Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
noemik pisze:Tweety, edit_f - u dr Lisa umówione sterylki na środę i czwartek w przyszłym tygodniu, po jednej.
Dobrze by było złapać kociaste wcześniej i dostarczyć do mnie wieczorem na dzień przed, czyli odpowiednio we wtorek i środę wieczorem. Wtedy ja podrzucę kota do weta rano - i będzie do odbioru po 17tej.
Postaram się umówić dziś jeszcze coś (może dr zgodzi się na 2 koty w każdy z tych dni, tylko trzeba rano je do weta odstawić, zobaczymy). Dam znać.
Rozumiem, że jeśli na podchorążych już łapiecie, to mogą przeczekać do sterylki na Chocimskiej, tak?
ktoś ma coś, co można ciachnąć dziś popołudniu? Toszy nie udało się złapać kocura. Mamy wolne miejsce u dr Lisa na 16.00-16.30. Ktoś ma dzika czy coś?
solangelica pisze:hej ja tak na szybko z pytaniem:
do kiedy mozna zamawiac zwirek kruszon?
noemik pisze:czarna kotka na szczęście nie była w ciąży.
już po sterylce - dzięki wisłackikocie za transportowanie panny tam i nazad na chocimską.
queen_ink - myślę, że możesz łapać w przyszłym tygodniu, co myślisz o tym, Tweety?
solangelica - czy klatka jest już wolna u Ciebie dla następnego ciachanego kota
ile mamy sterylkowych klatek na chocimskiej wolnych?
Tweety pisze:krew nagła człowieka zalewakastrujemy koty od pani z Zielonek. Sąsiadka obok ma ich też ze dwadzieścia, bo dzieci znajdują i znoszą i za Boga Ojca nie pozwalają ciachnąć, panienki z gimnazjum i liceum. I mnoży się im to tam na okrągło, w nie najlepszej kondycji a one radosne, bo znajdują im domy więc po co sterylizować. Pani Krysia już miała w rękach jedną kotkę ale panny dostały spazmów i trzeba było im oddać tego kota. Ożesz kur ..., no!!
Tweety pisze:U mnie Murka zaraziła już Rufina, zaraz pewnie całe towarzystwo rozkicha się na dobre
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], puszatek i 153 gości