Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czyli łacznie jest 17 kociaków, ale nie wiem co się stało z niektórymi, ktore zostały uśpione i dlaczego nic siękupy i dupy nie trzymawięc pierdzielę takie statystyki
tak tylko przykładowo chciałam zobrazowac
Dorota Wojciechowska pisze:Takie oto jedzenie dostają maleńtasy
Dla porównania położyłam parę kęsów juniora whiskasowego.
Niektóre z tych kluch są dwa razy grubsze od nogi kotka.
A obok na zlewie leży widelec, no ale po co go używać.
Przecież to puszka psia to pewnie i tak nie zjedzą - ale jedzenie jest - to czego się czepiają.
To już moje takie dywagacje .
sisay pisze:Rhodesiany pomagają kociętom![]()
Udostępniłyśmy nasze konto fundacyjne na potrzeby zbiórki karmy dla kociąt z Sosnowca.
Koleżanka za zebrane pieniążki kupi co trzeba.
Dane konta są na stronie http://www.adopcjerr.pl
Numer wklejam tez tu
06 1370 1170 0000 1706 4855 2202
Fundacja For Animals
Prosimy o dopisek, że dla kotów z Sosnowca
Rybka_39 pisze:zniknął czarno biały kocur nikt nic nie wie co się z nim stało
Jak to zniknął?
Odfrunął![]()
To trudno, będziemy szukać w piątek od rana, aż się znajdzie.Czyli łacznie jest 17 kociaków, ale nie wiem co się stało z niektórymi, ktore zostały uśpione i dlaczego nic siękupy i dupy nie trzymawięc pierdzielę takie statystyki
tak tylko przykładowo chciałam zobrazowac
Tak, ciekawie się zapowiada, co ma pisać na stronie, że kot zaginął?![]()
EWIDENCJA< EWIDENCJA I JESZCE RAZ EWIDENCJA, jak nie będą robić kartotek, jak każdy kot nie będzie miał identyfikatora, to koty będą dalej znikać z resztą jak szczeniaki.
Dorota Wojciechowska pisze:
Dzisiaj dowiedziałam się od stażystki że czarno bialy został wydany "jakimś kolesiom"
Co to za kolesie ? pytam "nO to by trzeba spreawdzić na KP" slyszę odpowiedź.
Tak ewidencja to podstawa i tego trzeba wymagać odgórnie i konsekwentnie.
Ponieważ do tej pory bazują na powiedzeniu że nie wiadomo kto przyjął, nie wiadomo skąd się wzioł![]()
A dzisiaj wychodząc kierownik mnie zagadnoł "Pani Doroto proszę tak trochę dyscyplinować O....- stażystkę"Panie kierowniku ja to tu jestem od myziania a od dyscypliny i podziału obowiązków jest pan!!!
terenia1 pisze:OBSERWACJE PO DZISIEJSZEJ WIZYCIE W SCHRONISKU![]()
ZAPLECZE![]()
od piatku wieczorem albo po południu pracownik schroniska wyprowadził wszystkie kociaki z jednej z bud, Dorotka w poniedziałek całą budę potraktowała Virkonem, ale dalej buda w dezynfekcji wszystkie kociaki są spacyfikowane w klatkach i budkach![]()
po dzisiejszej wizycie w schronie na zapleczu obserwacja:
1.wszystkie koty głodne wprost rzucały się na jedzenie
2. nie miały wody
3. dla kotów podano jedzenie psie mokre ogromnych rozmiarów nie dały radę zjeść tego,
4. kociaki poumieszczane w kontenerkach i koszykach nie mają miejsca na nic nawet nie mają gdzie się załatwić![]()
5. dorosła szlka umieszczona w maleńkiej klatce pomimo, iż była duża klatka za pzreproszeniem srała do wiór drewnianych umieszczonych na blaszanym talerzudopiero po moim wkurwie dał ją pracownik do dużej klatki, która była wolna
![]()
KWARANTANNA
1. jedna wielka kuweta wypełniona zasranymi i wilgotnymi trocinami
2. mokrego żarcia zero - puste michy
3. suche żarcie syfiate kociaki nawet nie tknęły![]()
4. koty głodne wprost rzuciły się na jedzenie
Nie wiem czy taka informacja wystarczyczy mam sporzadzać jakieś notatki czy coś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], lucjan123 i 52 gości