Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:to ja jeszcze dopiszę, że ci Państwo jeszcze w kociarni siedzieli ze mną i wypytywali... bo oni co prawda tylko Maniusia i pieska mieli w planach, ale chcieli zobaczyć jeszcze inne koty. Tylko Pan Małżonkę hamował, żeby nie zabrać jeszcze innych kotów... ale myślę, że oni wrócą, i jeszcze jakaś bieda u nich dom znajdzie
CoolCaty pisze:Poznałam nowych Państwa Maniusia dziś w schronisku. Państwo adoptowali dziś również chudziutkiego pseudojamnisia. Wspaniali ludzie, ciepli i kochani. Wrażenie miałam bardzo dobre. Myślę, że Maniuś będzie rozpieszczony, wyprzytulany i bardzo kochany w nowym domku.
Georg-inia pisze:to ja jeszcze dopiszę, że ci Państwo jeszcze w kociarni siedzieli ze mną i wypytywali... bo oni co prawda tylko Maniusia i pieska mieli w planach, ale chcieli zobaczyć jeszcze inne koty. Tylko Pan Małżonkę hamował, żeby nie zabrać jeszcze innych kotów... ale myślę, że oni wrócą, i jeszcze jakaś bieda u nich dom znajdzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, Google Adsense [Bot], misiulka i 641 gości