Bruno już w nowym domu. Trzymamy za Niego kciuki!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 30, 2010 14:27 Re: Bruno już w nowym domu. Trzymamy za Niego kciuki!

Świetnie :D
Oby wszystko się układało jak najlepiej. Nadal trzymam :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Sob paź 30, 2010 16:25 Re: Bruno już w nowym domu. Trzymamy za Niego kciuki!

galos3max pisze:...
co do moich kotow na razie najbardziej zaangażował sie Figo, nawet go dziś lizał po glowie :D
pozostałe dwa kocurki obserwują go z pewnej odległości. Jestem dobrej myśli :kotek:
I OGROMNIE SIĘ CIESZE :D :D :D :D :D :D :D :D

Rany nie mogłam zaglądnąć wcześniej. Ale wspaniałe wiadomości. Jednego kumpla już ma.

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Sob paź 30, 2010 18:24 Re: Bruno już w nowym domu. Trzymamy za Niego kciuki!

Sylwka pisze:
galos3max pisze:...
co do moich kotow na razie najbardziej zaangażował sie Figo, nawet go dziś lizał po glowie :D
pozostałe dwa kocurki obserwują go z pewnej odległości. Jestem dobrej myśli :kotek:
I OGROMNIE SIĘ CIESZE :D :D :D :D :D :D :D :D

Rany nie mogłam zaglądnąć wcześniej. Ale wspaniałe wiadomości. Jednego kumpla już ma.

Jak to przeczytałam to aż mi łzy w oczach stanęły. Tego mu chyba u nas najbardziej brakowało - kociego przyjaciela. On bardzo tęsknił za kontaktem z innymi kotami.
Jejku, oby tak dalej. Mam nadzieję, że się Wam ułoży.
...czekam na wiatr, co rozgoni ciemne, skłębione zasłony...
ObrazekObrazek

Bast

Od: Śro sie 17, 2005 15:18

Post » Sob paź 30, 2010 20:00 Re: Bruno już w nowym domu. Trzymamy za Niego kciuki!

wnioski po całym dniu:
Bruno jest spokojny, chodzi po jednym pokoju, ale jeszcze płoszy się, jak za szybko chcę podejść. Je bez problemu, sikał, ale kupki nie było.Jak na nowe miejsce, to oby tak trzymał, bo jest super. Na razie obrażony jest najmłodszy Homer, ale po wzięciu w lipcu Kaira było dokładnie tak samo, więc specjalnie się nie martwię :D Najlepiej układy wyglądają z Figusiem, który jest u nas ponad trzy lata. Myślę, że to bardzo dobrze, bo to Brunkowi pomoże się szybciej oswoić :D
TRZYMAM KCIUKI ZA MOJĄ KOCIĄ RODZINKĘ :kotek: :ok:
jak na pierwszy dzień, myślę, to świetnie Brunek sobie radzi :D :D :D :D
ObrazekObrazek

galos3max

Od: Sob lip 31, 2010 9:06

Post » Sob paź 30, 2010 20:06 Re: Bruno już w nowym domu. Trzymamy za Niego kciuki!

I po raz kolejny dwie kobiety na forum napisały piękną bajkę o Kocie. Prawdziwą bajkę :D

W dalszym ciągu trzymam kciuki za Bruna i spokojne dokocenie.

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Sob paź 30, 2010 20:26 Re: Bruno już w nowym domu. Trzymamy za Niego kciuki!

Wierzę, że będzie mu u Was najlepiej na świecie :1luvu:
Dziękuję w Jego imieniu :oops: :oops:
ObrazekObrazek

Bast

Post » Sob paź 30, 2010 20:33 Re: Bruno już w nowym domu. Trzymamy za Niego kciuki!

Wizja Brunona lizanego po łebku jakoś bardzo mnie wzruszyła :-) Chciałbym zobaczyć jaką ma wtedy minę - bo tak normalnie to Bruno mi się bardzo z Kłapouchym kojarzy z wyrazu pyszczka ;-)

Nawet nie wiecie jak się cieszę, że udało nam się wymarzyć Brunonowi taki domek. Wniosek na przyszłość: marzyć, marzyć i jeszcze raz marzyć - bo można wymarzyć :-)

Stasheck

Od: Śro cze 28, 2006 21:58

Post » Sob paź 30, 2010 22:11 Re: Bruno już w nowym domu. Trzymamy za Niego kciuki!

Bardzo się cieszę :1luvu: I dalej trzymam kciuki, tak na wszelki wypadek :) :ok:

katikot

Od: Pt paź 26, 2007 23:31

Post » Nie paź 31, 2010 19:10 Re: Bruno już w nowym domu. Trzymamy za Niego kciuki!

Czekamy na dalsze relacje :oops: :oops:
Nowy domek chyba musi założyć wątek całej swojej zwierzęcej rodziny :D
ObrazekObrazek

Bast

Post » Nie paź 31, 2010 19:54 Re: Bruno już w nowym domu. Trzymamy za Niego kciuki!

zaglądałam ciągle do Brunka i mocno mu kibicowałam.Kciuki wielkie za DS.Ale poczatki sa mocno obiecujące :!:
DT przeżyje choć nerwy ogromne.I nie jest ważne, która to z kolei adopcja. Kochany był i ciężko oddać takiego skarba :wink:
Kochany kociasty, znalazł swoje miejsce na ziemi :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lis 01, 2010 18:32 Re: Bruno już w nowym domu. Trzymamy za Niego kciuki!

Jakieś wieści? :oops:
ObrazekObrazek

Bast

Post » Pon lis 01, 2010 20:23 Re: Bruno już w nowym domu. Trzymamy za Niego kciuki!

wszystko spokojnie, tylko Bruno na razie nie chce specjalnie kontaktów z nami :( ale to było wiadome, ze łatwo nie będzie. za to ważniejsze, ze Homer coraz częściej zagląda do Brunka już bez burczenia :D
ObrazekObrazek

galos3max

Post » Pon lis 01, 2010 20:28 Re: Bruno już w nowym domu. Trzymamy za Niego kciuki!

i na razie Bruno woli zakątek pod łóżkiem, niż kontenerek :oops: położyłam mu tam jego kocyk, żeby czuł się bezpieczniej. apetyt mu dopisuje, jak tylko wychodzimy z pokoju, to leży na fotelu i na łóżku :ok: ucieka na nasz widok :oops:
ObrazekObrazek

galos3max

Post » Pon lis 01, 2010 20:39 Re: Bruno już w nowym domu. Trzymamy za Niego kciuki!

Przyzwyczai się. To nie jest łatwy kot ;) Przed nami też uciekał aż w końcu zaczął pozwalać na głaskanie. Jak tylko układy z czworonogami są OK to do Was na pewno się wkrótce przekona :ok: Może nie będzie to od razu miziak, który przychodzi na kolanka, ale miziak z niego będzie na pewno :ok: Widziałaś jak bardzo lubi być głaskany :P
ObrazekObrazek

Bast

[poprzednia][następna]