AYO pisze:Weź mnie nie yrytuj

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Weź mnie nie yrytuj
psiama pisze:Charm, biednia kiecieńkaCzy rokowania OK, łapcia ma szanse do całkowitego powrotu do sprawności ?
psiama pisze:AYO pisze:Weź mnie nie yrytuj
Znaczy gorzej niz myślałam. AYO, jak jeszcze raz usłyszę, że turbohalera zostawiłaś w domu, nie ręczę za siebie !
charm pisze:psiama pisze:AYO pisze:Weź mnie nie yrytuj
Znaczy gorzej niz myślałam. AYO, jak jeszcze raz usłyszę, że turbohalera zostawiłaś w domu, nie ręczę za siebie !
pojedziemy razem - odległość mamy taką samą...
AYO pisze:Psiama a ty w celach wychowawczych do mnie czy turystycznych
solangelica pisze:Ayo, dobrze ze udalo sie w pore zareagowac... temperatura jest koszmarna - moja mama ledwie zipie, rano poszla kupic chleb i nie wychodzi z domu. Pranie schnie ekspresowo.
Ja wychodzac z Lidla (gdzie klimatyzacja i chlodek) doznalam szoku jak goraca fala uderzyla mnie w pluca.... Nie dziwie sie ze ludzie zle sie czuja...
charm, poglaskaj ode mnie biedusie, mam nadzieje ze wszystko dobrze sie z nia skonczy...
AnniHilli zapraszam na kawe! Do kiedy jestes w Krk?
Sabinka po ciachnieciu. Wlasnie siedzi w kuwecie i wymiotuje. Przyjechala wybudzona i wkurzona, zdezorientowana na maksa... Dostanie tylko wode dzis wieczorem i zobaczymy jak sie bedzie czula rano.
Uff. Przynajmniej przestanie spiewac
AniHili pisze:
Sol, wyjeżdżamy w niedzielę rano
AniHili pisze:Kleszcze to wredne dziady! Ja mówię wszem i wobec, że na to paskudztwo trzeba strasznie uważać - mój Tatuś niezbyt uważał i teraz ma podejrzenie boreliozySol, napiszę Ci SMS-a co z tą kawą jak już przeżyję robienie tatoo
AniHili pisze:No i mam wypasionego kota na łopatce
AniHili pisze:No i mam wypasionego kota na łopatce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 592 gości