K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 21, 2009 21:56 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Akima, sprawdź w książeczkach czym odrobaczane, są na Kocimskiej, podpisane.

Patka, zapłacę i wezmę do domu, chyba jeszcze pamiętasz gdzie mieszkał Aresik :wink:

Anna09, oczywiście, że tak możesz zrobić karma jest dla kotów bezdomnych.

Miszelina, jak Ci będzie mało to tam jest pełna szafa przeróżnych piernatów bez mała, Akima z Kosmą składały to kiedyś pieczołowicie w czworo lub nawet szesnaścioro.

Olivier pojechał do domu, zamieszkał z parką kociuchów. Jeden wielki jak nasz Rufin, bardzo odważny, na czas pobytu gości dekuje się w szafie :wink: I koteczka, sympatyczna pannica.

A dzisiaj zielona noc Waldemara i Majeczki :wink: Dobrze, że został mi spory zapas chustek po niedawnym przeziębieniu, przecież Waldek maniacko schodził razem ze swoimi siostrami i Dieselkiem a ostatecznie tylko on przeżył. Ehh, paskudne te rozstania :(

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon wrz 21, 2009 22:36 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Czy Ogryzek zabrany wczoraj ze schroniska zaczął jeść? Czy wiadomo, jak się ma?...

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Pon wrz 21, 2009 22:49 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

mrr pisze:Czy Ogryzek zabrany wczoraj ze schroniska zaczął jeść? Czy wiadomo, jak się ma?...

rano zadzwonię do p. Małgosi, chyba, że Ogocha coś wie

Tweety

Post » Pon wrz 21, 2009 23:31 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Wracam jako aplikantka :D
Dostałam instrukcje od Mjs :1luvu: strasznie dużo się tu dzieje...dużo kociuchów i w ogóle...
Miałam telefon że Tara choruje (wymioty od 4 dni), mam nadzieję, że to tylko kłaczki i panika przewrażliwionej pani Agnieszki...
Kolik odkąd wie że zostaje rozbestwił się na całego :) dziś strzelił kupę w kuchni na podłodze, buahaha to jakieś żarty chyba:)

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Pon wrz 21, 2009 23:52 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

kastapra pisze:Wracam jako aplikantka :D
Dostałam instrukcje od Mjs :1luvu: strasznie dużo się tu dzieje...dużo kociuchów i w ogóle...
Miałam telefon że Tara choruje (wymioty od 4 dni), mam nadzieję, że to tylko kłaczki i panika przewrażliwionej pani Agnieszki...
Kolik odkąd wie że zostaje rozbestwił się na całego :) dziś strzelił kupę w kuchni na podłodze, buahaha to jakieś żarty chyba:)

gratulacje!!! :1luvu:

Tweety

Post » Wto wrz 22, 2009 6:43 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

No to gratuluję. Ja zasnęłam o bożym świecie nie pamiętając. Jak Franio? Tu koty fruwają.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto wrz 22, 2009 6:49 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Johnnie ma to samo na co odszedl brat, wczoraj wieczorem go zaszczepilam:(

Biore urlop i jade znim do weta, kciuki bardzo potrzebne.....
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Wto wrz 22, 2009 7:09 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

http://www.youtube.com/watch?v=k_TAhpdrfcQ
http://www.youtube.com/watch?v=Sv_14d3Xsec

Filmiki z domu Bam Bama i Tam Tam. Obecnie nazywają się Kaffka i Morris :-)

Pirat nie był w nocy w kuwecie. Wogóle dekuje się w transporterzei wychodzi tylko na surowe mięsko. On chyba nie może uwierzyć, że człowiek mógł się zaopiekowac i pokochać takie "coś" bez oka i chore i chude. Podaję mu 2 razy dziennie zastrzyki przeciwbólowe i smaruję pysia Stomadine. Pozwala wszystko z sobą rodzić. Dziwnie oddycha jak się czymś zdenerwuje. Wczoraj moja zołza Viki na niego nasyczała i się zdenerwował. Bieduś jest, ale wczoraj wazył już 3,4 kg a będzie jeszcze lepiej.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto wrz 22, 2009 7:16 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Patka_ pisze:Johnnie ma to samo na co odszedl brat, wczoraj wieczorem go zaszczepilam:(

Biore urlop i jade znim do weta, kciuki bardzo potrzebne.....

Patka, trzymam mocno kciuki!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto wrz 22, 2009 7:24 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

mój Smolik wczoraj przestał sikać. tylko łazi pooowoli i kropelkuje. kap kap. wydaje mi się, że z krwią. widzę, że go boli. :(
jadę do huty do krakvetu zaraz.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto wrz 22, 2009 7:28 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

noemik pisze:mój Smolik wczoraj przestał sikać. tylko łazi pooowoli i kropelkuje. kap kap. wydaje mi się, że z krwią. widzę, że go boli. :(
jadę do huty do krakvetu zaraz.

no to widzę, że będzie poranne zebranie wolontariuszy w krakvecie :( Jest dr Orzeł, mam nadzieje, że wszystkim pomoże
Patka, trzymamy wszyscy :ok:

Tweety

Post » Wto wrz 22, 2009 7:32 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Patka, noemik - ja tez trzymam za kotuchy :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto wrz 22, 2009 7:50 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Jaka znowu cieżarna kotka pod TVNem???

No, tego...

Wczoraj Olivier poszedł na służbę, w związku z czym prawie normalnie zjadłam kolację. Strasznie mi Olisia brakuje! Dziś rano nie miałam kogo odosabniać w ubikacji (Oliś byl tam karmiony - jadł coś innego, niż dorosłe koty, i oczywiście dużo częsciej).
Oliś taki delikatny! Był mniejszy niż siostrzyczki, szczuplotki, drobnokościsty...

A jak Mysiotka? Sa jakieś wieści?
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Wto wrz 22, 2009 7:53 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Rozumiem że Szuwarków nie trzeba wystawiać bo będą mieć dom?

A co z Javą i Jarem?
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto wrz 22, 2009 7:55 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Akima pisze:Rozumiem że Szuwarków nie trzeba wystawiać bo będą mieć dom?

A co z Javą i Jarem?

do wystawienia

Tweety

[poprzednia][następna]