Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 10, 2009 16:59 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Filomen pisze:
mar_tika pisze:Jeszcze jedno rachunek w lecznicy chwilowo zablokowałam.
W tym miesiacu wydaliśmy już 848 zł (roloczenie na koniec miesiąca),jeczcze do zapłacenia jest w lecznicy dlug w wysokości 140 zł i musimy doszczepić grzyby na kociarni to koszt kolejny 72 zł,z tydz jada na sterylizacją 3 nasze kotki z kociarni, to kolejne koszty
U mnie jest 500 zł,u Baski jakieś 30 zł i Teresa ma na czynsz 200zł tak więc proponuje się zastanowić i jakoś spróbować wspólnymi siłami organizoawć finanse bo upadamy :(

Marta, Iweta - proponuję masaż u Piotrka lub zabiegi http://www.re-vita.pl mozna to wybazarkować? Jak się ktoś zgłosi z takiego bazarku to dochód damy na Chatkę.
przesle na konto tez kaskę Iwecie choć u nas tez w tym miesiacu cienko a maluchy prawie codziennie u weta :(

Sama bym sie dała wymasować :lol:

Pewnie, ze mozna wybazarkować :ok: Ja mam sie tym zająć? Jeśli tak , to musisz mi podac jakies szczegóły.
A z pieniędzmi wstrzymaj sie do "powołania Akcji Światecznej" :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto lis 10, 2009 19:43 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Iweta pisze:
Filomen pisze:
mar_tika pisze:Jeszcze jedno rachunek w lecznicy chwilowo zablokowałam.
W tym miesiacu wydaliśmy już 848 zł (roloczenie na koniec miesiąca),jeczcze do zapłacenia jest w lecznicy dlug w wysokości 140 zł i musimy doszczepić grzyby na kociarni to koszt kolejny 72 zł,z tydz jada na sterylizacją 3 nasze kotki z kociarni, to kolejne koszty
U mnie jest 500 zł,u Baski jakieś 30 zł i Teresa ma na czynsz 200zł tak więc proponuje się zastanowić i jakoś spróbować wspólnymi siłami organizoawć finanse bo upadamy :(

Marta, Iweta - proponuję masaż u Piotrka lub zabiegi http://www.re-vita.pl mozna to wybazarkować? Jak się ktoś zgłosi z takiego bazarku to dochód damy na Chatkę.
przesle na konto tez kaskę Iwecie choć u nas tez w tym miesiacu cienko a maluchy prawie codziennie u weta :(

Sama bym sie dała wymasować :lol:

Pewnie, ze mozna wybazarkować :ok: Ja mam sie tym zająć? Jeśli tak , to musisz mi podac jakies szczegóły.
A z pieniędzmi wstrzymaj sie do "powołania Akcji Światecznej" :wink:

Ewa Super pomysł :ok: Zbliżają sie Mikołajki więc może ktos zakupi chwile relaksu dla siebie lub kogoś z rodziny.Fajny prezent :D
Iwetko zajmiesz się tym jak Ewa poda szczegóły :D

Z dobrych wieści :)kotki i Berek pojechały dzieki Wiesiowi na sterylki.Iweta wieczorem będe wiedziała jakie były koszty zabiegu(koszt uzalezniony od zaciążenia kotek :wink: )dam ci znać .Prosze przelej całą kwotę .Umówilam się z karmicielką na spłatę w ratach ,bo sama nie wyrabia finansowo :roll:

Zawiozłam dziś Ajaxa na Dt do Dorotki ,oby tylko wielebna Elzunia zaakceptowala tego "biedronkowego "miziaka.Ajax cudowny kocurek ,spokojny ,przytulasty i ciągle domaga się głaskania.Na dotyk ludzkiej dłoni wywala się "kołami "do góry :1luvu: Kolejny ocalały ze schroniska szuka stałego domu

Dzięki "Całkom" chyba Krenia w czwartek znajdzie swoje miejsce na ziemi :D Kreska jest u Hidi na Dt niestety załapała gluta.Zobaczymy czy nowy dom zdecyduje się ją doleczyć ,czy zostanie u nas do końca leczenia i pójdzie po kuracji do adopcji.Trzymać kciuki :ok:

Kessi były Dt Olka domaga się tymczasa :mrgreen: .Chyba Laki zasługuje na normalne domowe warunki ,siedzi w kociarni od maja.Mam tylko nadzieję że nie rozwali Sylwii mieszkania .Laki zachowuje się jak mały kociak niestety to baba po sterylce która troszkę sobie przybrała na wadze.A w główce nadal fruuu bździu :roll: :wink:

Piter z Gangu Mikusia dziś jedzie. Kciuki kochani trzymać :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lis 10, 2009 19:52 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Są kciuki :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lis 10, 2009 21:26 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

bubor pisze:Są kciuki :ok: :ok: :ok:

No Pawełku chyba twoje kciuki pomogły :mrgreen: Piter pojechała do domku,o Ariel od Cleo dzwonili i chyba Lakosławie coś się kroi .Baska wstepnie rozmawia z owym domkiem w Zawierciu :D

mar_tika

Post » Wto lis 10, 2009 21:29 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

mar_tika pisze:

No Pawełku chyba twoje kciuki pomogły :mrgreen: Piter pojechała do domku,o Ariel od Cleo dzwonili i chyba Lakosławie coś się kroi .Baska wstepnie rozmawia z owym domkiem w Zawierciu :D

To fajnie :wink: , powiedz jak mam Wam podesłać drobny datek ? :oops:

bubor

Post » Wto lis 10, 2009 21:33 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

bubor pisze:
mar_tika pisze:

To fajnie :wink: , powiedz jak mam Wam podesłać drobny datek ? :oops:

Iwetka jest skarbnikiem i bedzie organizowała zbiórkę przedświąteczną:)Dziękujemy za pamięć :1luvu:

mar_tika

Post » Wto lis 10, 2009 21:36 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

mar_tika pisze:
Iwetka jest skarbnikiem i bedzie organizowała zbiórkę przedświąteczną:)Dziękujemy za pamięć :1luvu:

Do świąt jeszcze kupa czasu a jak piszesz wsparcie pilnie potrzebne :wink:

bubor

Post » Wto lis 10, 2009 22:26 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Ufff.............bardzp energiczny dzień, ale tak naprawdę wspaniały :mrgreen: Szkoda że się już kończy.

Tak więc:
- Pit-er pojechał do domku:> Pan D. bardzo rozsądny chłop i byłam w ogromnym szoku /pozytywnym :mrgreen: / Ma syna 10-lat i też ma na imię Piotr więc imię mu zostawi :lol:
- W piątek Laki jedzie do domu, do Zawiercia :lol:
- Jutro pojedzie któryś z Kociochatkowych boroków do Siemianowic :P
- Krecha zdaje się że w czwartek :1luvu:

Wow..........oby jak najwięcej takich dni :D :D :D :D
MIKUŚ

Post » Wto lis 10, 2009 22:34 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

I jeszcze jedno.....rachunek na "Nadzieja na dom" zamknięty.

OGROMNA PROŚBA!!!

BIERZMY TYLE KOTÓW NA ILE NAS STAĆ!
Kwoty na Skośnej do zapłaty rosły z dnia na dzień. Tu 30, tam 50 tu 20.........suma sumarum co tydzień ok. 150-200 zł 8O

A oprócz tego żwir, puszki, suche idzie jak woda 8O Oprócz tego klęska żywiołowa GRZYB ZAWŁADNĄŁ KOCIARNIĄ!!!
Ludzie święci nie przesadzajmy :twisted:
Każdy z Nas "bierze" to niech każdy też "zarabia". POGRZEBCIE!!!!
Koci bazarek to 5 minut roboty. A zysk może być ogromny :wink:
MIKUŚ

Post » Śro lis 11, 2009 8:11 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Forum śpi a za oknem piękna pogoda :twisted: Dobranoc idę spać :evil:
MIKUŚ

Post » Śro lis 11, 2009 9:02 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

A ja witam wszystkich z rana:)
Pogoda rzeczywiscie fatalna .Mnie obudziła banda głodomorów więc musiałam wstać ,pewnie gdyby nie moje futra wegetowałabym w łóżku do południa :)

Dziś podjadę na kociarnię porobić fotki :)

mar_tika

Post » Śro lis 11, 2009 10:06 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Nio pogoda dziś iśnie barowa jest 8) zazdroszczse Teresie :crying: , no dzwonili do mnie w sprawie Arielki, i kicia dziś wieczorem już pojedzie do swego nowego domku w Sosnowcu :D Domek rozsądny - przynajmniej tak wynikało z rozmowy, ze zwierzaków mają rybki - więc Ariel będzie jedynaczką ;) mam nadzieje że sie uda :ok:
Potem zdam relacje jak poszło ;)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Śro lis 11, 2009 10:48 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

witam srana
:ok: bardzo dobre wieści o tych adopcjach ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro lis 11, 2009 11:48 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Malutki Karmi ze śmietnika i opiekuńczy Tajger :D
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro lis 11, 2009 11:52 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Kropeczka13 pisze:Malutki Karmi ze śmietnika i opiekuńczy Tajger :D
Obrazek

Malutki trafił ze smietnika w łapki prawie mamy :lol:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

[poprzednia][następna]