Uploaded with ImageShack.us
Między Gagą a Hogą jest co najwyżej kilka dni różnicy ale i rozmiarowo i stopniem rozwoju różnią się znacznie, Gaguś to taki mały nieporadny żuczek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marea pisze::roll:
A skąd aż 4, 1 + 2 = 3 ?!
mpacz78 pisze::roll: Czyżby Asia planowała nie oddać któregoś z tymczasów, a moze Fuksi nie mam wywozić do Torunia ?
![]()
czy tylko z niewyspania się w rachunkach pomyliła![]()
Kociaki nieźle urosły, jak ostatnio widziałam Hogę to taki szczurek był a teraz proszę mały kotek
Marea pisze::lol: Maupa jedna no...
Pogadaj z Blusik to może po znajomości Ragdolka przygarniesz
seja pisze:
Wiesz im więcej kotów tym weselej
Jak będę miała własny dom to będę miała 10 kotówi wielką wolierę.
I kogoś do sprzątania kuwet...
seja pisze:Marea pisze::roll:
...liczę , że może Masię znajdę...
I też myślę o adopcji następnej kotki, długowłosej, zawsze taką chciałam mieć... więc w sumie to 5kotów.
Marea pisze:seja pisze:
Wiesz im więcej kotów tym weselej
Jak będę miała własny dom to będę miała 10 kotówi wielką wolierę.
I kogoś do sprzątania kuwet...
Asia Ty to masz jakąś awersję do tych kuwetwstaw do łazienki czy w jakieś odległe miejsce coby w oczy nie kłuło i już
ja tam sprzątam i 5 razy dziennie, mam kuwetę obok kibelka, co to za problem przecie i zapaszku nie ma....korzystam sama to przy okazji uprzątam bo jakby mi maupy na łapach stare urobki roznosiły to bym wykitowała
mpacz78 pisze:seja pisze:Marea pisze::roll:
...liczę , że może Masię znajdę...
I też myślę o adopcji następnej kotki, długowłosej, zawsze taką chciałam mieć... więc w sumie to 5kotów.
Życzę znalezienia Maśki.
A długowłosych nie polecam, jednego mam i nigdy więcej, znaczy kocham go ponad wszystko ale z czesaniem i kudłami wszędzie tylko zbędny kłopot, mój Blek nie lubi czesania, jak mu się kołtuny zrobią to muszę nożyczkami wycinać i tylko jak śpi bo inaczej dostanę po łapach, e tyle zachodu tylko dla wyglądu... chociaż jak czasem swoją kitą zarzuci to szczęki wszystkim opadają.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 60 gości