Agat i Aksamit za TM [*] [*] ZABIŁA JE PANLEUKOPENIA !!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lip 14, 2010 21:21 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

też zauważyłam, że mają nieco orientalną urodę :ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Śro lip 14, 2010 21:24 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

a co z mamą chłopaków. Jak dalej dzika, to nie lepiej ją wypuścić?

izydorka

Post » Śro lip 14, 2010 21:25 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

to kiedy sliczna Ninka zamruczy w nowym domku? :1luvu:

hej, chlopaki, na gore, kociaki kochane! :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lip 14, 2010 22:37 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

Powiew orientu...
Jeśli fascynuje Cię tajemnicza i oryginalna kocia natura, to możesz stać się opiekunem niezwykłego zwierzaka.
Czarne pręgowane z białym, o subtelnie wydłużonych pyszczkach kocurki, których wygląd przypomina nieco te szlachetne koty, które w Egipcie wielką czcią otaczane były, czekają na przyjazny dom.
Różowe noski, wystające kości policzkowe, czarne ogonki i delikatne futerka to najbardziej charakterystyczne cechy kociaków.
A'Gat i Ak'Samit chciałyby być Czyjeś...

ma być cechy :roll:
Ostatnio edytowano Czw lip 15, 2010 17:03 przez izydorka, łącznie edytowano 1 raz

izydorka

Post » Śro lip 14, 2010 22:54 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

izydorka pisze:Powiew orientu...
Jeśli fascynuje Cię tajemnicza i oryginalna kocia natura, to możesz stać się opiekunem niezwykłego zwierzaka.
Czarne pręgowane z białym, o subtelnie wydłużonych pyszczkach kocurki, których wygląd przypomina nieco te szlachetne koty, które w Egipcie wielką czcią otaczane były, czekają na przyjazny dom.
Różowe noski, wystające kości policzkowe, czarne ogonki i delikatne futerka to najbardziej charakterystyczne cech kociaków.

powalilas mnie tym tekstem na kolana normalnie :1luvu: :ryk:

Kociara82

Post » Czw lip 15, 2010 10:46 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

izydorka pisze:Powiew orientu...
Różowe noski, wystające kości policzkowe, czarne ogonki i delikatne futerka to najbardziej charakterystyczne cech kociaków.

Izydorko tekst :ok: :ok: :ok:
Dosłownie powalający :1luvu: :1luvu: :1luvu:
bardzo dziękuje
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lip 15, 2010 15:21 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

a ja sie zjawie jutro pofocic slonka :)
te orientalne szczegolnie :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Czw lip 15, 2010 18:20 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

Kociara82 pisze:a ja sie zjawie jutro pofocic slonka :)

To trzymam :ok: zeby byly w nastroju. Bo w te upaly ostatnio wcale nie mialy humorku na obfacanie :P
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw lip 15, 2010 18:25 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

Caragh pisze:
Kociara82 pisze:a ja sie zjawie jutro pofocic slonka :)

To trzymam :ok: zeby byly w nastroju. Bo w te upaly ostatnio wcale nie mialy humorku na obfacanie :P

wcale im sie nie dziwie... :roll: Cos wymyslimy... :ok: :ok:

Kociara82

Post » Czw lip 15, 2010 19:05 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

No teraz z klima, to im pewnie lepiej :)

A Nince, tej Cuuuuudoooownej Kici wiele radosci w nowym domku :1luvu: Jej to bylo trudno foty zrobic z innego powodu :D Ruszala sie fryga, ni chwili, ni sekundy w jednej pozycji :ryk:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw lip 15, 2010 19:40 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

izydorka pisze:a co z mamą chłopaków. Jak dalej dzika, to nie lepiej ją wypuścić?

Tylko gdzie ja wypościć :? Jej piwnica została zamknięta a nawet nie wiem na którym to było osiedlu :x
Dostosowała się do moich kotów i z nimi się bawi , ona nienawidzi i się panicznie boi ludzi .... wcale się jej nie dziwie bo jeśli ludzie w nią kamieniami walili tez bym była dzika ...

Nie dawno do nowego domku pojechała Ninka :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lip 15, 2010 19:51 Re: 2''orjentalne'' 4 mies kociaki szukaja DS zdj str 23 Tychy

no, mnie w niedziele Ninka podgryzala :D konkretnie moj nos :D :D Niesamowicie wesola istotka :1luvu:
Zdazylam wycalowac lapki, lepek, pysio... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: sama slodycz :1luvu: :1luvu: jak zacznie psocic i broic jak to male kocie, to domek zapomni, ze telewizor ma, bo to bedzie najlepsza komedia :ryk: :ryk: :ryk: Duzo radosci, milosci, mizianek, szczescia, rak do glaskania, kolan do ugniatania i zawsze pelnej miseczki z woda i najlepszymi kocimi karmami zycze ci, slodzinko kochana w nowym domku! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Pt lip 16, 2010 0:37 Re: 2''orjentalne'' 4 mies kociaki szukaja DS zdj str 23 Tychy

Agat i Aksamit tez chcą mieć swój na zawsze domek .....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lip 16, 2010 3:38 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:
izydorka pisze:a co z mamą chłopaków. Jak dalej dzika, to nie lepiej ją wypuścić?

Tylko gdzie ja wypościć :? Jej piwnica została zamknięta a nawet nie wiem na którym to było osiedlu :x
Dostosowała się do moich kotów i z nimi się bawi , ona nienawidzi i się panicznie boi ludzi .... wcale się jej nie dziwie bo jeśli ludzie w nią kamieniami walili tez bym była dzika ...

Mimo wszystko szczęśliwsza będzie na wolności, u Ciebie to jest jakby za karę w wiezieniu...no i raczej nie do adopcji, więc co, całe życie za kratami? Straszna perspektywa...

izydorka

Post » Pt lip 16, 2010 8:34 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

izydorka pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Mimo wszystko szczęśliwsza będzie na wolności, u Ciebie to jest jakby za karę w wiezieniu...no i raczej nie do adopcji, więc co, całe życie za kratami? Straszna perspektywa...

Bez przesady :roll: , straszne było by zakatowanie jej kamieniami , straszna była by śmierć pod kołami samochodu , straszna jest śmierć z głodu , lub z zimna ( za nie długo zima i zamknięte okienka ! ) A jeśli mi nie wierzysz ze jej u mnie dobrze to zapraszam :twisted: Znów 2 dni temu widziałam '' szczęśliwego '' kota piwnicznego :evil:
A do której piwnicy ją wyeksmitować :? Już raz dostała eksmisje :evil:
Zapraszam do mojego '' wiezienia '' i zobaczysz na własne oczy jak one się u mnie '' męczą ''
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]