LOLEK - MA DOM!!!! :))) - i jest szczęśliwy :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 23, 2010 9:03 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Wiadomo,chciałoby się tego kota wyściskać,wygłaskać,wycałować ale skoro sobie pan kot nie życzy niech stanie się wedle jego woli. Najważniejsze że jest bezpieczny a reszta przyjdzie z czasem.Zdążysz osiwieć od tego czekania a on któregoś dnia trąci cię noskiem : ty siwa głaszcz mnie, i to w tej chwili :D :P :wink:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pt kwi 23, 2010 9:24 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Śniło mi się już, że ładuje się na mnie i domaga głaskania

Ja to chyba jednak nie jestem za bardzo do polubienia
Jak przyniosłam jedzonko do łazienki to ok
Ale ja potem jeszcze w tej łazience siedziałam!!!! Wyszłam i zastała Korka niedaleko drzwi - spojrzał na mnie z takim wyrzutem!!! Jak ja śmię tam jeszcze siedzieć kiedy on jeść chce!!!

Na moje oko Korek schudł! Ale to może moje życzenie.

A dziś w nocy stało się to czego się niestety spodziewałam.
Późnym wieczorej a raczej nocą już - około 1 było. Basia szalała z brzęczącą piłeczką.
Korek przyszedł do pokoju i kolejny raz się jej przyglądał.
A nocą - gdzieś około 4 obudził mnie brzęk piłeczki. Nie tak masakryczny jak przy Basi - taki lekko nieśmiały. Może dlatego mnie obudziło - bo demolki Basi już spokojnie przesypiam. Rozglądnęłam się po sypialni. Basia i śFirek byli w łóżku.
Więc jedyna alternatywa, że Korek atakował piłkę w salonie!
Napatrzył się na zabawy Basi i zachciało mu się spróbować :-)

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pt kwi 23, 2010 13:47 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Czyli mały kroczek do przodu :D :ok:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pt kwi 23, 2010 14:13 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

no to supper, poobserwował, poobserwował i..... :)

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Pt kwi 23, 2010 14:29 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

:ok: :ok: :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Nie kwi 25, 2010 13:40 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Korek w ciagu dnia sypia pod łóżkiem - tam jest psi, wiklinowy koszyk
W nocy wybiera bardziej wygodne miejsca - dziś zastałam go na fotelu w salooonie
A do Koreczka dołączyła Basia - chyba się lubią

Obrazek

Cammi

Post » Nie kwi 25, 2010 13:43 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Wzruszyłam się... Naprawdę wspaniałe wieści tu czytam. Korek :1luvu:

A jak się ma psineczka?

Pozdrawiam gorąco!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie kwi 25, 2010 14:20 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Cammi pisze:Korek w ciagu dnia sypia pod łóżkiem - tam jest psi, wiklinowy koszyk
W nocy wybiera bardziej wygodne miejsca - dziś zastałam go na fotelu w salooonie

Obrazek

Kochany Korek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I chyba się zakochał :1luvu:

pucio79

Post » Pon kwi 26, 2010 11:08 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Cammi pisze:A dziś w nocy stało się to czego się niestety spodziewałam.
Późnym wieczorej a raczej nocą już - około 1 było. Basia szalała z brzęczącą piłeczką.
Korek przyszedł do pokoju i kolejny raz się jej przyglądał.
A nocą - gdzieś około 4 obudził mnie brzęk piłeczki. Nie tak masakryczny jak przy Basi - taki lekko nieśmiały. Może dlatego mnie obudziło - bo demolki Basi już spokojnie przesypiam. Rozglądnęłam się po sypialni. Basia i śFirek byli w łóżku.
Więc jedyna alternatywa, że Korek atakował piłkę w salonie!
Napatrzył się na zabawy Basi i zachciało mu się spróbować :-)

Cammi pisze:Korek w ciagu dnia sypia pod łóżkiem - tam jest psi, wiklinowy koszyk

Obrazek

No to są super wieści i super postępy! :ok: Koreczku, trzymaj tak dalej :ok: :1luvu: :ok: :1luvu:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pon kwi 26, 2010 11:21 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Korek postępy robi błyskawiczne

umie już pazurki ścierać na kłodzie drewna stojącej w pokoju - z reszty stada robi to tylko Basia :-)

a nocy minionej kolejne zaskoczenie. Idę spać do sypialni a tam na środku łóżka leży Koreczek w kłębuszek zwiniety. Czyli już nie pod łóżkiem a na łóżku.
Poprosiłam żeby zlazł bo ja idę spać. To nasyczał na mnie i w zwolnionym tempie zlazł.
Jako, że miejsce po nim było dobrze wygrzane mniemam, że dlużej tam spał.
Nie wiem od którego się tego nauczył - ale to chyba jego własna inwencja twórcza - pozostałe koty w sypialni na łóżku nie śpią. Chyba, że w nocy jak ja śpię.

Cammi

Post » Pon kwi 26, 2010 11:29 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Cammi pisze:Korek postępy robi błyskawiczne

umie już pazurki ścierać na kłodzie drewna stojącej w pokoju - z reszty stada robi to tylko Basia :-)

a nocy minionej kolejne zaskoczenie. Idę spać do sypialni a tam na środku łóżka leży Koreczek w kłębuszek zwiniety. Czyli już nie pod łóżkiem a na łóżku.
Poprosiłam żeby zlazł bo ja idę spać. To nasyczał na mnie i w zwolnionym tempie zlazł.
Nie wiem od którego się tego nauczył - ale to chyba jego własna inwencja twórcza - pozostałe koty w sypialni na łóżku nie śpią. Chyba, że w nocy jak ja śpię.

No proszę :D Jeszcze chwilka a będzie rządził całym stadkiem :ok: :ok: :ok:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pon kwi 26, 2010 11:54 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

nanetka pisze:
Cammi pisze:Korek postępy robi błyskawiczne

No proszę :D Jeszcze chwilka a będzie rządził całym stadkiem :ok: :ok: :ok:

Jeszcze trochę i Cammi będziesz musiała Korkowi łóżko odstąpić :mrgreen:

pucio79

Post » Czw kwi 29, 2010 7:31 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Cześć Koreczku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Co u Ciebie?

pucio79

Post » Czw kwi 29, 2010 8:13 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Chlopak robi postępy - co raz więcej go widać
wczoraj wieczorem wszedł do pokoju - leżałam na kanapie oglądając tv, obok jeden kot, na pufie drugi - Korek wskoczył na stoli, powąchał pudełko po serku i po chwili sobie poszedł
po za tym właził i wyłaził kilkakrotnie z pokoju, gapił się na zabawy Basi

Cammi

Post » Czw kwi 29, 2010 8:26 Re: LOLEK - zaczynamy na nowo - Lolek MA DOM!!!! :)))

Cammi pisze:Chlopak robi postępy - co raz więcej go widać
wczoraj wieczorem wszedł do pokoju - leżałam na kanapie oglądając tv, obok jeden kot, na pufie drugi - Korek wskoczył na stoli, powąchał pudełko po serku i po chwili sobie poszedł
po za tym właził i wyłaził kilkakrotnie z pokoju, gapił się na zabawy Basi

Jestem pod wrażeniem Koreczka i jego postępów :1luvu: :1luvu: :1luvu:

pucio79

[poprzednia][następna]