Na obiadek otworzę i postaram się zdać relację

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
margaretka2002 pisze:A ja dzisiaj walcze z Jonaszem o Graua... Na poczatku olewal Bozite, a teraz jak mam jeszcze 2 kartoniki to nagle zaczal ja uwielbiac, Grau zostal zbojkotowany... No nic, zobaczymy ile czasu potrzeba, zeby kot zdechl z glodu majac pelna miske...
OKI pisze:A, znaczy Dzikuska?![]()
No tak, jej się trzeba obawiać, bo u niej kotoviroza się całkiem spod kontroli wyrwała
margaretka2002 pisze:A ja dzisiaj walcze z Jonaszem o Graua... Na poczatku olewal Bozite, a teraz jak mam jeszcze 2 kartoniki to nagle zaczal ja uwielbiac, Grau zostal zbojkotowany... No nic, zobaczymy ile czasu potrzeba, zeby kot zdechl z glodu majac pelna miske...
OKI pisze:Po paru tygodniach przerwy na śniadanko znów była mieszanka barfowa![]()
Deli się pokręciła 30 sek., podumała i wyciągnęła kawał mięcha, żeby go pod szafką zjeśćSzelmiasta popatrzyła z wyrzutem, ale jak zobaczyła, że młoda wcina, to na wszelki wypadek zajęła się swoją porcją
Tać dumała nad michą i dumała, po czym zrobiła minę Może bym i zjadła, ale jeszcze sobie pomyślisz, że lubię...
i odeszła z godnością licząc na to, że się złamię i dostanie swoje chrupy
![]()
Teraz Szelma bawi się z Delką wydając przy tym dźwięki, jakby młodą ze skóry obdzierała
Kociara82 pisze:OKI pisze:Kociara82 pisze:no, odezwala sie najwieksza miauowa cioteczka kotnaperka
Znaczy się, kto?![]()
![]()
znaczy sieMała Dzikuska pisze:Ty oczywiście tylko dla towarzystwa, żeby się kicia nie nudziła... Może jeszcze do ochrony... przed cioteczkami - kotnaperami...
OKI pisze:A, znaczy Dzikuska?![]()
No tak, jej się trzeba obawiać, bo u niej kotoviroza się całkiem spod kontroli wyrwała
OKI pisze:Nie-nie, Dzikuska sama wymaga leczenia
tillibulek pisze:OKI pisze:A, znaczy Dzikuska?![]()
czyzby u Dzikuski szykowal sie 3i kotecek?
Mała Dzikuska pisze:A co to za obgadywanie za plecami?! Hm...Tylko się człowiek na chwilę od Miau odłączy, a już się na niego zmawiają...
![]()
Leczenia nie wymagam, dopiero teraz czuję się całkowicie zdrowa! Powiem wiecej, wreszcie mam poczucie pełnej rodzinki... ( no, może prawie pełnej)
kalair pisze:Łoł..
kocurzyca41 pisze:No jak poszła po to mięcho to zginęłaTaciuniu,głodna nie jesteś
![]()
Ja dziś korzystając z wolnego dnia przebiegłam się do weta.Raz z Funiem na obcięcie pazurków,wróciłam z nim zabrałam Dzidkę na szczepienie i znowu krucgalopkiem w tą i nazad.Panna Dzidzia zdrowa,ząbki,uszki,oczka wporzo.W przyszłym tygodniu odrobaczamy obie panny,bo Milka już wszystkie szczepienia przeszła.Spaliłam trochę kalorii,to w nagrodę kupiłam lody i będę je żreć![]()
![]()
kociczka39 pisze:
tillibulek pisze:OKI pisze:A, znaczy Dzikuska?![]()
czyzby u Dzikuski szykowal sie 3i kotecek?
tillibulek pisze:OKI pisze:Po paru tygodniach przerwy na śniadanko znów była mieszanka barfowa![]()
Deli się pokręciła 30 sek., podumała i wyciągnęła kawał mięcha, żeby go pod szafką zjeśćSzelmiasta popatrzyła z wyrzutem, ale jak zobaczyła, że młoda wcina, to na wszelki wypadek zajęła się swoją porcją
Tać dumała nad michą i dumała, po czym zrobiła minę Może bym i zjadła, ale jeszcze sobie pomyślisz, że lubię...
i odeszła z godnością licząc na to, że się złamię i dostanie swoje chrupy
![]()
Teraz Szelma bawi się z Delką wydając przy tym dźwięki, jakby młodą ze skóry obdzierała
OKI, te Twoje relacje zawsze poprawiaja mi humor![]()
![]()
a moje kotki znielubily miesko, wiec teraz zazdroszcze wszystkim, ktorych kotki miesko jedzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 317 gości