Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:Ona powinna dostawac karme specjalnie dla kotow z chora watroba. Hillsa lub royala. Nie pamietam jak sie dokladnie nazywala, Fabisia miala podwyzszone parametry watrobowe i anemie nie mowiac juz o guzie listwy mlecznej.....
Małgorzata Pękała pisze:aga9955 pisze:Ona powinna dostawac karme specjalnie dla kotow z chora watroba. Hillsa lub royala. Nie pamietam jak sie dokladnie nazywala, Fabisia miala podwyzszone parametry watrobowe i anemie nie mowiac juz o guzie listwy mlecznej.....
Etka pisze:
Małgosia to super babka ktora nas poratowala. To nie ona zglosila nam sie po koty, to ja blagajac ja prosilam by przyjela nasze burasy : Dixela i Albiego, ktore siedzialy w schronisku.
Maja u niej bardzo dobrze, swietne warunki , Gosia jest moja kolezanka i wiem ze maja jak u Pana Boga za piecem. Ale tam jest duzo piekniejszych kotow adopcyjnych i maja marne szanse na znalezienie domku. A my nie mamy funduszy by placic miesiacami.
Dlatego nie ukrywam ze Twoj dom nas by bardzo poratowal. Burasy testy maja negatywne, jeden jest starszy drugi mlodszy, sa odrobaczone, wyleczone ze swierzba i wogole wg slow Malgosi maja sie wysmienicie. Psoca i bawia sie, wariuja.
Mysle ze zrowotnie sa ok, poprosze jeszcze Gosie o szczepienie, wiec dostaniesz full serwis jakbys sie zdecydowala.
filo pisze:Śliczne bure chłopaki. Czym oni się różnią?
Tak orientacyjnie, to mogliby do mnie dotrzeć za miesiąc, po moim następnym zjeździe. Jak wszystko będzie ok, to Mamrota będzie już wcześniej w swoim domku. Nie mogę jednak stada zostawiać mojej mamie, bo i tak to dla niej kłopot, żeby do mnie przyjeżdżać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: AdsBot [Google], kasiek1510 i 1476 gości