Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 15, 2010 10:10 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Iweta pisze:
MartynaP pisze:ja podawalam mleko dla niemowlat,dajesz dwa azy wiecej proszku niz w przepisie.ja mam takie radyod bianki z dogo specjalistki w tych sprawach.
wykarmilam tak 6 szczeniat i kociat tez kilka
mleko nan ,bebiko itp.

Dzieki, wkurza mnie kobita , bo mi próbuje wmówic, ze zawsze jak miała kota to dawała mu mleko krowie i nic mu nie było :evil: Zapytałam ja czy którys z tych kotów miał 3 tygodnie.
Ale chyba zaszczepiłam w niej mysl, ze jak tak dalej nie będzie mogła sobie z tym maluchem poradzic to moze go odda do kotki z powrotem na jakies dwa tygodnie i dopiro potem weźmie jak juz bedzie bardziej samodzielny 8)

Zobaczymy, dałam jej mój nr telefonu, namówiłam, zeby chociaz ugotowała kleik ryzowy na filecie z kurczaka. Ja tak dokarmiałam maluchy ale starsze o jakies 2-3 tygodnie, ale mimo wszystko kleik jest lepszy od krowiego mleka.

oj po krowim to sraczka murowana :(
jeszcze mozna twarozek podgrzany dac ale to jak juz probuje sam jesc
no to niejest łatwa sprawa jeszcze go dogrzewac trzeba,jak ma duzo czasu i checi to moze da rade.dobrze by bylo jakby go oddala kotce albo komus doswiadczonemu w takich maluchach
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Sob maja 15, 2010 10:27 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

MartynaP pisze:
oj po krowim to sraczka murowana :(
jeszcze mozna twarozek podgrzany dac ale to jak juz probuje sam jesc
no to niejest łatwa sprawa jeszcze go dogrzewac trzeba,jak ma duzo czasu i checi to moze da rade.dobrze by bylo jakby go oddala kotce albo komus doswiadczonemu w takich maluchach

Chęci? jakiej chęci ? Nawet nie ma o czym mówic, zaraz ide jeszcze raz i to już ostatni, jesli nie zrozumie to nic wiecej nie zrobie :roll:
Rozmawiałam z Majka , przekaże co się dowiedziałam i co ma zrobic, jesli nie zrobi to ja już nie mam na to wpływu, niestety :roll: Nawet nie bardzo chciała mi dac swój nr telefonu bo chyba sie obawiała, ze ja bede "molestować" w tej sprawie.
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob maja 15, 2010 10:53 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

dzień dobry sobotnio :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob maja 15, 2010 13:27 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Madziula dziękiObrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Sob maja 15, 2010 13:31 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Ja też karmiłam trzytygodniowe kocię krowim mlekiem (podrzucone na przechowanie przez koleżankę, z butelką i owym mlekiem), wet powiedział, że może być i że takie małe kocię może nie mieć jeszcze nietolerancji. I biegunki nie zanotowałam żadnej (przez tydzień je miałam), a wiem, że mała wyrosła na dorodną kocicę. Kupiłam wtedy u weta jakieś saszetki z preparatem mlekozastępczym, ale były drogie, a ja nie miałam kasy na finansowanie wyżywienia czyjegoś kota...
Tak że nie jest to takie na 100% oczywiste, że krowie zaszkodzi. Chociaż wiem, że to niepopularny pogląd.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Sob maja 15, 2010 13:32 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Prawdopodobnie kotek jest starszy, ma ok 7 tyg. Czy tak jest na prawdę nie wiem, ale chcę wierzyć. Podobno sam sie wysikuje, a to juz dobrze. Powiedziała, ze bedzie mi dawała znac co z małą , bo podobno to kotka.
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob maja 15, 2010 16:10 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Kropeczka13 pisze:Madziula dziękiObrazek

a za co ty mi tak dziękujesz ??
jeśli za warkę to daj spokój :) staram się jak mogę bo inaczej nie mogę ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob maja 15, 2010 16:55 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Sob maja 15, 2010 19:18 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Ja już po pracy więc zaczynam majowanie a tu cicho czy wszyscy już śpią czy tak się bawią :piwa: :ryk: :ryk:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Sob maja 15, 2010 19:49 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

bubor pisze:
mar_tika pisze:
Twoje ulubienica Tosia jedzie w środe do nowego domku,narazie na próbę ponieważ w nowym domku mieszka już pewna panna też szylkretka 2 letnia Basia :mrgreen:

Jak widzę nie tylko ja jestem zakręcony w temacie szylkretowych futerek 8) , oby panny dogadały sie raz dwa :ok: :ok: :ok: .
Porzy okazji podsyłam Wam jeszcze to :wink: .................http://www.youtube.com/watch?v=ohfUilfpFUY

Wiedział Cytryn co robi.Właśnie chłopak pojechał do nowego domu :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob maja 15, 2010 19:58 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

I ponawiam pytanie czy ktoś na stałę obstawi choć jedną stronę z ogłoszeniami?
To jest bardzo ważne!!.Własnie przyjechała kolejna tura kotów ze schroniska.Kociaki wyciągnięte dzięki temu że do adopcji pojechał Cytryn,jutro jedzie Marcko a w środę Tosia.
ADOPCJE TO PODSTAWA!

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob maja 15, 2010 20:06 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Co ja mogę powiedzieć :cry: ten świat jest stworzony od dupy strony :cry: dziś życie straciło 6 ślepych maluszków tylko dlatego że ślepe, nie były rasowe albo w typie rasy, albo coś tam... 4 czarnuszki i 2 pręguski :cry: no cóż nic nie poradzę nie zbawię całego świata, ale serce boli rozum mówi co innego, serce co innego :cry: Do dupy jest to wszystko i tyle :cry: :cry: :cry: Mam zajebistego kaca moralnego i parszywego doła psychicznego :cry:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob maja 15, 2010 20:34 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Hej....ledwo udało mi się wejść w ten durny internet.

Jestem - również jestem zajebiście wkurwiona, zdołowana i .........
Jestem zabójcą - możecie mnie nawet zlinczować - byłam w Dąbrowie uśpić 3 -dniowe kocięta.

Oprócz tego byłam uśpić kotkę którą tydzień temu wypuściłam na wolność po sterylizacji. Kotka została dziś potrącona przez samochód. Przez jakiegoś gnoja, który nawet nie raczył się zatrzymać........ Miała przetrącony kręgosłup, zmiażdżoną miednicę, pokiereszowane łapki tylnie, urwany ogon. Ostatkami sił doszła na podwórko gdzie się wychowała. Kotka do ostatnich chwil totalnie dzika. Nic się nie da zrobić.
Mam wrażenie ze nie pasuję do tego pieprzonego Syfu - Świata.
MIKUŚ

Post » Sob maja 15, 2010 20:37 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Dla koteczki , dla kociątek ........[i] :(

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob maja 15, 2010 21:05 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

mar_tika pisze:I ponawiam pytanie czy ktoś na stałę obstawi choć jedną stronę z ogłoszeniami?
To jest bardzo ważne!!.Własnie przyjechała kolejna tura kotów ze schroniska.Kociaki wyciągnięte dzięki temu że do adopcji pojechał Cytryn,jutro jedzie Marcko a w środę Tosia.
ADOPCJE TO PODSTAWA!

Ja się piszę na następujące ogłoszenia które będę uaktualniać:
www.drobne.pl
www.sosnowiec.olx.pl
www.adopcje.org
www.szerlok.pl
Mogę też inne dopisać ale najpierw muszę znaleść stronki na których można to zrobić :ok:

Mikuś i tak Cię podziwiam bo ja bym chyba rady nie dała :cry:
Za maluszki i dzikuska [*] :(
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

[poprzednia][następna]