » Wto paź 19, 2010 18:49 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto paź 19, 2010 18:58 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

zwierzakom zawdzięczam to,że nie leżę,nie daję pokonać się swojej chorobie,nie użalam się nad sobą ....tak naprawdę zwierzaki a szczególnie koty to jest całe moje szczęście,ja kocham :1luvu: opiekować się kotkami,karmić,dbać,nawet,cholewka jak zrobią mi Sajgon z domu :twisted:,przywiązuje się ale jestem szczęśliwa jak znajduję domek dla któregoś z maluchów.Jak bywało już w poprzednich latach zaraz powinien zacząć się okres adopcyjny.Szybko zapada wieczór,pogoda nie sprzyja spacerom i wtedy ludzie zaczynają myśleć,że w takie wieczory kot to świetny towarzysz.Czekam na staromodne,papierowe ogłoszenia-kolega mi "kreuje"-bo właściwie z takich "papierków" w poprzednich latach[nie miałam jakoś zacięcia do neta]było najwięcej adopcji.Nie każdy siedzi w internecie ale ludzie chodzą do weterynarza,do sklepu zoologicznego,mijają słupy ogłoszeniowe....Mam OGROMNĄ NADZIEJĘ,że i teraz będzie podobnie :ok: :ok: :ok:

J.D.

Post » Wto paź 19, 2010 19:00 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

J.D. pisze:zwierzakom zawdzięczam to,że nie leżę,nie daję pokonać się swojej chorobie,nie użalam się nad sobą ....tak naprawdę zwierzaki a szczególnie koty to jest całe moje szczęście,ja kocham :1luvu: opiekować się kotkami,karmić,dbać,nawet,cholewka jak zrobią mi Sajgon z domu :twisted:,przywiązuje się ale jestem szczęśliwa jak znajduję domek dla któregoś z maluchów.Jak bywało już w poprzednich latach zaraz powinien zacząć się okres adopcyjny.Szybko zapada wieczór,pogoda nie sprzyja spacerom i wtedy ludzie zaczynają myśleć,że w takie wieczory kot to świetny towarzysz.Czekam na staromodne,papierowe ogłoszenia-kolega mi "kreuje"-bo właściwie z takich "papierków" w poprzednich latach[nie miałam jakoś zacięcia do neta]było najwięcej adopcji.Nie każdy siedzi w internecie ale ludzie chodzą do weterynarza,do sklepu zoologicznego,mijają słupy ogłoszeniowe....Mam OGROMNĄ NADZIEJĘ,że i teraz będzie podobnie :ok: :ok: :ok:

:1luvu: :1luvu: wierzę, że tak będzie!! Powodzenia!!
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro paź 20, 2010 13:34 Re: DT u J.D. :-))) Ratownicy zwierząt z Sokółki

Asiu, pozdrawiam serdecznie. :D
U nas też bieda za biedą, stada tymczasów powiększają się, a adopcje kuleją mocno... :(
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

[poprzednia][następna]