Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EwKo pisze:Gdzie Elvis ma już opublikowane ogłoszenia, żeby się nie dublować? Pytam o portale służące temu celowi.
Adria pisze:pokolei![]()
Elvis jest u mnie. Ostatnie dwa dni byłam ko bo sie strułam i nie dałabym rady dojeżdżać tak czesto jak to konieczne, wiec z racji braku innego DT kot trafił do mnie. Nie chciałam, żeby zaniedbać leczenia wiec zmuszona byłam go zabrać do siebie.
W mieszkaniu, w którym przebywał do tej pory nie ma mebli poza drobiazgami. Miał dużo wolnego miejsca bez przeszkód. U mnie niestety tych przeszkód jest wiele, łącznie z innymi zwierzetami (kotami i psami) do tego schody. Po jego reakcjach w tamtym mieszkaniu spodziewałam sie lepszej widoczności
Niestety obijał sie o sprzety inne zwierzaki, co powodowało sytuacje nerwowe. Wiem, ze jest to kwestia czasu, ale ja z kolei wiem, ze widzi mniej niż myślałam. Nie ma zupełnie wyczucia odległości/wysokościMiesko tzreba mu podłożyć pod sam nos.
Nie ma w nim jakiejś niecheci do innych zwierzat. Uważam, że dogada sie z każdym tylko potzrebuje czasu. O ile wpadanie na moje psy nie robiło na nikim wrażenia o tyle wpadnie na inne koty powodowało zadymyNapewno sie dostosuje tylko potzrebuje troszke czasu. Upodobał sobie wyrko mojego syna i tam przesypia wiekszość dnia.
Elvis jak najbardziej szuka DS. Domu, ktory bedzie miał swiadomosc potrzeb i możliwości kocurka.
MartynaP pisze:bylabys w stanie napisac jakis tekst opisujac go na tyle na ile go poznalas???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, Patrykpoz, puszatek i 35 gości