Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 06, 2010 8:04 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:Oczi....zołotyje, oczi strasnyje i priekrasnyje :1luvu: :1luvu: :1luvu: Och, Czupiurek, koszka, żizn maja, liubow maja.... :oops: :oops: :oops:

Jasmina.....naduzyłaś płynów wyskokowych? :roll:
szukamy domu dla białej.... :?
Serniczek

Post » Wto kwi 06, 2010 13:30 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Serniczek pisze:
Jasmina pisze:Oczi....zołotyje, oczi strasnyje i priekrasnyje :1luvu: :1luvu: :1luvu: Och, Czupiurek, koszka, żizn maja, liubow maja.... :oops: :oops: :oops:

już przez te modlitwy popada w uzależnienie ...czymś przecież Wielce Szanowna Pani Jasmina musi gardło przepłukać :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Wto kwi 06, 2010 15:15 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Basica pisze:
Serniczek pisze:

już przez te modlitwy popada w uzależnienie ...czymś przecież Wielce Szanowna Pani Jasmina musi gardło przepłukać :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Wto kwi 06, 2010 19:15 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

na allegro kotka mco (nie ma slowa o rodowodzie a ja nie pytalam) poszukuje domu ( nieodplatnie)
łatwo znależć
wysterylizowana więc nic jej nie zagraża
wystawiający równiez bardzo rozsądnie ustawil aukcje więc i z tej strony bezpieczna
informację umieszczam, bo może ktoś marzy o takim kocie a marzenia jak wiadomo są po to, aby je spelniać :wink:

edit:
dodatkowo na miaukunowie jest do adopcji kotka mco (rodowodowa) w dwupaku z szylkreta krótkowlosą
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto kwi 06, 2010 21:01 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Basica pisze:Jasmina.....naduzyłaś płynów wyskokowych? :roll:

Człowiek myśli, że jest wśród swoich :roll: , zaufa :? , otworzy się :oops: , I COOOOOO :cry: :cry: :cry:
Nie zrozumieją, nie wesprą, a jeszcze ocenią i pouczą 8O
Homo homini :pig: est :(
A KTO TU NIBY JEST NORMALNY :roll: :?: :roll: :?: :roll:

Że tam czasem jakieś winko (wyłącznie w celach modlitewnych :mrgreen: ) - TO OD RAZU UZALEŻNIENIE 8O
Jasmina

Post » Wto kwi 06, 2010 21:08 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Avian pisze:Faktycznie czarny Tayson dzięki pomocy mirki_t został wyciągnięty z bydgoskiego schronu i jest już w Poznaniu w dt Catherine.
Kuwetka zaliczona, na razie miziasty - domek już na niego czeka, choć najpierw wizyta u weta, bo zasmarkany.

To nie tak. Tayson został zabrany ze schroniska za zgodą a nawet na prośbę pani dyrektor. Z tego schroniska kotów nie trzeba wyciągać.

Biała persiczna również ma dt, ale w Bydgoszczy.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Wto kwi 06, 2010 22:28 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:

Człowiek myśli, że jest wśród swoich :roll: , zaufa :? , otworzy się :oops: , I COOOOOO :cry: :cry: :cry:

Że tam czasem jakieś winko (wyłącznie w celach modlitewnych :mrgreen: ) - TO OD RAZU UZALEŻNIENIE 8O

W.S.P. Jasmino ja tego nie napisałam, to jest czysta manipulacja...mój jest ten kawałek o płukaniu W.Szacownego Gardełka Wielce Szacownej Pani Jaśminy.... i proszę o nie wkładaniu cudzego cytatu w mój cudzysłów :evil:

a winko mszalne, używane wyłącznie w celach modlitewnych jest jak najbardziej trendy :mrgreen:

Basica

Post » Wto kwi 06, 2010 23:06 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

UUUUps :oops: Po winku - jak to mówią - wszystkie (Sz. P. :wink: ) Basice jednakie :roll:

No tak, teraz wykryłam, kto mnie SZKALUJE I OCZERNIA - W.Sz. P Serniczek :strach: 8O :strach:
Tym bardziej - TO BOLI :crying: :crying: :crying:
Jasmina

Post » Śro kwi 07, 2010 8:13 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:

dobre pytanie......przyjmuję kandydatury na stanowisko "normalnego" na Puchatkowie.... osobiście nikt mi do głowy nie przychodzi( bez urazy oczywiście)..Biorąc za normę mało emocjonalny stosunek do kocich nieszczęść-wszyscy tu obecni to zdeklarowane czubki.
Obok cierpienia spokojnie nie przejdą-wywina kazdy,karkołomny numer-byle zwierzakowi pomóc :D Nie dojedzą,nie dospią, ukradna jakby było trzeba,wydobęda szantazem lub niecnym podstepem,wyleczą chocby i mówiono,ze nie warto,rozczeszą to co nierozczesywalne,oswoja to co od wieków dzikie, nakarmia niejadki,znajda teoretycznie nieistniejące w czasoprzestrzeni domy tymczasowe i stałe.... Puchatkowo-Wariatkowo. A...i niektórzy za kołnierz nie wyleją,żeby bezprzewodową łącznośc z Góra utrzymać w celu wynegocjowywania odroczeń powołania za TM.. :ryk:
Serniczek

Post » Śro kwi 07, 2010 8:18 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Toś nas podsumowała 8O :ryk: :ryk: :ryk:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Śro kwi 07, 2010 8:19 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Serniczek pisze:przyjmuję kandydatury na stanowisko "normalnego" na Puchatkowie.... osobiście nikt mi do głowy nie przychodzi( bez urazy oczywiście)..Biorąc za normę mało emocjonalny stosunek do kocich nieszczęść-wszyscy tu obecni to zdeklarowane czubki.
Obok cierpienia spokojnie nie przejdą-wywina kazdy,karkołomny numer-byle zwierzakowi pomóc :D Nie dojedzą,nie dospią, ukradna jakby było trzeba,wydobęda szantazem lub niecnym podstepem,wyleczą chocby i mówiono,ze nie warto,rozczeszą to co nierozczesywalne,oswoja to co od wieków dzikie, nakarmia niejadki.... Puchatkowo-Wariatkowo. A...i niektórzy za kołnierz nie wyleją,żeby bezprzewodową łącznośc z Góra utrzymać w celu wynegocjowywania odroczeń powołania za TM.. :ryk:

I tak trzymać.. :D
Jesteśmy po prostu normalni inaczej.. :twisted:
Ale raczej się nie zmieniajmy.. :D

Sorry za milczenie, ale znowu mam zepsutego kompa.. wrr..
dzisiaj, mam nadzieję, będzie już naprawiony..
A pisanie na laptopie denerwuje mnie okropnie, stąd ta cisza..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro kwi 07, 2010 8:20 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Ciocia aamms nie koffa touchpada ;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro kwi 07, 2010 8:26 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

estre pisze:Toś nas podsumowała 8O :ryk: :ryk: :ryk:

chcesz nam wmówić,że nie pijesz????? :lol:Człowiek nie kaktus-musi pić :D
Serniczek

Post » Śro kwi 07, 2010 8:37 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Serniczek pisze:
estre pisze:Toś nas podsumowała 8O :ryk: :ryk: :ryk:

chcesz nam wmówić,że nie pijesz????? :lol:Człowiek nie kaktus-musi pić :D

a jak jeszcze w tym piciu jest kilka %....tym lepsze połączenie z górą, a przecież o to w tym wszystkim chodzi....o właściwe połączenia :mrgreen:

Basica

Post » Śro kwi 07, 2010 8:39 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Ja przepraszam za wtręt, bo choć jestem tu tylko czasem gościem zauważyłam, ze trudno znaleźć na wątku jakąkolwiek informację o potrzebującym kocie.

Może wrócimy do poprzedniego pomysłu dwóch wątków - Puchatkowo na rozmowy luźne, a Adopcje tylko i wyłącznie dla kotów w potrzebie????
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

[poprzednia][następna]