justyna8585 pisze:Trikolorka,wyjątkowo piękna,nawet mnie sie podoba, ma ok 6 mies., zdrowa,nie boi sie psów,ani kotów,niezwykle kontaktowa,przyjacielska
jaka piękna, jesooo, czemu ja nie mam wiekszego mieszkania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:Trikolorka,wyjątkowo piękna,nawet mnie sie podoba, ma ok 6 mies., zdrowa,nie boi sie psów,ani kotów,niezwykle kontaktowa,przyjacielska
Liwia_ pisze:Arnold -![]()
Trikolorka jest przepiękna, taka adopcyjna... Może wpadnie komuś w oko?Zanim wyjdzie z kociarni i nie wróci
Liwia_ pisze:Albo MartyneP, też robi ogłoszenia...
Czy ja bym mogła prosić, by ktoś napisał treść ogłoszeń kotów, które wstawiła Justyna? Zasponsorowałabym je wtedy.
justyna8585 pisze:Liwia_ pisze:Albo MartyneP, też robi ogłoszenia...
Czy ja bym mogła prosić, by ktoś napisał treść ogłoszeń kotów, które wstawiła Justyna? Zasponsorowałabym je wtedy.
Liwia,Justyna...same wiecie jak to jest z rotacją,nie wiem czy jest sens ogłaszania,bo potem ludzie przyjeżdżaja,a kot sobie akurat wyszedł na spacer.
mar9 pisze:a ja myślę, że ogłaszanie ma sens, jeśli ktoś przyjedzie do schronu a danego kota nie będzie to mozna poprosić o telefon, jak kot znowu sie pojawi to go przetrzymać gdzieś w zamknięciu, zadzwonić do tego człowieka, że kot złapany i mozna go odebrać
jest też szansa, że człowiekowi inny kot wpadnie w oko i temu innemu da dom
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 63 gości